Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.513
ruznija ne u fizickom vec u celokupnom smislu
preciznije, ruznija u psihickom smislu
Ne znam o čemu govoriš
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ruznija ne u fizickom vec u celokupnom smislu
preciznije, ruznija u psihickom smislu
sto je iskusnija to je gluplja
je l jasno sad?

da nema granica ni zasta
drugim recima, mazohista
ne kapiras da je telo vece od svesti i da je s tim logicno da telo ima veci uticaj na svest nego sto svest ima na telo.
prostim recima, ne mozes da budes/postanes sta god ti svesno pozelis, mozes da budes/postanes samo ono sto je u tvom telu.
svako od nas ima taj optimalni put kojim trebamo da se krecemo, granice koje nas usmeravaju, koje nam daju formu.
kad napravis prestup, kada predjes preko tih granica, skreces sa optimalnog puta, postajes mazohista, pocinjes da se samounistavas.
razumes?
devojke se danas samounistavaju. to nije ono sto one stvarno zele. kad bi imale izbor, one bi radije bile ove "mucenice" kako ih hoklica naziva.
(naprotiv, one uopste nisu te koje se muce, njima je sve dato na tacni.)
hoklica bi se mucila kada bi pocela SVESNO da se ustrucava, jer svesno ustrucavanje jeste mucenje/mazohizam. medjutim, ove devojke se ne ustrucavaju svesno, vec podsvesno, njih je prosto SRAMOTA.
glup si ko ku rac, sukhoi
Au, jbt, Sukhoi, koliki post da bi samo rekao da se treba jebati pre braka i to što više. Još malo pa kurvе ispadoše najnormalnije i najbolje buduće žene.
Zapad je učinio svoje.
Pitam se samo kako to da brak ne može uspeti ukoliko žena nije razgažena do bola, a ipak ima gomile brakova koji potiču iz doba kad se nije prcalo pre braka, a još uvek traju. Dok ovi brakovi danas završavaju brže od brzine zvuka...delomično zato što se klinke prcaju čim stignu (što bi trebalo raditi, po vašim savetima) pa onda kad dođe beba obavezno ide i brak nakon toga, jer, jelte, pući će bruka po selu. pf
Neki jesu. Većina nije.Preveliku famu pravite oko je.banja
mislim da ta tema uopšte ne zaslužuje toliko analize
a mislim da je tip koji ženu bira prema broju kur.aca koje je stavila u sebe blago ili jače retardiran
Unf. ima tezu da kod nekih devojaka postoji prirodna disponiranost ka suzdrzavanju jer ih je sramota..i on upravo takve hoce :' Da mislim da je tip koji ženu bira prema broju kur.aca koje je stavila u sebe blago ili jače retardiran
Znaci ja sto sam odrastao sa zenskim drustvom, i fascinirao se njihovim razmisljanjem, moje telo nema logicki uticaj?
Razumem se u modu, u sminku, u svaki zenski detalj, ono sto ostali ne vide ja vidim, i tu je nesto lose?
Jbt nemoj da si lakomisljen, ako hoces da shvatis poentu svega, razumi zensko i pusti da zensko razume tebe, ja se nisam pokajao pa neces ni ti.
Preveliku famu pravite oko je.banja
mislim da ta tema uopšte ne zaslužuje toliko analize
Vidiš, tu je problem nas muškaraca. Što volimo tako mnogo da filozofiramo oko tako jednostavnih stvari...
je l ti neprijatno kreptomane sto se bavimo jeb.anjem? ti bi radije da raspravljamo o zakonu o feredzama, je l da?

Vala kad si mi rekao da sam isfeminiziran svaka ti dala, Useru o ti sveznati covece

nego mislim da je besmisleno
kod zakona o feredžama već ima
vidiš, retarde, ti lupaš glavu oko toga kakva je ona, dal je dobar materijal, te nije ako se previše jebbala, bolje ovu nevinu itd. to su gluposti
bitno je samo da dobro istorbaš i problema neće biti
ko mora da filozofira oko jebbanja, znači da je očajan u praksi