gost 113085
Elita
- Poruka
- 17.207
nazad na ucenje 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mila moja Girli,tebe znam nekako od pocetka ovde..maltene smo se i u isto vreme uclanile..Sinoc si mi stavila osmeh na lice.Znam mila moja, i ja puno tebe volEmSlusaj me, mlada damo, ovo si sad napisala i nemoj da ti se to vise desilo, jasno?
Ti vrlo dobro znas da te ja aime, znas da si mila devojka, lepa, pametna, duhovita, romanticna, nezna... Tebe je nemoguce voleti, curo
Nemoj tako vise, molim teYou are the best, girl
![]()
i divna dusica sa kojom od samog pocetka imam divnu komunikaciju.Hvala ti sto si me ohrabrila.Znajuci tebe kakva si, dusa predivna, meni tvoja podrska veoma znaci, jer znam da je dobronamerna, od srca i najvaznije, da je iskrena.Mila moja, citam da ces morati na operaciju nesto?Jel nesto ozbiljno u pitanju?Brinem za tebe puno!idem tamo danas...bice looodo burazeruisparava iz mene ko iz bacve...malo sam smoren sto nisam na exitu
idem tamo danas...bice looodo burazeru

Mila moja Girli,tebe znam nekako od pocetka ovde..maltene smo se i u isto vreme uclanile..Sinoc si mi stavila osmeh na lice.Znam mila moja, i ja puno tebe volEmi divna dusica sa kojom od samog pocetka imam divnu komunikaciju.Hvala ti sto si me ohrabrila.Znajuci tebe kakva si, dusa predivna, meni tvoja podrska veoma znaci, jer znam da je dobronamerna, od srca i najvaznije, da je iskrena.Mila moja, citam da ces morati na operaciju nesto?Jel nesto ozbiljno u pitanju?Brinem za tebe puno!

Kao macka ti, kruzish oko mene
i zovesh moje ime...
kao macka ti, zaboravicesh sebe
i skocicesh na mene....

Jao, obozavam ovu pesmu

znam kako ti je...
smiri se malo...proci ce..
, hoce to od uzbudjenja 
ja imam neki blok na srcu...odjednom samo skoci puls na 120-130 a nishta ne radim...
i osjecam pritisak jak u tom dijelu,kao da mi neko sjedi na grudnoj kosti...
i jednom mi se ruka oduzela...kako sam se tad prepala...![]()
proveri štitastu žlezdu