Darko Glišić imao moždani udar, u teškom stanju. Predsednik Vučić stigao u bolnicu

Krezub si sam. A pogadja me sto relativno mlad i mozda neduzan covek je zrtva vaseg "lova na vestice" i proizvoljnih ocena, a sve se ppozivate na institucije.

Што ти мени пришиваш да је он кум (жв)АЛАвом. То је он сам рекао !

То су кумовски губици, а не државнички

Poslednja izmena:
Tebe treba da bude sramota sto se bavis rekla kazala, i sto od ovog foruma, doduse ne samo ti, cinis leglo mrznje i klevete. Nisi dala nikkaav dokaz, vec nagadjanja i rekla kazala iz novina, a ne iz suda.

I sto ja najgore, jos mislte da ste u pravu.

јок ти си... клањаш се идолу, безбожнице !

треба те крстити, а онда пост, молитва, исповест, причест, покајање,...па у круг ...

Dala sam link. Ali sam sigurna da te ni to neće ubediti jer nije po tvom merilu.

Мислим да мало @Kerkyra брка тему и овде уписе на Крсти

и оно што су коментарин на БЉУЦу

Чуди само да када већ брине о свим живима има симпатије за ону девојку која изместа крене колима и обори и повреди другу девојку ...

Тако да мислим да ипак 'фолира'

https://forum.krstarica.com/attachments/screenshot-2025-08-05-105016-png.1766101/

https://www.blic.rs/vesti/politika/...u-u-teskom-je-stanju/cqsse9s?strana=komentari

Sada se vrati na predhodno , gde pijedinci tvrde da nije imao mozdani udar nego se folira.
A zamisli kad živiš u državi gde više nikome od vladajućih ne veruješ. Sami su doveli do toga...ali i to ne znači da mu žele smrt.

Daj link da su lekari utvrdili da je zbog "napada" i lova na veštice dobio moždani a ne recimo, od kokaina.

Штета што @Kerkyra ово неможе да види

али у овим вестима стоји да пошто је исплатио са становима и апартманима љубавницу 2023ће почело је шиканирање и претње 2024те

https://www.021.rs/story/Info/Srbij...e-za-cetiri-godine-napredovanje-na-poslu.html

Највероватније Дарко је имао намеру вратити станове па дати некој другој у низу ....

Pa množina se ne piše velikim početnim slovom već samo persiranje ;)
Zbog te "mnozine" koju veoma cesto upotrebljavas ne bi li raspitrila mrznju i svoje "poklonike" dovela u stanje "ekstaze" i verovanaj da su u pravu sa vredjanjem, klevetama i podelama, bices prijavljena s moje strane kao los s-mod, i nedostojan tog zadatka.

A zamisli kad živiš u državi gde više nikome od vladajućih ne veruješ. Sami su doveli do toga...ali i to ne znači da mu žele smrt.
Ne veruju oni kojima se ne veruje. Pogledaj samo obične blokadere na ulici, sve buržuji u mercedesima. Mislim na one koji trube da podrže kontejneraše npr.

Zbog te "mnozine" koju veoma cesto upotrebljavas ne bi li raspitrila mrznju i svoje "poklonike" dovela u stanje "ekstaze" i verovanaj da su u pravu sa vredjanjem, bices prijavljena s moje strane kao los s-mod, i nedostojan tog zadatka.
Samo izvoli. Tvoje legitimno pravo. Posebno navedi gde i koga vređam radi boljeg uvida moje kazne..

Zbog te "mnozine" koju veoma cesto upotrebljavas ne bi li raspitrila mrznju i svoje "poklonike" dovela u stanje "ekstaze" i verovanaj da su u pravu sa vredjanjem, klevetama i podelama, bices prijavljena s moje strane kao los s-mod, i nedostojan tog zadatka.
Ne veruju oni kojima se ne veruje. Pogledaj samo obične blokadere na ulici, sve buržuji u mercedesima. Mislim na one koji trube da podrže kontejneraše npr.

https://www.blic.rs/vesti/politika/...indjic-su-pred-smrt-imali-problema-sa/zdm1zd9

Svasta,pa pogledaj Olivera Dulića i njegovu žutu braću rođenu,imaju milijarde...sudskim postupcima oslobođeni odgovornosti...

:ok: ih da je samo Oliver Dulić, svi oni koliko ih jje već hijena poteklo iz nekadašnje dos hobotnice koji su okrpljenih gaća zajahali na i oko vlasti 2000-te .

Samo sumirati šta su imali pre, iz čega potekli i šta "stekli" za kratko vreme i tu ne treba velika pamet da se dođe do zaključka.

Koliko ljudi, porodica su zavili u crno svojom pohlepom i alavošću zatvarajući fabrike, kompanije, gaseći privredu, industriju, postrojenja,
Kupujući fabrike i šećerane za 3 marke sprdajući se narodu u lice?!

:ok: ih da je samo Oliver Dulić, svi oni koliko ih jje već hijena poteklo iz nekadašnje dos hobotnice koji su okrpljenih gaća zajahali na i oko vlasti 2000-te .

Samo sumirati šta su imali pre, iz čega potekli i šta "stekli" za kratko vreme i tu ne treba velika pamet da se dođe do zaključka.

Koliko ljudi, porodica su zavili u crno svojom pohlepom i alavošću zatvarajući fabrike, kompanije, gaseći privredu, industriju, postrojenja,
Kupujući fabrike i šećerane za 3 marke sprdajući se narodu u lice?!
90 % njih ti je sad u Esenesu :D

Back