Danas se osjecam..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eto sta je zivot:confused:
Posle skoro 40 minuta detaljne pretrage,upalim cigaru na kvarcnu pec,sednem,povucem dim,smirim se i pogled mi se zakuca na upaljac koji je sve vreme bio na kucistu racunara...

njaaahahahh...

ja sam skoro kasnila negdje,trebam da izadjem,a ne mogu da nadjem mobilni,nema gdje ga nisam trazila,piizdim kroz stan,urlam,bjesnim....dolazim do finksnog,ispushtam mobilni iz ruke i biram 065/737 i :eek:...skontam da sam ga ispustila iz ruke....

njaaahahahh...

ja sam skoro kasnila negdje,trebam da izadjem,a ne mogu da nadjem mobilni,nema gdje ga nisam trazila,piizdim kroz stan,urlam,bjesnim....dolazim do finksnog,ispushtam mobilni iz ruke i biram 065/737 i :eek:...skontam da sam ga ispustila iz ruke....

Meni se desilo skoro isto to, cak sam se vracala i u kafic u kojem sam bila, prodavnicu, butik, sve vreme pitam da nije neko video takav i takav mobilni, onda mi je jedna evojka rekla-je l' ti to pitas za taj sto ti je u ruci... Preko mobilnog sam u ruci drzala kljuceve, pa kako sam osecala da nesto vec drzim u njima, nisam registrovala da je medju tim stvarima i mob...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back