Danas se osjecam..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Osim ako se ne potrudis da ostanes racionalna, za sta smo sigurni da je nemoguce;), i osim u slucaju da cela prica da neke konkretne rezultate, u suprotnom :sad2:!:)
Prica ima konkretne negativne rezultate, al' je bar taj perjani osecaj kako letis dok mislis na osobu sladak... Iako je sletanje na zemlju gorkog ukusa... :)
:rtfm:
lepo je,nema lepseg osecanja od zaljubljenosti bre :rtfm:
O nista ne znate :roll::lol:
Rece srecno zlajubljena osoba :heart: :) U pravu si :kiss: To ti daje pogon u djonove :D

Ja se dvoumim je l' lepo ili nije... Cas jeste, cas nije... Pfff...

Pile ti znas da ja tebe volim puno, i lepo te pitam sta ti to treba u zivotu:dontunderstand: Slusas blentavu muziku, ne mos se koncentrises, ne mos jedes, ne mos spavas, malo malo pa te nesto probode u zelucu, pa kad oni us.rani leptiri krenu da lete, pa postanes ljubomorna na travu kojom gazi, aj sad dok si jos kolko tolko normalna:), reci jel treba normanom coveku - takav kuluk;)!

Pile ti znas da ja tebe volim puno, i lepo te pitam sta ti to treba u zivotu:dontunderstand: Slusas blentavu muziku, ne mos se koncentrises, ne mos jedes, ne mos spavas, malo malo pa te nesto probode u zelucu, pa kad oni us.rani leptiri krenu da lete, pa postanes ljubomorna na travu kojom gazi, aj sad dok si jos kolko tolko normalna:), reci jel treba normanom coveku - takav kuluk;)!
Ljubomorna? Bas toliko? Ma neee :) Ostalo-pa da, za ostalo si sve u pravu :)
Još si ti mlada za ta dogorevanja...osim toga, čovek dok je živ, što se ljubavi tiče, ne može da dogori.:heart:
Heheheheheh, ne biras kad ces da te Kupidonova strelica bocne :heart:
Ja sam odlucila da mi se desavaju jer cine zivot:)
HRABRO :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back