Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..osjecam se uzasno....isprepadana sam i vec 5 dana se tresem konstantno...bem ti ispit sakati...
bila na predispitnim,jebbeni mozak mi se izmrvio po rukama,srce je na sto komada raspadnuto,a ono plucno krilo je jebbena patologija,kako na njemu da neshto vidim...
zeludac,jetra i bubreg su ljubav![]()

kad ovo čujem, momentalno me obuzme ljubav prema mom fakultetu

de za vu...bices ti dobra doktorka..samo da malo vise ucis a da malo manje visis ovde..
shto Gatje?
volim ja to..samo da imamo normalne organe...
Olga...babetina ili ti ga lesh da ne kazem kadaver je na mom faksu od 70 i neke...
al' mi se jede suvo meso kad god je vidim
i da...peku me oci od formalina![]()
de za vu...bices ti dobra doktorka..samo da malo vise ucis a da malo manje visis ovde..

ajde pripoje m.tibialis anterior..to mora da se zna..i koliko metakarpalnih kostiju imagdje vishe da ucim...ucim po 7 sati dnevno...ne mogu gledati u knjigu...
glavu i vrat,CNS,torax,abdomen sam za ovih mjesec dana preshla 4 puta...
ruku i nogu nisam prstom dirnula
a to je samo za ovaj rok,imace je spremam vec godinu jebbenih dana...![]()

ajde pripoje m.tibialis anterior..to mora da se zna..i koliko metakarpalnih kostiju ima![]()

ih, kako sam znao da ubodem..a ti ces biti teta zuba..a ok onda, opusti se..nece valjda toliko da vas gnjave sa anatomijom ekstremiteta...rekoh ruku i nogu nisam dodirnula
kosti shake i stopala ne trebaju nama stomatolozima...nevjerovatno,samo su nas toga poshtedili...![]()

ih, kako sam znao da ubodem..a ti ces biti teta zuba..a ok onda, opusti se..nece valjda toliko da vas gnjave sa anatomijom ekstremiteta...
ali zato vilicu napamet da znas..a ako znas gde se racva trigeminus u lobanji onda si spremna za ispit![]()

to moras napamet da znas, za vek vekova, vidis da to svi traze..onda sta inervise vagus, gde se karotida grana i na koje grane, maxillarni sinus, itd..trigeminus sam josh u srednjoj naucila...imali smo gotivnog profa,nisi mogao odgovarati ako ne znash sve zavrshne grane trigeminusa,pa njihove bocne,pa bocne bocnih i njihove zavrshne...
ne gnjave na prakticnom,ali na usmenom da...
samo da ne zablokiram,znam bar neshto...ali ako zablokiram,dzaba mi i to...
to moras napamet da znas, za vek vekova, vidis da to svi traze..onda sta inervise vagus, gde se karotida grana i na koje grane, maxillarni sinus, itd..

pametna odluka..nadoknadices i naplatices to..idi uci..ma znam ja vecinu ispitnih pitanja,osim ako neshto ne zavuku...i zavisi koga izvucem od njih 5oro...
dosta bilo foruma,idem uciti![]()

upravo sam primila jednu jako tužnu vest i sada...baš mi je teško...

...glava me rastura...
ponovila sam jednu knjigu...![]()