smaki*
Elita
- Poruka
- 15.961
Skoro pa fantastično
Radujem se sutrašnjem susretu sa nekim eminentnim urmašicama![]()
Opa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skoro pa fantastično
Radujem se sutrašnjem susretu sa nekim eminentnim urmašicama![]()

odo kod druga na krov da radim
ako padnem, pozdravite ovcu![]()

...ucim,ucim,ucicu od anatomije puci cu...
ali cu joj zato yebati sve po redu u utorak![]()

ja sam konacno makela od testa,razyebala sam ga sad u cetvrtak...u ponedeljak izvlacim profesora,u utorak prakticni...i ako to polozim,bice super...onda mi ostaje usmeni za septembar,poshto ne vjerujem da cu je moci sve u komadu dati....ali ako padnem prakticni,idem opet na test,a ako josh jednom u zivotu vidim ona pitanja,bacam se u Vrbas direkt...
srecno za ove ispite shto idu...
a za ovaj shto si pala,opushteno...![]()

hhhh ae držim ti fige da izvučeš dobra pitanja i dobrog profesora.
a šta je praktični, to nikako da skontam?
N je izvlačio juče prof. za fiziologiju i dobio je super profa. Ne položi li u srijedu - obnavlja najvjerovatinije godinu. Baš mi ga nešto žao. A i mene, jer tada u obzir dolazi priča o Americi.
Što se anatomije i tebe tiče - vjerujem da si dosad apsolvirala više, i držim fige.![]()
pa ima josh septembar i oktobar i prenos od 15 bodova....shto bi obnavljao?

vezano za prethodni post - a moraš i usmeni i praktični odraditi? kukuuuu...nije lako biti medicinar.
a za N... - fiziologija mu je sa druge - prenio ju je sa još jednim. a znaš da ne možeš polagati ispite sa upisane godine dok ne očistiš prenesene ispite. farmaceutsku hemiju je položio,ali ne i fiziologiju.
a onda mu ostaje 5 ispita koji nose ogroman broj bodova tako da bi se maksimalno jedan mogao prenijeti, a 4 bi i nekako položio u septembru i oktobru.
ako ne položi sad, onda će morati spremati za septembar + sve te ispite.
sje.bano je.

da,da...sve to...a da ne pocnem pricati shta nam je bio uslov,shta sam sve morala da polozim....uzas...:/
da,da...ja sve otishla na to da je N. druga godina...procitala sam negdje na njegovom faksu u kampusu da je on moje godishte
znam,znam...
to je i mene syebalo,slushala sam pola druge godine,a ne mogu da polazem...
ali cu zato u januaru da dam 5 ispita![]()