Danas se osjecam..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
prariedog1.gif

..osjecam se uzasno....isprepadana sam i vec 5 dana se tresem konstantno...bem ti ispit sakati...:(

bila na predispitnim,jebbeni mozak mi se izmrvio po rukama,srce je na sto komada raspadnuto,a ono plucno krilo je jebbena patologija,kako na njemu da neshto vidim...

zeludac,jetra i bubreg su ljubav :heart:

:sad2:
kad ovo čujem, momentalno me obuzme ljubav prema mom fakultetu

rekoh ruku i nogu nisam dodirnula :)

kosti shake i stopala ne trebaju nama stomatolozima...nevjerovatno,samo su nas toga poshtedili...:)
ih, kako sam znao da ubodem..a ti ces biti teta zuba..a ok onda, opusti se..nece valjda toliko da vas gnjave sa anatomijom ekstremiteta...
ali zato vilicu napamet da znas..a ako znas gde se racva trigeminus u lobanji onda si spremna za ispit :cool:

ih, kako sam znao da ubodem..a ti ces biti teta zuba..a ok onda, opusti se..nece valjda toliko da vas gnjave sa anatomijom ekstremiteta...
ali zato vilicu napamet da znas..a ako znas gde se racva trigeminus u lobanji onda si spremna za ispit :cool:

trigeminus sam josh u srednjoj naucila...imali smo gotivnog profa,nisi mogao odgovarati ako ne znash sve zavrshne grane trigeminusa,pa njihove bocne,pa bocne bocnih i njihove zavrshne...:)

ne gnjave na prakticnom,ali na usmenom da...

samo da ne zablokiram,znam bar neshto...ali ako zablokiram,dzaba mi i to...

trigeminus sam josh u srednjoj naucila...imali smo gotivnog profa,nisi mogao odgovarati ako ne znash sve zavrshne grane trigeminusa,pa njihove bocne,pa bocne bocnih i njihove zavrshne...:)

ne gnjave na prakticnom,ali na usmenom da...

samo da ne zablokiram,znam bar neshto...ali ako zablokiram,dzaba mi i to...
to moras napamet da znas, za vek vekova, vidis da to svi traze..onda sta inervise vagus, gde se karotida grana i na koje grane, maxillarni sinus, itd..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back