south
Domaćin
- Poruka
- 4.278
Iron Lord:Ma to je valjda za DOKTORAT, nego me zanima ono sa faksa za DIPL.ING...
Kad ste mi oterali paolu, sigurno zna.
'zasto sam ja veci marksista od kuma''

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iron Lord:Ma to je valjda za DOKTORAT, nego me zanima ono sa faksa za DIPL.ING...
Dok god postiji FASHISTA, USTASHA, CHETNIKA, PARTIZANA i OSTALIH DOMACIH IZDAJNIKA u nasim glavama... tesko, jako tesko bilo gde i bilo s kim. A onda "SVI NAS MRZE" i "SVI SU PROTIV NAS" "JADNI MI - SRBI"... Sve me ovo podseca na ALBANSKU IDEDENTU (mi jadni - UGROZENI) tamo negde s kraja 70ih i pocetkom 80-h. NA ZALOST !filatelista:Da se pogrešno ne shvati, pošto sam na skeneru ovih fašista na forumu, nisam rekao da je Mesić, Srbin, samo sam pokušao da napravim paralelu između njega na početku 90-tih i Stipeka danas.
Odlična stvar je kad čovek promeni mišljenje na bolje, i još kad prizna grešku onda je nesumljivo napredovao
Koliko verujem Mesiću kao evropskom političaru, toliko i Vuku.
Vuk je promenio ploču iz nekih razloga, sad to bila služba, gužva na ekstremnoj desnici ili nešto treće.
Није баш тако једноставно. Не постоје само у главама.vanesssa56:Dok god postiji FASHISTA, USTASHA, CHETNIKA, PARTIZANA i OSTALIH DOMACIH IZDAJNIKA u nasim glavama... tesko, jako tesko bilo gde i bilo s kim. A onda "SVI NAS MRZE" i "SVI SU PROTIV NAS" "JADNI MI - SRBI"... Sve me ovo podseca na ALBANSKU IDEDENTU (mi jadni - UGROZENI) tamo negde s kraja 70ih i pocetkom 80-h. NA ZALOST !
\Norma Kampl:Није баш тако једноставно. Не постоје само у главама.
south:'zasto sam ja veci marksista od kuma''![]()
А на сајту СРС? Или оном другом њиховом, српскинационалисти.цом.Iron Lord:Ma ne može ni na google-tu da se nadje naziv branjene teme...
Izgleda da je neka teška ilegala
![]()
Norma Kampl:А на сајту СРС? Или оном другом њиховом, српскинационалисти.цом.
У ствари, пробаћу и ја негде да нађем, сад си ме баш заинтригирао, да се подсетим како оно тачно беше.
Iron Lord:Ma ne može ni na google-tu da se nadje naziv branjene teme...
![]()
Ма, да. У време кад је овде коначно '90. успостављен какав-такав парламентаризам, били су многи од њих - "чланови партије распоређени на задатке "опозиције". Ја не знам коме то још одавно није јасно.south:oni su uvek imali razlicite poglede ...kuda sa revolucijom :shock:
neki su bili malo revolucionarniji,kao oni cuvari plaze na golom otoku....pa,leka,krcun..
drugi su imali vise 'skole' od starih revolucionara,pa su zato igrali mali fudbal u FKPD ''zenica''...kao voja,... pa,cosic,alija
a treci su uvek bili u stabilnom 'pobednickom' timu....zloba,npr
samo za njihovu borbu se uvek culo...ali posle jedno 20 godina :-D
teski ilegalci ,svak cast....to je njihova unutrasnja stvar :wink:
dzaba trazis :-D
Sta bi sa Giskom i Gardom, mora da su oni isli u Gospic da se bore protiv Srba?!Анти-дахија:“Mi smo jedina politička stranka u Srbiji koja je još 1991. bila protiv rata u Hrvatskoj i BiH. Kada su nas zbog toga prozivali u Srbiji, javno sam kazala da ako moj suprug Vuk Drašković i ode u BiH, da će se boriti protiv Srba, odnosno da će biti na strani Bošnjaka koji su brutalno napadnuti.”
Danica Drašković, supruga lidera SPO-a, u intervjuu za “Slobodnu Bosnu”![]()
Вук седамдесетих био скојевац. 1991 говорио како ће одсећи руку сваком ко дигне турски барјак на Српској земљи, и исте године дао изјаву да су све Српске земље где су Српски гробови. Први је слао паравојне формације. Шешељ је своје у Јна.
Данице, данице, кратко ли мислиш да је памћење Србима. Србима није, изродима јесте.
Нисам сигурна у тачност назива докторске теме, али знам да је тема разрађивала методе Хитлеровог нацизма. зато он толико зна о нацизму и Ватикану, као заштитнику и националсоцијализма и фашизма као блажег облика нацизма. Код нас се намерно замењују тезе и предност се даје фашизму, као највећем злу од постанка људског рода, али фешизам није прогањао Јевреје, Цигане нити Србе, а нацизам је правио логоре и крематорије. Сличност Немачког нацизма, као "новог поретка" и америчког пројекта глобализације и НОВОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКА је очигледна! И опет под будним оком Ватикана! Зато Шешељ и смета хашком суду јер хоће да говори о улози Ватикана у Новом светском поретку који намеће Америка, а они би да он прича шта они желе да чују! Да одрецитује задату песмицу и да оде мирно на издржавање доживотне робије, за ВЕРБАЛНИ ДЕЛИКТ, који не постоји у англо-саксонском законодавству! Он те један од највећих познавалаца те материје, а при том и професор међународног права, што понеким медиокритетима, заслепљеним ЛДПовцима (или белопрашковићима!) не иде у главу. Блате га, али злато остаје злато и када се пред свиње ставља!Iron Lord:Ma to je valjda za DOKTORAT, nego me zanima ono sa faksa za DIPL.ING...
Не петљај се у оно што не знаш! Чула сам да је изашла нека нова серија марака (ваљда конвертибилних, БиХ?) па се позабави мало тиме. Ниси ти за озбиљне ствари, као ни онај несретни пабовси муљарош што има брата Роднија!filatelista:![]()
![]()
![]()
![]()
VATIKAN i to još iz ŠEŠELJEVOG DOKTORATA
Iron Lord:Ma ne može ni na google-tu da se nadje naziv branjene teme...
![]()
paola:Не петљај се у оно што не знаш! Чула сам да је изашла нека нова серија марака (ваљда конвертибилних, БиХ?) па се позабави мало тиме. Ниси ти за озбиљне ствари, као ни онај несретни пабовси муљарош што има брата Роднија!
Hajde Peco nemoj da se srdiš, pa mi smo drugaripaola:Не петљај се у оно што не знаш! Чула сам да је изашла нека нова серија марака (ваљда конвертибилних, БиХ?) па се позабави мало тиме. Ниси ти за озбиљне ствари, као ни онај несретни пабовси муљарош што има брата Роднија!
Ево сада се слажем са тобом, па био мушко или женско! Тачно, актуелна тема за сва времена: "политичка суштина МИЛИТАРИЗМА и фашизма", иако ја мислим да се овде пре ради о нацизму него о фашизму, као благом облику нацизма! И ко је ту већи стручњак за ту тему од Шешеља? А и милитаризам, бар овај новији, а условно речено и инквизиција, као посебан облик милитаризма (верског!) и фашизам су се развили под скутима и у кухињи Ватикана. У хагу би да причају о кривој грани, а не и о кривом стаблу на којем је та грана! Е, то неће моћи! Причати о распаду СФРЈ и злочиначком удруживању Срба, а не причати о страдањима Срба у Другом рату од ватиканских миљеника Усташа и Немаца, нема смисла!taja:kako bre ne moze....lepo pise..."politicka sustina militarizma i fasizma"