Danasnje devojke!

• Začetnik teme Začetnik teme Xyss
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ima, zato sto zene nisu pripremljene da vare tu kolicinu iskustva, ponarocito informacija
uostalom, zene, zdrave zene, ne zele iskustvo/znanje
u najboljem slucaju, znanje bubaju s ciljem da se uklope u sredinu, posto je njima izuzetno bitno da imaju ljude oko sebe, da su na sigurnom
mimo toga, zdravu zenu znanje uopste ne interesuje
znanje zanima samo degenerisane zene
doduse, ni njih ne zanima znanje, njih interesuje dogma lol

u oba slucaja je znanje/iskustvo ruzna stvar

ne bi.
muskarci imaju drukciju biolosku konstituciju. naprimer, za razliku od zena, ne znam si cuo ili nisi cuo, muskarci ne mogu da radjaju bebe.
devojke su specijalizovane za bebe, to je kod njih dominantni organ. zato im je sistem vrednosti naopak (zapravo, svaki specijalista ima naopak sistem vrednosti.)
muskarac je sveobuhvatan, on je predodredjen da bude vladar, razumes, i on mora da zna SVE.
devojka, na drugu stranu, ne mora da zna NISTA, osim nekih prostih stvari koje se ticu ili beba ili ljubavi (sto su u stvari dva dela jednog te istog.)
cak i kad imaju muske iklinacije, cak i tada je sve to podredjeno reproduktivnom sistemu.
sta naucnica proucava? proucava ljubav, ili decu. sigurno nece da se bavi nuklearnom fizikom.
sta umetnica crta? crta kjut stvari.
itd itd itd.
ako pak te muske inklinacije nemaju mnogo veze sa reprodukcijom, onda su po obicaju minorne inklinacije, sporedne, ne toliko bitne.
ako se pak previse zanimaju za muske stvari, onda je to obicno znak da nesto nije u redu s njima, da nisu sposobne da slede svoje instinkte, da su primorane da se bave stvarima kojima zapravo ne zele da se bave.

znaci, zena je detinjasta, nesigurna, jednom recju, nezna. takva je po prirodi, takve ih ja zelim, takve ih svaki normalan muskarac zeli.
naravno, imas izuzetaka, kad je zena pomalo i gruba, ali sta s tim? sta me boli racku za to?

I dalje stojim za tim da su muskarci i zene ravnopravni. Pricao sam sa mnogo ljudi, raznih sexualnih opredeljenja i godina. Postujem tvoje razmisljanje, ali ne slazem se. :D
Vala ja volim dominantne i opicene kao i ja, da zna sta hoce i da nema granica ni zasta, sva sreca pa takvu i imam. :super:

ako si mu rekao! : D
mada ja sam protiv bilo kakvih ekstrema u generalizaciji, ja recimo poznajem samo dve devojke koje spadaju u te dijametralno suprotne strane - 'mucenice' i 'zene sve-videla-sve-probala Zmaj'. prva je slatka, ali ponekad dosadna, a druga nekad ume da zamara, jer zna i previse.
sve ostale koje znam devojke (a ukljucujem tu i sebe) su negde izmedju.

a dosta nas je sve promenilo ovo vreme, uloge se menjaju, muski dobijaju zenske crte i obratno zene - muske. nesto drugo postaje tradicija, potrebe su izvitoperene..

da nema granica ni zasta

drugim recima, mazohista

ne kapiras da je telo vece od svesti i da je s tim logicno da telo ima veci uticaj na svest nego sto svest ima na telo.
prostim recima, ne mozes da budes/postanes sta god ti svesno pozelis, mozes da budes/postanes samo ono sto je u tvom telu.
svako od nas ima taj optimalni put kojim trebamo da se krecemo, granice koje nas usmeravaju, koje nam daju formu.
kad napravis prestup, kada predjes preko tih granica, skreces sa optimalnog puta, postajes mazohista, pocinjes da se samounistavas.
razumes?

devojke se danas samounistavaju. to nije ono sto one stvarno zele. kad bi imale izbor, one bi radije bile ove "mucenice" kako ih hoklica naziva.
(naprotiv, one uopste nisu te koje se muce, njima je sve dato na tacni.)

drugim recima, mazohista

ne kapiras da je telo vece od svesti i da je s tim logicno da telo ima veci uticaj na svest nego sto svest ima na telo.
prostim recima, ne mozes da budes/postanes sta god ti svesno pozelis, mozes da budes/postanes samo ono sto je u tvom telu.
svako od nas ima taj optimalni put kojim trebamo da se krecemo, granice koje nas usmeravaju, koje nam daju formu.
kad napravis prestup, kada predjes preko tih granica, skreces sa optimalnog puta, postajes mazohista, pocinjes da se samounistavas.
razumes?

devojke se danas samounistavaju. to nije ono sto one stvarno zele. kad bi imale izbor, one bi radije bile ove "mucenice" kako ih hoklica naziva.
(naprotiv, one uopste nisu te koje se muce, njima je sve dato na tacni.)

Znaci ja sto sam odrastao sa zenskim drustvom, i fascinirao se njihovim razmisljanjem, moje telo nema logicki uticaj?
Razumem se u modu, u sminku, u svaki zenski detalj, ono sto ostali ne vide ja vidim, i tu je nesto lose?
Jbt nemoj da si lakomisljen, ako hoces da shvatis poentu svega, razumi zensko i pusti da zensko razume tebe, ja se nisam pokajao pa neces ni ti.

glup si ko ku rac, sukhoi

je biga

Au, jbt, Sukhoi, koliki post da bi samo rekao da se treba jebati pre braka i to što više. Još malo pa kurvе ispadoše najnormalnije i najbolje buduće žene.
Zapad je učinio svoje.

Da sam napisao samo "treba imati seks pre braka, i to što više" bez ikakvih objašnjenja, ne bi bilo estetski privlačno meni samom. Drugo, kad pišem na forumu ja nisam koncizna osoba, nego se raspišem i nikad ne menjam to što ispadne. A i treće, malo je smešno da se ljudi žale na post veličine omanjeg pasusa u nekom časopisu ili školskom udžbeniku. Ja ovde čitam i desetostruko veće stvari, pa ne prigovaram. Nije ovo chat na skajpu, pa da udara dve rečenice, a i tamo to ne moram da radim, niti su svi ljudi toliko lenji da ne mogu da pročitaju DVANAEST (!) redova. Prema tome, ta priča o dužini mojih postova je preterivanje.

Pitam se samo kako to da brak ne može uspeti ukoliko žena nije razgažena do bola, a ipak ima gomile brakova koji potiču iz doba kad se nije prcalo pre braka, a još uvek traju. Dok ovi brakovi danas završavaju brže od brzine zvuka...delomično zato što se klinke prcaju čim stignu (što bi trebalo raditi, po vašim savetima) pa onda kad dođe beba obavezno ide i brak nakon toga, jer, jelte, pući će bruka po selu. pf

Pa ti brakovi traju zato što su ljudi, a naročito žene, bili ograničeni moralom i opštim mišljenjem, a volja im je bila toliko slaba i strah toliko veliki da nisu pružali nikakav otpor. Normalno je kad si rodjen u selendri, žensko si i kad te otac bije ako pogledaš nekog dečka sa 15, da ćeš da poviješ ledja, ugušiš svoju seksualnost i potrebu za istraživanjem, i da ćeš da ispoštuješ nekakav opšteuspostavljeni moral. Ti misliš da su ti ljudi o kojima pričaš srećni? :lol: Neki jesu. Većina nije.

Klinke se seksaju čim stignu, a neke se seksaju kad osete potrebu i to je sjajna stvar. Loše je kad to radi protiv svoje želje. Ako sa 15 oseti potrebu, treba to i da radi, jer je u sferi nagonskog seksualnost pored nekih drugih poriva najbitnija. Seksualnost i odnos prema suprotnom polu u toj sferi se izgradjuje, kao ukus. Koga briga što će brak pući? Ako vide da će brak da im pukne, nakon 10 godina kad se ugasi strast, nek uvedu druge ljude u svoj život da ožive to malo. Ljubav i privrženost su jedna, seks sasvim druga stvar. Seksualni život osobe se nastavlja i kad se strast medju supružnicima ugasi. A gasi se često.

A ovo poslednje što si napisao možda danas u zaostalim sredinama, ali to nam je sada nebitno, nekad je bilo bitno.

Poslednja izmena:
Znaci ja sto sam odrastao sa zenskim drustvom, i fascinirao se njihovim razmisljanjem, moje telo nema logicki uticaj?

naprotiv, to znaci da imas visak zenskih hormona a.k.a. isfeminiziranost.

Razumem se u modu, u sminku, u svaki zenski detalj, ono sto ostali ne vide ja vidim, i tu je nesto lose?

pa sad, liberali kazu sve super.

Jbt nemoj da si lakomisljen, ako hoces da shvatis poentu svega, razumi zensko i pusti da zensko razume tebe, ja se nisam pokajao pa neces ni ti.

ne se.ri bre klinac.

Preveliku famu pravite oko je.banja
mislim da ta tema uopšte ne zaslužuje toliko analize

je l ti neprijatno kreptomane sto se bavimo jeb.anjem? ti bi radije da raspravljamo o zakonu o feredzama, je l da?

Vidiš, tu je problem nas muškaraca. Što volimo tako mnogo da filozofiramo oko tako jednostavnih stvari...

problem vas "muskaraca" je to sto uopste ne razmisljate, jer da razmisljate ne bi lupali ovakve gluposti.

Poslednja izmena:
je l ti neprijatno kreptomane sto se bavimo jeb.anjem? ti bi radije da raspravljamo o zakonu o feredzama, je l da?

Zašto bi mi bilo neprijatno, lol
nego mislim da je besmisleno
ja kad jebbem ja jebbem, ne filozofiram, nema potrebe
kod zakona o feredžama već ima

vidiš, retarde, ti lupaš glavu oko toga kakva je ona, dal je dobar materijal, te nije ako se previše jebbala, bolje ovu nevinu itd. to su gluposti
bitno je samo da dobro istorbaš i problema neće biti
ko mora da filozofira oko jebbanja, znači da je očajan u praksi

Vala kad si mi rekao da sam isfeminiziran svaka ti dala, Useru o ti sveznati covece, koji je doktorirao anatomiju, verovatno i duhovnu psihologiju....skidam ti kapu, kada ja vise ne mogu da polemisem sa nekim onda nema dalje. u pravu si za sve. :ok::bye:

nego mislim da je besmisleno

da, mislis da je besmisleno, a to je prosto zato sto si decko bez iskustva, bez osecanja, bez icega u zivotu (zbog cega ti je i neprijatno.)
sto je razlog zasto kazes sledece:

kod zakona o feredžama već ima

posto si retard koji je nesposoban da zadovolji sopstvene potrebe ne ostaje ti nista drugo nego da se bavis tudjim potreba i s tim POTPUNO NEBITNIM temama
koga bre boli kur ac za muslimane i feredze, imbecilu jedan zakrzljali?

vidiš, retarde, ti lupaš glavu oko toga kakva je ona, dal je dobar materijal, te nije ako se previše jebbala, bolje ovu nevinu itd. to su gluposti
bitno je samo da dobro istorbaš i problema neće biti
ko mora da filozofira oko jebbanja, znači da je očajan u praksi

jeste, imbecilu, sve sto ti ne razumes su gluposti

ja imam mogućnost da se bavim tuđim jer sam svoje probleme rešio, prosto jer dominiram totalno čega god se uvatim
ti s druge strane provodiš dane, mesece, godine u tome da rešiš muke koje su ti izgradili sopstveni kompleksi jer si prirodno inferioran, pa onda moraš da tražiš situaciju gde možeš da dominiraš, tipa nevina neiskusna devojka i slično, jer si nesposoban da se nosiš sa nečim većim od toga
mislim, ne osuđujem, možda ti je i kita 10cm pa si prirodno onemogućen, bože moj

nemas pojma o cemu pricas, kreptomane
ti prosto nemas pojma koliko ti delujes jadno iz mog ugla i uopste ugla bilo koje iole normalne osobe
ti uopste nemas pojma koliki si ti imbecil covece boziji

ali ajde, nema veze, pokusacu sve lepo da ti nacrtam

sto vise iskustva, to vise znanja i razmisljanja, to vise spike
sto manje iskustva, to manje znanja i razmisljanja, to manje spike

razumes?

uzmimo recimo rodzera eberta, pokojnog filmskog kriticara
on ti se nagledao bilion filmova i upravo zato sto nagledao bilion filmova zna sve o njima i ima dosta toga da kaze o njima
tako, naprimer, kada bi se nasao na nekoj temi na kojoj se raspravlja o nekom filmu, ili generalno teoriji filmova, on sigurno ne bi rekao da je ta tema besmislena
naprotiv, on bi bio njen najstrastveniji ucesnik

na drugu stranu, ja ne znam skoro nista o filmovima, posto ih gledam izuzetno retko
zbog toga, kad se ja nadjem u nekoj diskusiji vezanu za filmove, ja ne znam ni da beknem
prosto me je sramota, razumes, sto je normalan osecaj s obzirom na situaciju

to pravilo vazi za sve u zivotu, ne samo za filmove
znaci vazi i za hranu i za seks i za ljubav i za drustvene odnose i za sport i za stagod mozes da zamislis

ne postoji stvar o kojoj ne vredi razmisljati
jedina osoba koja misli da postoji stvar o kojoj ne vredi razmisljati su imbecili kao sto si ti koji se dave u osecaju inferiornosti
jer da ti imas bilo kakvog iskustva u vezi zena, ti bi odmah izneo svoj stav
ali posto nemas i posto si nesposoban da prihvatis tu cinjenicu ne ostaje ti nista drugo nego da obesmisljavas temu

nista od ovoga ti neces da shvatis
neverovatno je, znam, meni je nepojmiljivo kako neko moze da bude toliko retardiran
ali to je cinjenica, s obzirom da se nisi nista promenio za dve godine
i dalje si isti liberalni imbecil koji tripuje da je zadovoljio sve svoje potrebe lol
ali barem drugi mogu da vide ko si zapravo ti, koji mentalno-zakrzljali i egzistencijalno-ugrozeni pobacaj od covekolikog orangutana si ti

Poslednja izmena:

Back