Danasnje devojke!

• Začetnik teme Začetnik teme Xyss
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
naprotiv, to znaci da imas visak zenskih hormona a.k.a. isfeminiziranost.

pa sad, liberali kazu sve super.

ne se.ri bre klinac.

je l ti neprijatno kreptomane sto se bavimo jeb.anjem? ti bi radije da raspravljamo o zakonu o feredzama, je l da?

problem vas "muskaraca" je to sto uopste ne razmisljate, jer da razmisljate ne bi lupali ovakve gluposti.

Izvini, jedini si ti ovdje koji piše gluposti...

User, mnogo laprdaš a mogu se kladiti u svoj lijevi bubreg da nikada nisi ni imao curu.

moz mi ti ispusis levi ****** seron.jo jedan balavi
je l te pito iko ista?
sta se koji ****** mesas kad si balavi idiot koji se ubija od takvih pametnih misli kao sto su "muskarci previse filozofiraju oko jednostavnih stvari"
DRUGIM RECIMA "MOLIM VAS PRESTANITE DA PRICATE O STVARIMA KOJE ME CINE NESIGURNIM"

idiot jedan balavi

Misljenja su razlicita, bilo bi fino da se ova tema zatvori, a prozivke da budu u privatnim porukama. Ovo vise ne vodi nikud.

i za kraj, feminizirani idiot radi ono sto samo femnizirani idiot moze da uradi
trazi da se prekine svadja

- - - - - - - - - -

Izvini, jedini si ti ovdje koji piše gluposti...

glupi klinac koji ne ume da prihvati kad ga pametniji spusti
ne, sad ce da tripuje kao da je zapravo celu raspravu razumeo

nemoguce je razgovarati sa imbecilma koji su neiskreni sami sa sobom
nemon je upao na temu nepozvan, ladno izvrsio samoubistvo, ja mu ukazao na to, i sad se koprca ko zgazena stonoga
isto vazi i za kreptomana
ukazao mu na motive koji stoje iza njegovih nebuloznosti, na komplekse, i umesto da MUSKI prihvati to, on se koprca ko devojcica neka
o zeljku da pricam necu, on je lik sam izjavio da je isfeminiziran, sto znaci da ce svoju isfeminizirani pogled na svet nametati gde god mu se ukaze prilika

moz mi ti ispusis levi ****** seron.jo jedan balavi
je l te pito iko ista?
sta se koji ****** mesas kad si balavi idiot koji se ubija od takvih pametnih misli kao sto su "muskarci previse filozofiraju oko jednostavnih stvari"
DRUGIM RECIMA "MOLIM VAS PRESTANITE DA PRICATE O STVARIMA KOJE ME CINE NESIGURNIM"

idiot jedan balavi

i za kraj, feminizirani idiot radi ono sto samo femnizirani idiot moze da uradi
trazi da se prekine svadja

- - - - - - - - - -

glupi klinac koji ne ume da prihvati kad ga pametniji spusti
ne, sad ce da tripuje kao da je zapravo celu raspravu razumeo

Pih, eto ti naše kulture. Ja ga taknuo nisam on odmah osu i drmlje i kamenje po meni. Znači ipak te pogodila moja opaska, mala rečenica je srušila sve što si ti pisao, ******...

Idi bolan lječi frustracije negdje drugdje, ko kog da je iznio drugačije mišljenje ti si ga odmah napao. Tipično za nekog nezadovoljnog idiota koji dane provodi na ovakvim temama koje, uzgred, treba zakonom zabraniti. Zašto jednostavno ne može prihvatiti tuđe mišljenje i iskustvo ? Ovakvi poput tebe su najviše skloni filozofiranju, pišete kilometarske tekstove a stvari su ponekad tako jednostavne...

imbecilu, pogodila me je tvoja retardacija, razumes li? ja sam izuzetno osetljiv na retardirane ljude, ne mogu ocima da ih gledam, narocito na BEZOBRAZNE retardirane ljude. prestani s zeljnim razmisljanjem I ODJ.EBI SA TEME. prihvati poraz muski i gubi mi se s ociju.

ti ne kapiras da tako retardiran ne mozes da me kapiras jer da bi mogao da me kapiras morao bi da budes neretardiran, kao naprimer ja, znaci da postoje ljudi, i ne samo da postoje, vec i da dolazis u kontakt sa ljudima koji su mnogo retardiraniji od tebe. onda bi steko nuzno iskustvo da bi mogao da me razumes, video bi sta znaci biti osetljiv na retarde. ali ti nemas tog iskustva jer si sam retard i ne postoji retardiranija osoba od tebe tako da je sva ova spika besmislena i jedino sto moze da upali je da te neko sibne po tintari ili te banuje i na taj nacin te spreci da zagadjujes ovu temu svojim spiralnim idiotlucima, mamutijebem retardiranu.

ti ne kapiras da tako retardiran ne mozes da me kapiras jer da bi mogao da me kapiras morao bi da budes neretardiran, kao naprimer ja, znaci da postoje ljudi, i ne samo da postoje, vec i da dolazis u kontakt sa ljudima koji su mnogo retardiraniji od tebe. onda bi steko nuzno iskustvo da bi mogao da me razumes, video bi sta znaci biti osetljiv na retarde. ali ti nemas tog iskustva jer si sam retard i ne postoji retardiranija osoba od tebe tako da je sva ova spika besmislena i jedino sto moze da upali je da te neko sibne po tintari ili te banuje i na taj nacin te spreci da zagadjujes ovu temu svojim spiralnim idiotlucima, mamutijebem retardiranu.

Hohohohohohoho, kompleksi, kompleksi...

naprotiv, balavce, ti si taj koji je iskompleksiran. sta mislis, ko od nas dvoje ucestvuje na topiku a ko pokusava da ga obesmisli? sta mislis, sta ta potreba za obesmisljavanjem govori o tebi? govori da si iskompleksirani idiot koji je nesposoban da izdrzi prizor ljudi koji se ozbiljno bave stvarima kao sto su seks i zene jer automatski pocinjes da shvatas da si neadekvatan, da zaostajes, da nemas iskustva, i posto si nesposoban da istrpis tu misao, automatski, skroz podsvesno, nalazis mehanizme kojima bi mogao sto pre da se oslobodis od tog neprijatnog osecaja. therefore, "muskarci previse filozofiraju oko jednostavnih stvari".

dumbass.

imas srecu sto je forum na tvoju stranu jer ga moderisu liberali, pa umesto tebe da banuju, banovace ili mene ili ce zatvoriti topik. da je ovo neko normalno mesto, ti ne bi uopste mogao da se registrujes, NE BI UOPSTE MOGO DA PRODJES JE.BENI TEST INTELIGENCIJE KOJI JE PREDUSLOV ZA REGISTRACIJU.

Hvala na komplimentu da sam isfeminizirani idiot, volim kada tako ljudi prozivaju bez razloga, molim te i dalje nastavi svoje teorije, evo skupio sam ceo komsiluk da hvatamo beleske, posto smo mi idioti, a ovde si ti jedini pametan. Jel mozemo i neku knjigu da kupimo, msm ako imas, vidim da si jako pametan i filozofski nastrojen decko. :hahaha:

to sto ne vidis razlog zasto te prozivam je samo potvrda da si isfeminizirani idiot, izfeminizirani idiotu. uostalom, totalno mi je kul kako si se uvredio kad sam ti reko da si isfeminiziran. mislim, zanima se za sminku i modu, druzi se sa zenama, a nije isfeminiziran? lololol.

- - - - - - - - - -

koji bre idiot trebas da budes da bi se druzio sa zenama? zar to nije dokaz sam po sebi da si isfeminiziran? da si, jednom recju, feget?

znas kako zene tretiraju te likove koji se druze samo sa njima? To je brate takav hejt i gengbeng da ja nemam reci,znaci hijerarhija ide od muskarac,druge zene koje generalno mrze jedna drugu,i onda ekstremni hejt prema feminiziranim likovima jer nisu ni muskarci,ni zene.

naprotiv, balavce, ti si taj koji je iskompleksiran. sta mislis, ko od nas dvoje ucestvuje na topiku a ko pokusava da ga obesmisli? sta mislis, sta ta potreba za obesmisljavanjem govori o tebi? govori da si iskompleksirani idiot koji je nesposoban da izdrzi prizor ljudi koji se ozbiljno bave stvarima kao sto su seks i zene jer automatski pocinjes da shvatas da si neadekvatan, da zaostajes, da nemas iskustva, i posto si nesposoban da istrpis tu misao, automatski, skroz podsvesno, nalazis mehanizme kojima bi mogao sto pre da se oslobodis od tog neprijatnog osecaja. therefore, "muskarci previse filozofiraju oko jednostavnih stvari".

dumbass.

imas srecu sto je forum na tvoju stranu jer ga moderisu liberali, pa umesto tebe da banuju, banovace ili mene ili ce zatvoriti topik. da je ovo neko normalno mesto, ti ne bi uopste mogao da se registrujes, NE BI UOPSTE MOGO DA PRODJES JE.BENI TEST INTELIGENCIJE KOJI JE PREDUSLOV ZA REGISTRACIJU.

Ako budemo slušali tvoje savjete o ženema i seksu onda se možemo komotno objesiti. Da imaš ikakvog iskustva ne bi unaokolo napadao ljude različitog mišljenja i iskustva. I da, ja ne trebam da pišem eseje kako bi predočio neke stvari, jedna moja rečenica je jasno opisala neke stvari...

Ako budemo slušali tvoje savjete o ženema i seksu onda se možemo komotno objesiti. Da imaš ikakvog iskustva ne bi unaokolo napadao ljude različitog mišljenja i iskustva. I da, ja ne trebam da pišem eseje kako bi predočio neke stvari, jedna moja rečenica je jasno opisala neke stvari...

ti si bre decko glup ko ******, ko ti uopste kupi racunalo, mater ti je.bem glupavu i caleta jos blesavijeg kad mu pade na pamet TEBI da kupi racunalo. racunala su za PAMETNE ljude, sabane jedan, razumes li? umesto da ga koriste deca sa predispozicijama racunalo koriste pasivci hendikepirani ko sto si ti.

i ko da ti uopste znas sta znaci rec esej lol. ko da ti uopste MOZES da napises esej.

Da imaš ikakvog iskustva ne bi unaokolo napadao ljude različitog mišljenja i iskustva.

ne nego bi napadao ljude istog misljenja i iskustva, vrlo si pametan.

- - - - - - - - - -

a pazi licemera, on mi prodaje tu neke price o tome kako ne trebam da napadam ljude razlicitog misljenja i iskustva a sve vreme me on sam napada.

to sto ne vidis razlog zasto te prozivam je samo potvrda da si isfeminizirani idiot, izfeminizirani idiotu. uostalom, totalno mi je kul kako si se uvredio kad sam ti reko da si isfeminiziran. mislim, zanima se za sminku i modu, druzi se sa zenama, a nije isfeminiziran? lololol.

- - - - - - - - - -

koji bre idiot trebas da budes da bi se druzio sa zenama? zar to nije dokaz sam po sebi da si isfeminiziran? da si, jednom recju, feget?

Zao mi je sto citam ovo i vidim sebe kada sam bio mladji, sad mi je drago sto neko ima tu titulu. Budi pozdravljen :bye:

10778_613799325319679_1565598059_n.jpg

Evo ga feget na drogama. :cool: :mrgreen:

Prilozi

• 10778_613799325319679_1565598059_n.jpg
    10778_613799325319679_1565598059_n.jpg
    57,2 KB · Pregleda: 0
Realno, natprosečno visok libido je više problem za samu osobu i u nekom smislu njena mana, nego što je tuđ problem..
Što se tiče broja partnera, nerealno visok broj može biti zastrašujuć za drugu stranu, jer je prirodno pomisliti "ova/j se neće na meni zaustaviti, vredi li išta pokšavati". Mada, meni su malo jadne osobe koje od seksa prave neki životni prioritet, mistifikuju ga i prave ideal, malo mi to ograničeno iskreno.

Back