Dance-objedinjena-tema

VIDEO DISCO PARTY, NOVI SAD 02.april Dandy Klub

veliki video disco party - najbolja muzika, vrhunski kvalitet video spotova na velikom ekranu!!! Mix by VJ Laser

dandy01.jpg
dandy02.jpg

Bolje da nemas tonu ``ovakvih`` jel bez uvrede - ovo tvoje su sve konvertovani fajlovi sa unistenim kvalitetom
Npr.Atrium originalni video ti je ovo
atriumweekendlivedigeym.jpg

Barbi/Barraba ti je cak masterizovan YouTube
a isto vazi za ova zadnja dva...
Svi ovi zapisi su u originalu VOB zapisi i duzi su za bar 10/15 sec
Sorry but svi ovi clipovi su od mog frenda Antonija iz Italije i zato ti to i kazem
a ako je neko zainteresovan mogu mu za razmenu poslati ove clipove u VOB quality na PM

Imama ovakva dva spota u jos boljoj kvaliteti,
Mislim naravno u vecoj ekstenziji.
Jedan je 6.35 maxia drugi traje oko 4m

Danas sam bas skinuo kompilaciju I love disco dancefloor games i mogu vam reci da daleko bolje svira nego i love disco diamonds, mada jos ni blizu kako bi to trebalo.

Nije mi jasno koji im je ******. Evo sad cu ja bas uploadati Kai Morgan - Secret Lover

Ovaj prvi je sa I love disco dancefloor games 320 kbps

http://www.megaupload.com/?d=AR0XKQJS

A ovaj drugi sam ja skinuo sa moje legendarne igle. I videcete kako ovaj moj nekako prirodnije svira i ima bolje visoke tonove. Inace sto se tice jacine signala, sad su ga konacno normalno napravili. Ali mi se cini da oni kad ciste pucketanje koriste nekakav program ili plug in koji to sve sjebbe.

Koristim cool edit pro i sound forge. Cool edit pro samo za ciscenje pucketanja, jer sound forge nema tako dobru opciju, i to radim klik po klik, nikako celu stvar. Ploce sa kojih sam skidao retko koja je i pucala, jer su bile skoro nove skroz.
Malo je cudno da ja kao lik koji nije profesionalac to bolje radim od njih, ili to oni namerno naprave.

Sa ploce

http://www.megaupload.com/?d=H71VE5T1

Moram vam reci jednu tuznu stvar. Jucer sam se okupio sa ekipom koja skuplja i prodaje ploce.

Italo je toliko poskupio da poplocavanje vise nema nikakvog smisla. Maxi vise nema ispod 20 eura. Bolesno.

Ali ja imam sve snimljeno sa moje legendarne igle, fali mi jos 10 tak maksija i to je to.:D

Back