Danasnje devojke!

• Začetnik teme Začetnik teme Xyss
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pre svega pozdravljam Vas sve ! Ovo mi je prva tema na ovom forumu i nalazim se u problemu :)! Voleo bih da cujem Vase savete!

Ovako ,siguran sam da nije ceo problem u devojkama i svestan sam da tu ima i moje krivice.
Danasnje devojke mi se cine kao da preskacu celu igru i upoznavanja,sve nekako ide brzo (barem meni) i nesmotreno i nepromisljeno..Imao sam par devojaka koje su bile jako zainteresovane ,kontao sam da im se svidjam jer su padali SVI moguci signali za koje znam i koje moja cula prepoznaju ..
Skoro sam imao situaciju gde sam izasao sa jednom devojkom koja mi se u pocetku nije svidjala a ni ja njoj,izasli smo par puta i situacija se promenila u svakom pogledu,dopisivali se nonstop,kad smo izlazili smejali se bas bas onako sve super,i onda kao iz sale ona zatrazi sex a pre toga se nismo ni smuvali ja sam na to pogledao kao salu medjutim bila je jako ozbiljna sto se toga tice,nisam budala pa da kazem odma ne vec sam objasnio da je glupo da se nesto zasniva na osnovu toga i da ako zelim samo sex otici cu do obliznjeg mosta i odraditi posao za 50eurica..i otkad sam joj rekao da sex nije sve sto zelim poceo neki skroz drugi stav i ubrzo sam shvatio da od nje nema nista jer je verovatno htela samo avanturu tj.sex.
E sad ,dolazi do mog problema,zasto su danasnje devojke i uopste danasnja deca izmedju 14-18 godina nekako prsla?!? u smislu da je smisao zivota da se ode na splav i da se opija iako znam da 85% njih mrzi alkohol al ipak eto da bi bili cool..Zasto danasnje devojke ne vole da izadju normalno u setnju,bioskop ..

Mozda je do mene,mozda sam u krvi staromodan pa volim sve polako,mozda nemam hrabrosti da odma na keca uradim nesto..
I to sve devojke sa kojima sam kontakt nisu bile neke nafurane ili ruzne vec naprotiv bile su normalne kulturne i sta sve ne.

Isto se tice i za moje drustvo ,slabo se druzim ne zato sto nisam komunikativan,duhovit vec iskljucivo iz razloga sto ne volim teme koje se uglavnom pricaju npr moje to neko drustvo imaju za temu - travu,opijanje i neke tako potpuno glupe teme barem meni..
Volim sport ,slusam muziku gledam filmove serije ...Da li mi se problem javlja zato sto sam mozda nezreo i neiskusan (nikad nisam imao neku ozbiljnu vezu vec je to sve bila sprdnja) jednostavno imam problem da nadjem neke osobe kojima nije cilj da se prepuse,odvale od alkohola i slicno vec sam za opustenu varijantu u kaficu !
Nemojte me pogresno shvatiti pa da pomislite da ne pijem ili da sam antisocijalna osoboa (??) ,volim da popijem cisto za dusu ali za sve postoji granica..

Izvinite za tekst,konfuzno je,u problemu sam a sa nekim bas i nemam da ga podelim :) nadam se da vas nisam smorio!

PS Naslov teme bolje da glasi 'DANASNJA OMLADINA' mislim da je to korektnije!!

ne brini, poseban si <3

Direktu kocijasu ti si bio sa jednom likusom proslog vikenda haha,i mani taj engelski nije smekerski jezik,vec sluzi za manipulativne istripovane i nak..rcene sabane kao sto si ti.Bolje koristi recimo spanski,italijanski ili francuski,smekerski-latinski jezici,naucno dokazano. Koga ti lazes,hahaha,samo u snu Mongrilu kocijasu.;) .

Da Direktu,hoces da te upoznam sa pravim smekerom,ali posle ce ispasti malo glupo,ubices se u pojam,neces spavati mesec dana,jer si nafurani,nak...recni,kompleksas,hvalisavac.Ja sam takve barone i hvalisavce provalio jos u srednjoj,da Direktu,kada se ujutru probudis,odes u kupatilo,umijes se,i pogledas se u ogledalo,vidis li odraz neke Azdaje mozda. ;) .

tebro,naleteo si na zescu drolju! a nije ni cudo,svaka treca je takva kod nas...samo im je k***c u glavi.i to svi mi znamo vec neko vreme.e,sad,to sto se uvek nadju oni,koji ce da opravdavaju i da podrzavaju takve devojke,to je vec njihov problem u mozgu i lose vaspitanje.ma tuga,bre.

tebro,naleteo si na zescu drolju! a nije ni cudo,svaka treca je takva kod nas...samo im je k***c u glavi.i to svi mi znamo vec neko vreme.e,sad,to sto se uvek nadju oni,koji ce da opravdavaju i da podrzavaju takve devojke,to je vec njihov problem u mozgu i lose vaspitanje.ma tuga,bre.

svaka treca..znaci dve trecine je 'normalno i fino'.. sta vas sve toliko jebu u glavu te 'trece' kad su manjina?!

Back