Darko Glišić imao moždani udar, u teškom stanju. Predsednik Vučić stigao u bolnicu

Razmisljam cesto o tome...da li je sreca para puna vreca (sto bi rekao Merlin 😁)

Kroz zivot i posmatrajuci svet, ljude i prilike oko sebe....sam zakljucio da upliv u velike pare vuce za sobom i negativne posledice...
O tome sam caskao na ovoj temi:

"Prokletstvo novca":
https://forum.krstarica.com/threads/prokletstvo-novca.977597/

Tako da...ne znam tacno gde je materijalno-duhovna granica izmedju blagostanja i prokletstva... :think:

...
Ja se isto sijetim tog bosanskog magarca, kada kaže da nije sreća, puna para vreća i čak mu vjerujem, ali volio bi imati malo više para.

Zanimljivo.

Na temi o smrti tvog partijskog kolege Vladimira Cvijana nisi izrazio zaljenje i saucesce porodici, nego si pricao da je to izmisljena prica da se skrene paznja sa kasnije dokazane izmisljotine Mauricijus i nekakvih para koje je tamo kao fol sklonio Djilas.

Izgleda da je vreme stvarno pokazalo ko je mutivoda.

Pogledajte prilog 1766259

"Partijski kolega" :mrgreen:

"Nisam izrazio saučešće? "
Možda nisam ali možda i jesam, možeš samo nagadjati.

"Nekakvih para".. 620 miliona eura, napiši slobodno, sam je priznao da ih je "zaradio" u Srbiji. Negdje čovjek mora da ih drži..

Još se i zgražavaš što se normalan narod čudi gdje je nestalo osnovno ljudsko dostojanstvo kod onih koji se iživljavaju nad životno ugroženim čovjekom???

03f01.jpg
https://www.maxportal.hr/wp-content/uploads/2017/01/čedomir-jovanović.jpg
%C4%8Dedomir-jovanovi%C4%87.jpg

"Partijski kolega" :mrgreen:

"Nisam izrazio saučešće? "
Možda nisam ali možda i jesam, možeš samo nagadjati.

"Nekakvih para".. 620 miliona eura, napiši slobodno, sam je priznao da ih je "zaradio" u Srbiji. Negdje čovjek mora da ih drži..

Još se i zgražavaš što se normalan narod čudi gdje je nestalo osnovno ljudsko dostojanstvo kod onih koji se iživljavaju nad životno ugroženim čovjekom???

Misliš vezuju prebijenog i unakaženog studenta za bolnički krevet lisicama
Da, tu si u pravu

1754427105640.png

ДОС је увек , како пре 25 година , тако и данас, остао упамћен и препознатљив по својим лажима и преварама .

Неко каже да је тужно што се окренуо Србин на Србина , али они никада и нису били Срби , они се тако не осећају , нити себе тако дожвиљавају . Њима браћа нису прогнани Срби из Крајине или мучени храбри народ из Републике Српске , њима су браћа из Новог Пазара који псују српску мајку српској полицији .

Њихове сестре нису мучене Српкиње са Космета , него мајке Сребренице .

Они никада нису ни били Срби јер издајници немају нацију .

Zloupotreba studenata, na žalost je još uvijek aktuelna.

Pa i Glišića su zloupotrebili, navukli ga na svakave supstance i ubedili da može i ministar da bude i da je cool da ima duplo mlađu švalerku
To posledično vuče svakakve brige i probleme i eto šta se desi...

Da je nastavio da prodaje lubenice danas bi bio zdrav ko dren i brojao bi pazar

...

Bilo da je izrezirani mozdani udar bilo da je stvarni...

Obe opcije su lose po SNS....

1) Ako je stvarni mozdani udar = loša karma...za sve ucinjeno i receno...i daljni sunovrat za SNS

2) Ako je izrezirani "mozdani udar"...= opste raSNSulo i spasava se i bezi ko moze...u ovom slucaju Glisic...potencijalni svedok saradnik za sve SNS tajne operacije...

3) A mozda ga neko i uklanja bas zbog toga...Kao sto su tiho nestajali Cvijan, Miki Rakic, Tijanić, Stefanovicev otac (afera "Krusik"...) itd...

U svakom slucaju...SNS brod tone...i pacovi beze...

...

Мени заиста није јасно како их није срамота да толико лажу и манипулишу , читам твитове у којима позивају окпљање испред СНС одбора на Новом Београду уз разлог да ови желе да пребију сутденте , али које студенте када студенти њих више и не подржавају .Студенти више не подржавају ДОС , нити подржавају блокаде ..невероватна количина спина без и мало срама ...

Pa i Glišića su zloupotrebili, navukli ga na svakave supstance i ubedili da može i ministar da bude i da je cool da ima duplo mlađu švalerku

тебе заиста није срамота , без балам ово пишеш ..невероватно

Ne znaš da je forum Fantazije odavno zatvoren.

Мени заиста није јасно како их није срамота да толико лажу и манипулишу , читам твитове у којима позивају окпљање испред СНС одбора на Новом Београду уз разлог да ови желе да пребију сутденте , али које студенте када студенти њих више и не подржавају .Студенти више не подржавају ДОС , нити подржавају блокаде ..невероватна количина спина без и мало срама ...
Niko ti nije javio da su studenti sa građanima organizovali zborove? Au loše ti radi ta obaveštajna služba
:mrgreen:

тебе заиста није срамота , без балам ово пишеш ..невероватно

Šta nije tačno u napisanom

Uzgred da te obavestim, tebi, meni, bilo kome sa foruma, da se sutra desi ovo isto, prekosutra bi nam izašla čitulja.

Znaš li koliko je ljudi otišlo na onaj svet i sa blažim moždanim udarima od ovog jer za sirotinju se ne poteže cela mašinerija, sirotinja nema šanse da bude za 20 minuta u bolnici, sirotinja neće biti operisana u toku prvog sata od udara od strane tima elitnih neurohirurga.

Njemu je jedan veliki krvni sud u glavi bio 100% zatvoren a drugi veliki je krvario.
Pitao sam ozbiljne stručnjake kakva je prognoza za nas, obične smrtnike za takvu dijagnozu oni kažu 90% pop

Njega su spasili i pružili mu šansu, sada je sve u božijim rukama ali takva šansa neće biti pružena svakome, rezervisana je za odabrane

E takav sistem ti braniš i očekuješ od svih nas da lijemo krokodilske suze za ministrom koji nam je do juče pretio OZBILJNIM BATIINAMA.

Ne treba pretiti drugima, ne treba pričati zlo o drugim ljudima, vidiš kako se sve vraća, vodi računa o tome jer prečesto napadaš druge ljude bez ikakvog osnova i služiš se gnusnim lažima. Čini i čekaj govorila je moja baba, imaj to u vidu

Poslednja izmena:

Back