Danas se osjecam..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam konacno makela od testa,razyebala sam ga sad u cetvrtak...u ponedeljak izvlacim profesora,u utorak prakticni...i ako to polozim,bice super...onda mi ostaje usmeni za septembar,poshto ne vjerujem da cu je moci sve u komadu dati....ali ako padnem prakticni,idem opet na test,a ako josh jednom u zivotu vidim ona pitanja,bacam se u Vrbas direkt...

srecno za ove ispite shto idu...

a za ovaj shto si pala,opushteno...:)

ja sam konacno makela od testa,razyebala sam ga sad u cetvrtak...u ponedeljak izvlacim profesora,u utorak prakticni...i ako to polozim,bice super...onda mi ostaje usmeni za septembar,poshto ne vjerujem da cu je moci sve u komadu dati....ali ako padnem prakticni,idem opet na test,a ako josh jednom u zivotu vidim ona pitanja,bacam se u Vrbas direkt...

srecno za ove ispite shto idu...

a za ovaj shto si pala,opushteno...:)

hhhh ae držim ti fige da izvučeš dobra pitanja i dobrog profesora.
a šta je praktični, to nikako da skontam?

N je izvlačio juče prof. za fiziologiju i dobio je super profa. Ne položi li u srijedu - obnavlja najvjerovatinije godinu. Baš mi ga nešto žao. A i mene, jer tada u obzir dolazi priča o Americi.

Što se anatomije i tebe tiče - vjerujem da si dosad apsolvirala više, i držim fige. :zag::super:

hhhh ae držim ti fige da izvučeš dobra pitanja i dobrog profesora.
a šta je praktični, to nikako da skontam?

N je izvlačio juče prof. za fiziologiju i dobio je super profa. Ne položi li u srijedu - obnavlja najvjerovatinije godinu. Baš mi ga nešto žao. A i mene, jer tada u obzir dolazi priča o Americi.

Što se anatomije i tebe tiče - vjerujem da si dosad apsolvirala više, i držim fige. :zag::super:

ja se nadam da cu izvuci ili B ili C...onda imam 98 posto shanse da rijeshim to...

prakticni,ima oko 5 pitanja,zavisi od profa,pokazujesh na organima,kostima,babi i tako to...

a usmeni je kod profa u kancelariji,i sadrzi oko 20 do 30 pitanja...

pa ima josh septembar i oktobar i prenos od 15 bodova....shto bi obnavljao?

vezano za prethodni post - a moraš i usmeni i praktični odraditi? kukuuuu...nije lako biti medicinar. :sad2:

a za N... - fiziologija mu je sa druge - prenio ju je sa još jednim. a znaš da ne možeš polagati ispite sa upisane godine dok ne očistiš prenesene ispite. farmaceutsku hemiju je položio,ali ne i fiziologiju.
a onda mu ostaje 5 ispita koji nose ogroman broj bodova tako da bi se maksimalno jedan mogao prenijeti, a 4 bi i nekako položio u septembru i oktobru.
ako ne položi sad, onda će morati spremati za septembar + sve te ispite.
sje.bano je.

vezano za prethodni post - a moraš i usmeni i praktični odraditi? kukuuuu...nije lako biti medicinar. :sad2:

a za N... - fiziologija mu je sa druge - prenio ju je sa još jednim. a znaš da ne možeš polagati ispite sa upisane godine dok ne očistiš prenesene ispite. farmaceutsku hemiju je položio,ali ne i fiziologiju.
a onda mu ostaje 5 ispita koji nose ogroman broj bodova tako da bi se maksimalno jedan mogao prenijeti, a 4 bi i nekako položio u septembru i oktobru.
ako ne položi sad, onda će morati spremati za septembar + sve te ispite.
sje.bano je.

da,da...sve to...a da ne pocnem pricati shta nam je bio uslov,shta sam sve morala da polozim....uzas...:/

da,da...ja sve otishla na to da je N. druga godina...procitala sam negdje na njegovom faksu u kampusu da je on moje godishte :)
znam,znam...

to je i mene syebalo,slushala sam pola druge godine,a ne mogu da polazem...:confused:

ali cu zato u januaru da dam 5 ispita :)

da,da...sve to...a da ne pocnem pricati shta nam je bio uslov,shta sam sve morala da polozim....uzas...:/

da,da...ja sve otishla na to da je N. druga godina...procitala sam negdje na njegovom faksu u kampusu da je on moje godishte :)
znam,znam...

to je i mene syebalo,slushala sam pola druge godine,a ne mogu da polazem...:confused:

ali cu zato u januaru da dam 5 ispita :)

Hhh, you go,girl :brus:
Samo laganini,a efikasno. :)

Jeste, on je isto '89.,ali je krenuo godinu ranije (kao i ja,uostalom ;) ), sad je na trećoj, ali ne može dok ne sredi 2. polagati... ihaaaaaaj...

Sa druge strane,mogla bih se ja malo brinuti i za sebe,nisam ni ja u zavidnoj situaciji.
Imam položena 4 od 8, sad kontam 2, al danas sam pala jedan od ta dva. Za 10 dana ću ponovo to isto odgovarati. A u ponedeljak tad drugi polažem pismeno.
A onda mi za septembar ostanu dva od kojih je jedan Rim koji rijetko ko položi u septembru, tako da ću to morati prenijeti (nadam se ipak neću)... i onda to moram u februaru položiti jer sam u protivnom hebala ježa u dupander, obnoviću 2. garant.

ma gledaj sebe...tako i meni G. krene o svom faksu,meni muke moje preko glave,josh slusham i nerviram se i oko njegovog faksa...al' shta cu...dusha mi je juce ishao uzeti neke knjige od mojih drugarica za anatomiju,da ja ne moram izlaziti vani...
a ne znam shta je gore...mashinstvo ili stomatologija...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back