Dance-objedinjena-tema

Imam ja to sa ploce. To je dosta retka ploca, i sad je tesko nabaviti. Samo dvojica su je imali koje ja poznajem. Vise ni oni nemaju, ali ja sam na vreme skinuo.

Vidim da na netu nema kvalitetan mp3 ove pesme, pa reko da zakacim...

Ne znam zasto je taj Kozlica neki parametar za Italo, pa on nije imao dva posto sta su ljudi imali kuci i dan danas imaju od ploca. Obican grinto urednik sa radia, sin generala mulca.
Ma naravno da nije reper ali je legenda, a i nastavnik muzickog u mojoj osnovnoj skoli.:worth:
Nego sa Draganom sam na neki nacin imao poseban dil a imam i Poznanoviceve snimke ali sa njim se nije moglo raditi,jedan od najantipaticnijih likova
koje sam u zivotu sreo...:dash:

Ovaj novi italo ne zvuci kao stari, jer nije "prljav". Nemaju analogne instrumente vise. Na toj analogiji je sam ritam vec bio pun i plesni, to digitalija ne moze, jer je svaki ritam isti. Zato je stari Italo zakon.
U pravu si 100% !:klap:

Vidim da na netu nema kvalitetan mp3 ove pesme, pa reko da zakacim...

Ma naravno da nije reper ali je legenda, a i nastavnik muzickog u mojoj osnovnoj skoli.:worth:
Nego sa Draganom sam na neki nacin imao poseban dil a imam i Poznanoviceve snimke ali sa njim se nije moglo raditi,jedan od najantipaticnijih likova
koje sam u zivotu sreo...:dash:

U pravu si 100% !:klap:

Znam da nema, jer niko ne kupuje ploce. Ne kupujem ih ni ja, ali ja ih mogu posuditi, jer sam u tom drustvu. Poslacu ti ja ako ti treba ta stvar.

Ljudi preko neta menjaju svakakav mp3 i to slusaju. Cak i oni retki koji imaju ploce, opet ne znaci da to dobro skinu. Ima tu puno faktora, prvo treba znati snimiti, imati dobru iglu itd.

Preminula Dona Samer

Dona Samer, kraljica disko muzike preminula je danas nakon duge borbe sa rakom. Pevačica je imala 63 godine.
Pevačica je poslednje dane svog života provela na Floridi, i krila je od javnosti da vodi bitku sa opakom bolešću.
Ona je petostruka dobitnica Gremi nagrade i muzička ikona koja je slavu stekla 70-ih godina zahvaljujući hitovima “Last Dance,” “Hot Stuff” i “Bad Girls.”

Bila je udata za pevača Brusa Sudana sa kojim ima dve ćerke.

R.I.P

Siniša, da li znaš kako se zvao prvi piratski radio na području istočne Evrope koji je 1985. godine emitovao ''Italo Disco'' muziku?

P.S.
Radio je iz Novog Beograda:whistling:

Pošto Siniša nije znao ili pratio radio dogadjanja u Beogradu sredinom 80'-tih, tačan odgovor je: ''Studio Fenix'' !

E sad malo da se pohvalim,ja sam idejni tvorac i realizator tih dogadjanja...:bye:

Studio Fenix.jpg

Back