Mecenaa
Domaćin
- Poruka
- 3.703
Uopste je nebitno za koga si u konkretnom slučaju...Ja nisam za Vučića, ni za Đilasa, ni za pro-EU opoziciju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uopste je nebitno za koga si u konkretnom slučaju...Ja nisam za Vučića, ni za Đilasa, ni za pro-EU opoziciju.
Ma misli bre sta hoces. Uvek pogrsno mislis, pa ti posle sve neko drugi kriv.Pa to ti kazem, u SNS logici zrtva je onaj ko napadne, LOL
Presrećan sam što moj mozgić ne može da shvati tu vašu zlikovačku logiku, upravo po tome se razlikujemo!![]()
ја мислио да се од тога пада,исто као од срчке.Liči.
Video sam nekoliko mozdanih udara i 99% sam siguran da nije foliranje.
Bice da nemaju samo Rusi i Fsb svoj caj. Srpski Bia caj veliki konkurent.Pitanje kakav je čaj popio jutros.
Ne tvrdim ništa, samo razmišljam.
Degenerici. Takvi nemaju rizik za mozdani udar.
ја мислио да се од тога пада,исто као од срчке.
Posle, kad otkaže jedna strana tela.ја мислио да се од тога пада,исто као од срчке.
Ma misli bre sta hoces. Uvek pogrsno mislis, pa ti posle sve neko drugi kriv.
Gde ti ovde vidiš želju za nečijim smrću? Tačno mi navedi objavu. Hvala.Degenerici. Takvi nemaju rizik za mozdani udar.
Za ovoga je dokazano da jeste kriminalac i profiter. Ako nisi upućena ,proveri koliko stanova je kupio švalerki i slične "podobne " stvari.To i dalje ne znači da mu neko želi smrt, već se navode njegiva nedela.Zbog takvih (hijena) kao ti je i doziveo slog. Koliko ces ljudi iamti na dusi?
Ako je neko u nekoj stranci, ne znaci da je kriminalac i radio pogresne stvari. Gade nezreli!
Gde je dokazano? Koliko cete jos ljudi da oterate u bolest i smrt samo zato sto ofrlje govorite i pravite "lov na vestice"?Za ovoga je dokazano da jeste kriminalac i profiter. Ako nisi upućena ,proveri koliko stanova je kupio švalerki i slične "podobne " stvari.To i dalje ne znači da mu neko želi smrt, već se navode njegiva nedela.
Ocigledno je da blokadisti i njihovi fanovi za razliku od nas koje iskreno boli ona stvar , priželjkuju smrt i bolest režimskih figura .... Sta tebi tu nije jasno ? Provejava iz svakog njihovog posta ,moras malo izmedju redova da čitašGde ti ovde vidiš želju za nečijim smrću? Tačno mi navedi objavu. Hvala.
Postavi link za ovu tvrdnju.Blokaderosi po netu uzivaju i raduju se,ako ako jos jedan auto gol...
Postavi link za tvrdnju gde je dokazano da je on kriminlaac i profiter.Postavi link za ovu tvrdnju.
Valjda će njegov slučaj, ako se ispostavi da je istina, navesti i Vučića, i Vučićevića i tebe, i Tihog, da počnete da se bojite Boga.Zbog takvih (hijena) kao ti je i doziveo slog. Koliko ces ljudi iamti na dusi?
Ako je neko u nekoj stranci, ne znaci da je kriminalac i radio pogresne stvari. Gade nezreli!
Čekaj je li to to govoriš da treba da me je sramota što je on lopov i kriminalac a samim tim to znači da sam rekla da mu želim smrt? Je li čitaš to sebe? Il mene?.Nije sramota biti kriminalac ali je sramota to reći? I sve navedeno nema nikakve veze sa njegovim bolešću niti znači da se radujem tome, daleko bilo.Gde je dokazano? Koliko cete jos ljudi da oterate u bolest i smrt samo zato sto ofrlje govorite i pravite "lov na vestice"?
'73 godiste, pa nije li te stid?
Zbog takvih (hijena) kao ti je i doziveo slog. Koliko ces ljudi iamti na dusi?
Ako je neko u nekoj stranci, ne znaci da je kriminalac i radio pogresne stvari. Gade !
U najboljem slučaju postaviće komentare anonimnih režimskih botova koji se pretvaraju sa su avovi protivnici.Postavi link za ovu tvrdnju.