Danasnje devojke!

• Začetnik teme Začetnik teme Xyss
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ti si bre decko glup ko ******, ko ti uopste kupi racunalo, mater ti je.bem glupavu i caleta jos blesavijeg kad mu pade na pamet TEBI da kupi racunalo. racunala su za PAMETNE ljude, sabane jedan, razumes li? umesto da ga koriste deca sa predispozicijama racunalo koriste pasivci hendikepirani ko sto si ti.

i ko da ti uopste znas sta znaci rec esej lol. ko da ti uopste MOZES da napises esej.

ne nego bi napadao ljude istog misljenja i iskustva, vrlo si pametan.

- - - - - - - - - -

a pazi licemera, on mi prodaje tu neke price o tome kako ne trebam da napadam ljude razlicitog misljenja i iskustva a sve vreme me on sam napada.

Izvini gospodine pametni, ali ti si mene prvi citirao...

Slika govori drugacije. :cool:

slika govori da si uspesan u brejkdensu, ali ne i u zivotu
ne znam da li ti uopste mozes da vidis razliku izmedju te dve stvari
(zapravo znam: ne mozes)

danas je, inace, doba degenerika: degenerici najvise "napreduju"
baci oko na ovog klinca

da zivimo u doba aristokratije ovaj klinac ne samo sto ne bi bio uspesan, on uopste i ne bi bio ziv jer bi ga usmrtili odmah nakon rodjenja
ali posto zivemo u doba liberalizma, gde svaki imbecil moze da bude uspesan, to je sasvim normalna stvar

ne bi.
muskarci imaju drukciju biolosku konstituciju. naprimer, za razliku od zena, ne znam si cuo ili nisi cuo, muskarci ne mogu da radjaju bebe.
devojke su specijalizovane za bebe, to je kod njih dominantni organ. zato im je sistem vrednosti naopak (zapravo, svaki specijalista ima naopak sistem vrednosti.)
muskarac je sveobuhvatan, on je predodredjen da bude vladar, razumes, i on mora da zna SVE.
devojka, na drugu stranu, ne mora da zna NISTA, osim nekih prostih stvari koje se ticu ili beba ili ljubavi (sto su u stvari dva dela jednog te istog.)
cak i kad imaju muske iklinacije, cak i tada je sve to podredjeno reproduktivnom sistemu.
sta naucnica proucava? proucava ljubav, ili decu. sigurno nece da se bavi nuklearnom fizikom.
sta umetnica crta? crta kjut stvari.
itd itd itd.
ako pak te muske inklinacije nemaju mnogo veze sa reprodukcijom, onda su po obicaju minorne inklinacije, sporedne, ne toliko bitne.
ako se pak previse zanimaju za muske stvari, onda je to obicno znak da nesto nije u redu s njima, da nisu sposobne da slede svoje instinkte, da su primorane da se bave stvarima kojima zapravo ne zele da se bave.

znaci, zena je detinjasta, nesigurna, jednom recju, nezna. takva je po prirodi, takve ih ja zelim, takve ih svaki normalan muskarac zeli.
naravno, imas izuzetaka, kad je zena pomalo i gruba, ali sta s tim? sta me boli racku za to?

ima ovde dosta istine sto jes jes

Ajd što je miki idiot, to stoji već godinama, a on se ne menja, ne evoluira i ostaje isti degenerik,
al majku mu, vi što njegova proseravanja shvatate ozbiljno i uplićete se u takve diskusije, pa čemu to majku vam nedokazanu :lol:

ima ovde dosta istine sto jes jes

To su kulturni konstrukti
User mentol recimo ne kapira da je takozvana "priroda" žene formirana kulturno, tj. da ne postoji prava priroda ni žene mi muškarca, već se one oblikuju
A kada se žena osvesti i prevaziđe sopstveni "rod", tj. ono kako je formiran od strane civilizacije i društva, onda nju ljudi kao Miki posmatraju kao neadekvatnu, a tako je posmatraju jer je to specifičan strah, ne znaju kako da se nose s tim, pošto je žena koja prevaziđe to samostalnija, mentalno snažnija i sposobnija od "obične" žene, te implicitno udara na mušku dominaciju koja gubi svoju moć zbog njene osvešćenosti
On traži ženu koju može da oblikuje i da njom manipuliše, tj. TIPIČNU ženu, pošto je slabić

User mentol recimo ne kapira da je takozvana "priroda" žene formirana kulturno, tj. da ne postoji prava priroda ni žene mi muškarca, već se one oblikuju
A kada se žena osvesti i prevaziđe sopstveni "rod", tj. ono kako je formiran od strane civilizacije i društva, onda nju ljudi kao Miki posmatraju kao neadekvatnu, a tako je posmatraju jer je to specifičan strah, ne znaju kako da se nose s tim, pošto je žena koja prevaziđe to samostalnija, mentalno snažnija i sposobnija od "obične" žene, te implicitno udara na mušku dominaciju koja gubi svoju moć zbog njene osvešćenosti
On traži ženu koju može da oblikuje i da njom manipuliše, tj. TIPIČNU ženu, pošto je slabić

ima ovde istine sto jes jes

Problem kod žene koja se poje.be sa 20 muškaraca jeste to što je za slabog muškarca kao user svojevrsni pritisak, i to na 2 polja, prvi je da zbog svoje male kite neće moći da ispuni standard koji je dominantiji muškarac udario i žena će ga posmatrati kao jadnika, a drugi je to što ne može da računa na nedostatak ženske autonomije (ili kako slabići kažu "ako se hebala sa 20, hebaće se i sa 21. i prevariće me")
slabići umesto da teže tome da budu dovoljno jaki da ta žena NE ŽELI da ih prevari, oni će tražiti slabu, neiskusnu, neizgrađenu jadnicu da bi dominirali, a ostali slabići kakvi jesu
tj. userova dijagnoza

imbecilu, reproduktivni sistem i njegova dominacija ima vrlo malo veze sa kulturom
idi obrazuj se, citaj malo biologiju, umesto sto lupetas gluposti s ciljem da opravdas svoje liberalne naivnosti

ne postoje mentalno snazne i samostalne zene, lupetas jer si i ti sam zena pa ne vidis razliku

- - - - - - - - - -

Problem kod žene koja se poje.be sa 20 muškaraca jeste to što je za slabog muškarca kao user svojevrsni pritisak, i to na 2 polja, prvi je da zbog svoje male kite neće moći da ispuni standard koji je dominantiji muškarac udario i žena će ga posmatrati kao jadnika, a drugi je to što ne može da računa na nedostatak ženske autonomije (ili kako slabići kažu "ako se hebala sa 20, hebaće se i sa 21. i prevariće me")
slabići umesto da teže tome da budu dovoljno jaki da ta žena NE ŽELI da ih prevari, oni će tražiti slabu, neiskusnu, neizgrađenu jadnicu da bi dominirali, a ostali slabići kakvi jesu
tj. userova dijagnoza

proserav.as se imbecilu, sve s ciljem da skrenes paznju od cinjenice da sam te anihilisao

koliki bre jadnik trebas da budes da mozes da dozivis bilo koju zenu kao mentalno snaznu i samostalnu :lol:
i uopste da osetis bilo kakav strah
kakav bre strah, majmune?
kakav strah mozes da osetis u prisustvu zene? pricaj mi malo o tome posto je za mene to totalno nepoznat fenomen.

Ja se osećam nekako glupo kada pomislim uopšte da pišem o ovome :lol: Nekako mi se čini da ne sagledavamo celu sliku, sve uzroke, a i da pričamo o samo jednoj kategoriji žena. A glupo mi je što pričamo samo o ženama, kada je i kod muškaraca slično(mada je tema ograničavajuća po tom pitanju)

Ajd što je miki idiot, to stoji već godinama, a on se ne menja, ne evoluira i ostaje isti degenerik,

menjanje, narocito kad se prodaje pod imenom "evoluiranje", je za degenerike, degeneriku
mi pametni nemamo razloga da se menjamo, jer smo sigurni u sebe, razumes?
nego, sta s ti ovde na ovoj temi probisvetu jedan
idi drkaj svoj masni ku rac na one ogavne likuse sto se na njih palis

Vidi, iz postova ti izbija jednostavno da si pič.ka i ni najagresivniji pristup ti to neće promeniti
Slabić jednostavno nije sposoban da sakrije svoju slabost, zato je i slab, jer mu je nesposobnost glavna karakteristika
Zato mora da gradi fikcionalne univerzume gde se postavi kao jak, da bi preživeo, inače bi se samoubio, ja to ne osuđujem, čak mislim da je to dobro za tebe, vidiš kako si samouveren jer si ubeđen da nisi jadan, ali u dubini duše znaš da jesi, samo si ga pokrio naslagama psiholoških mehanizama
Zato ti je i potreban agresivan diskurs, kao što je i janičar bio veći turčin od svih turaka

koliko sam te ja dobro naguzio kad si poceo ovoliko da haluciniras
nisam ja agresivan jer ne umem da se kontrolisem
naprotiv, ja sam generalno izuzetno smirena osoba
ja sam agresivan jer je to jedini nacin na koji mogu da podnesem kontakt s imbecilima a da mi mozak pritom ne zakrzlja
problem je tvoj jer si izuzetno osetljiv na agresivnost
pogledaj samo koliko si ukocen

- - - - - - - - - -

ja se postavljam kao jak lol
dzizuz faking krajst, ti me bukvalno zamisljas kao nekakvog supervilejna koji ti danu nocu petkom subotom je.be kevu :lol:

A kada se žena osvesti i prevaziđe sopstveni "rod"

koliko je ovo debilno, covece bozji
prevazilazenje sopstvenog roda lol

otvorio sam temu na filozofiju, znas onu sa dokumentarcem na kojoj si ti tako lepo odgovorio?
E
odi lepo tamo i odgledaj dokumentarac i videces jednu izuzetno interesantnu studiju gde su ljudi primetili da sto vise izbora ima zena to je veca zena, sto manje izbora, to je manje zena
sto nam govori sta? sto nam govori to da zene nisu zene samo zato sto nemaju uslova da budu zene
kad bi imale uslova, bile bi vece zene nego sto su ikada bile

to sto ti nazivas napretkom, ta emancipacija na koju se ti tako jadan palis, to je zapravo degeneracija
ti si sam degenerik pa ne kapiras to
ti sam nemas uslova da postanes ono sto ti zapravo jesi bioloski nego se bavis stvarima za koje nemas nikakve predispozicije

i koliki bre defekt trebas da budes da se palis na muskobanjaste zene
sto lepo ne priznas da si gej i lepo preskocis ceo taj proces emancipacije i lepo se nataknes na kur ac od fegeta?
sta sad kao cekas zene da postanu muskarci tako da kasnije imas izgovora zasto si gej? :lol:

sabam-saulic.jpg

Back