Darko Glišić imao moždani udar, u teškom stanju. Predsednik Vučić stigao u bolnicu

ја мислио да се од тога пада,исто као од срчке.

ne pada se u tome je fora. krene obicno leva strana u vidu grca misica lica i nevoljnih trzaja, moze da obuhvati celu levu stranu tela. redje pocinje od desne.

imala sam u familiji slucaj mozdanog, mi kolima isli do svetog save tada i stigli smo na vreme.

Ma misli bre sta hoces. Uvek pogrsno mislis, pa ti posle sve neko drugi kriv.

Ne, ja ispravno mislim, na strani pravde i dobra. Uvek! 😎

SNS je cisto zlo, a vi, svi botovi, ste saucesnici u tom zlu.

A svako, ko od nasilnika i napadača pravi žrtvu, je najgori čovek. Nečovek!
Ne postoji reč!

licno ne bih se zahebavala sa ovom temom, jer svakog od nas moze da spici mozdani u odredjenim godinama. pogotovo su 50 kriticne. pre se od mozdanog oporavi baba od 80 godina, nego neko od 50....vezano je za potrosnju energije organizma. u osamdesetim organizmu treba manje energije.

cak i 40im moze da se desi i cesto bude fatalno u tim godinama.

Zbog takvih (hijena) kao ti je i doziveo slog. Koliko ces ljudi iamti na dusi?

Ako je neko u nekoj stranci, ne znaci da je kriminalac i radio pogresne stvari. Gade nezreli!
Za ovoga je dokazano da jeste kriminalac i profiter. Ako nisi upućena ,proveri koliko stanova je kupio švalerki i slične "podobne " stvari.To i dalje ne znači da mu neko želi smrt, već se navode njegiva nedela.

https://nova.rs/vesti/biznis/sumnjiva-imovina-bivse-partnerke-darka-glisica/

Жене су дошле главе СнСу

Marija-Randelovic-i-Glisic-hodaju-1.png
https://www.google.com/url?sa=t&sou...wqsBegQIBRAF&usg=AOvVaw1uilz9LuBFKF_3kbezIi2a

Za ovoga je dokazano da jeste kriminalac i profiter. Ako nisi upućena ,proveri koliko stanova je kupio švalerki i slične "podobne " stvari.To i dalje ne znači da mu neko želi smrt, već se navode njegiva nedela.
Gde je dokazano? Koliko cete jos ljudi da oterate u bolest i smrt samo zato sto ofrlje govorite i pravite "lov na vestice"?

'73 godiste, pa nije li te stid?

Gde ti ovde vidiš želju za nečijim smrću? Tačno mi navedi objavu. Hvala.
Ocigledno je da blokadisti i njihovi fanovi za razliku od nas koje iskreno boli ona stvar , priželjkuju smrt i bolest režimskih figura .... Sta tebi tu nije jasno ? Provejava iz svakog njihovog posta ,moras malo izmedju redova da čitaš

Ako je neko u nekoj stranci, ne znaci da je kriminalac i radio pogresne stvari. Gade nezreli!
Valjda će njegov slučaj, ako se ispostavi da je istina, navesti i Vučića, i Vučićevića i tebe, i Tihog, da počnete da se bojite Boga.
Iz reči ti izbijaju mržnja, otrov, laž, zlo i spremnost da izgovoriš bilo šta, misleći da ti kontekst političke diskusije i borbe daje za pravo. Tako svako šešeljevac razmišlja.
Ali daj Bože da se sam Glišić opomene Boga ako se oporavi.

Gde je dokazano? Koliko cete jos ljudi da oterate u bolest i smrt samo zato sto ofrlje govorite i pravite "lov na vestice"?

'73 godiste, pa nije li te stid?
Čekaj je li to to govoriš da treba da me je sramota što je on lopov i kriminalac a samim tim to znači da sam rekla da mu želim smrt? Je li čitaš to sebe? Il mene?.Nije sramota biti kriminalac ali je sramota to reći? I sve navedeno nema nikakve veze sa njegovim bolešću niti znači da se radujem tome, daleko bilo.

Ako je neko u nekoj stranci, ne znaci da je kriminalac i radio pogresne stvari. Gade !

Ako je u SNS-u, u samom vrhu, jos i ministar, znači da jeste kriminalac i zločinac, i da zaslužuje adekvatnu kaznu za kriminal i zločine.

Sto se tice samog Glisica, nek objasni odakle mu ovo sto se zvanicno zna:

"Hacijenda kod Uba → ≈ 650.000 €

Stan i zemljište u Ub i okolini → deo ukupno preko 1 milion €

Porodična imovina užeg kruga → dodatno u okviru te ukupne milijunske vrednosti"

Nije kriminalac???

Back