gost 185738
Veoma poznat
- Poruka
- 11.623
Ne brini,nikada necu nikome reci
ali,to je tako![]()
![]()
Oui, oui, mon cherie

Samo nije sve bas tako sjajno, al' dobro... Bar je osecanje lepo... Samo po sebi... Ali opet nedovoljno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne brini,nikada necu nikome reci
ali,to je tako![]()
![]()

Oui, oui, mon cherie
Samo nije sve bas tako sjajno, al' dobro... Bar je osecanje lepo... Samo po sebi... Ali opet nedovoljno![]()

Ponekad je to sasvim dovoljno![]()

ZnamLunice, ja ti polako ali sigurno dogorevam...
P. S. To je tajna![]()
![]()

Ponekad je to sasvim dovoljno![]()
O ljubavnom dogorevanju, Zvoco...O kakvom bre ti dogorevanju govoriš...nemoj da ti sad....ustanem od kompa.![]()

ZaljubljenostI sad Vas dve meni kazite jel to lepo, ja umesto da idem da spavam, razbijam glavu sta je to lepo i manje lepo!

AhaSada jeste, prija i osvezava... U svakom slucaju podize stopala dosta od zemlje![]()

O kakvom bre ti dogorevanju govoriš...nemoj da ti sad....ustanem od kompa.![]()

I sad Vas dve meni kazite jel to lepo, ja umesto da idem da spavam, razbijam glavu sta je to lepo i manje lepo!

O ljubavnom dogorevanju, Zvoco...
Zaljubljenost![]()

Pa to mi kazi, odgovor je prost NE to nikako nije lepo!![]()
O ljubavnom dogorevanju, Zvoco...
Zaljubljenost![]()
!

Prica ima konkretne negativne rezultate, al' je bar taj perjani osecaj kako letis dok mislis na osobu sladak... Iako je sletanje na zemlju gorkog ukusa...Osim ako se ne potrudis da ostanes racionalna, za sta smo sigurni da je nemoguce, i osim u slucaju da cela prica da neke konkretne rezultate, u suprotnom
!
![]()

Rece srecno zlajubljena osoba
lepo je,nema lepseg osecanja od zaljubljenosti bre
O nista ne znate![]()
U pravu si
To ti daje pogon u djonove Ja se dvoumim je l' lepo ili nije... Cas jeste, cas nije... Pfff...
Slusas blentavu muziku, ne mos se koncentrises, ne mos jedes, ne mos spavas, malo malo pa te nesto probode u zelucu, pa kad oni us.rani leptiri krenu da lete, pa postanes ljubomorna na travu kojom gazi, aj sad dok si jos kolko tolko normalna
, reci jel treba normanom coveku - takav kulukO ljubavnom dogorevanju, Zvoco...
Zaljubljenost![]()

lepo je,nema lepseg osecanja od zaljubljenosti bre
O nista ne znate![]()

Ja sam u zivotu odlucio da mi se takve stvari ne desavaju, cisto racionalno!![]()

ja sam odlučila da napravim sendvič, pa nek ide život

A ja kad sam danas usao u jedne pantalone zvane misaona imenica, i to opuuuuuuusteno, odlucio sam da ovaj rezim ishrane zadrzim na za sada neograniceno vreme!![]()
Ljubomorna? Bas toliko? Ma neeePile ti znas da ja tebe volim puno, i lepo te pitam sta ti to treba u zivotuSlusas blentavu muziku, ne mos se koncentrises, ne mos jedes, ne mos spavas, malo malo pa te nesto probode u zelucu, pa kad oni us.rani leptiri krenu da lete, pa postanes ljubomorna na travu kojom gazi, aj sad dok si jos kolko tolko normalna
, reci jel treba normanom coveku - takav kuluk
!
Ostalo-pa da, za ostalo si sve u pravu 
Heheheheheh, ne biras kad ces da te Kupidonova strelica bocneJoš si ti mlada za ta dogorevanja...osim toga, čovek dok je živ, što se ljubavi tiče, ne može da dogori.![]()

HRABROJa sam odlucila da mi se desavaju jer cine zivot![]()