Danas se osjecam..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Probudila se u svom voljenom gradicu :heart:

Prosetala na dorucak sa drugaricom u pekari, izlezavala se uz VH1 sa mojim obozavanim psicem, javljam vam se na kratko pa idem da ucim, a onda cu nove starke na noge da ih malo razgazim sa drustvancetom po trznom centru... Mmm... Kako je dobro biti kuci!!! :heart:

Osecam se bas kako treba... :heart:

Macici maleni i slatki, zelim vam lep dan :cao: :kiss:

Sve bolje i bolje :)
Moj grad i ja popodne imamo sastanak (mislim da zeli ljubavnu romansu :rumenka:)...
Malo shopping, malo omiljena klupica u parku, malo (mmm) ljuljaske, klackalice i vetar u kosi (nadam se da nece biti dece na igralistu, pa ce penjalice da budu slobodne (imamo i mi studenti dusu))...
I :heart: my town!!!

Jedva cekam da dodjem :heart:

I treba, ovde je mlogo jepo :aha:

Kragujevac, Cacak, Uzice... Volim vas, gradici moji mali, slatki, cakani, medeni... Umorio me Beograd, jedva sam cekala da smugnem odande u moj zagadjeni prljavi raj od Kragujevca :) Al' je moj, kakav god da je, i ja ga obozavam!!!

Alisa, dear, u Kg-u:
Prosetaj Sumaricama,
idi na jezero nasim cuvenim Leptiricem (jako simpatican autobus koji vozi do tamo i nazad, svidece ti se garant),
muzej nam je ponos i dika, vredi ga posetiti, ja tamo mnogo volim da odem, to ti je sve blizu jedno drugog,
idi na koktel u kaficu Buena Visti (ponuda je sjajna, imas da biras, ne znam koji da ti preporucim jer su svi mama mia!),
idi na palacinke u palancinkarnici Peron,
idi na ljuljaske iza sportske hale "Jezero", mnogo je slatko i romanticno mestasce predvece...

Uzivaj :kiss:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back