Danas se osjecam..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Misliš? :D

Tačno, umereno, ali da sve bude zastupljeno.

Kako te tretiraju domaćini, kao zahvalnog gosta na kome mogu da prištede ili kao nevolju kojoj treba spremati poseban meni? :D
nisam zakeralo,ne trazim nista sem case mineralne...kazem da nisam gladna ili ako sam veoma bliska sa domacinom ne moram ni da objasnjavam zasto ne jedem....
znas kad mi ni miris a ni na pogled ne odgovara hrana koju je neko drugi skuvao...imam ja tako neke tripove...
:rumenko:
---------------- Now playing: Run DMC - It's Like That via FoxyTunes

pa izmedju ostalog i to :D....
salim se...
ne,nego imam trip da ne kuvaju po 'mojim pravilima'...
da trpaju masno,ne koriste zacine koje ja stavljam,utrpaju zaprsku,u supu ubace one sugave rezance koji nabreknu ko gliste,itd...:)---------------- Now playing: Run DMC - You Be Illin' via FoxyTunes
Ahahahahaha... :lol: Joj, kad bi morala da klopaš svatovski kupus, kad se ohladi u tanjiru, pa se odozgo uhvati s prsta debeo sloj loja. :zcepanje:

nisam zakeralo,ne trazim nista sem case mineralne...kazem da nisam gladna ili ako sam veoma bliska sa domacinom ne moram ni da objasnjavam zasto ne jedem....
znas kad mi ni miris a ni na pogled ne odgovara hrana koju je neko drugi skuvao...imam ja tako neke tripove...
:rumenko:
:zcepanje: Ovo su moćni tripovi.
:zag: E nevoljo mala... :)
joj,dacho,bljaks:eek:
sva sreca pa ne moram nista sem da umrem jednog dana...:);)
Samo te plašim, malo, malkice... Ne umire se iz prve od masne klope. :D
Pazi nije roblem kad torta nema orahe ali kad ima onda je gadno jer mi organizam nikako ne trpi orahe.....to su prilično mučne situacije.:(
Uvek se nađe neka tortica bez oraha. Pa vidi se kakva joj je kora (piškota), može se skontati ima li u njoj oraha. :confused:

Šaćo, jesi li gledala film "Monstrum"? Onaj sa Benjinijem. :D
ja nisam alergicna,pa ne volim orase,otuzni su mi :)---------------- Now playing: Whodini - Funky Beat via FoxyTunes
A bademi, lešnici, kikiriki?
Mi u kući slatki kupus pravimo sa paradajz sokom i suvim mesom ili kobasicama.Mada iskreno ja ga ne volim.:p....ali ovčetinu volim.:)
Ja volim taj slatki, dinstan sa paradajzom, u ovom delu Banata ga zovu "crveni kupus", i to bez mesa. :)

Šaćo, jesi li gledala film "Monstrum"? Onaj sa Benjinijem. :D

A bademi, lešnici, kikiriki?

Ja volim taj slatki, dinstan sa paradajzom, u ovom delu Banata ga zovu "crveni kupus", i to bez mesa. :)
e,znas sta volim!? Volim pistace i volim badem ...kikiriki ne volim,orase isto,i onaj indijski orah... volela sam da jedem przenu soju :) ali je nisam davno,mogla bih kupiti ovih dana,ona mi je vrh! ---------------- Now playing: Doug E Fresh - The Show via FoxyTunes

ma ne pitaj:roll:...muka mi i kad se setim...
OK, nećemo biti radoznali. :rumenko:
:zag:
e,znas sta volim!? Volim pistace i volim badem ...kikiriki ne volim,orase isto,i onaj indijski orah... volela sam da jedem przenu soju :) ali je nisam davno,mogla bih kupiti ovih dana,ona mi je vrh! ---------------- Now playing: Doug E Fresh - The Show via FoxyTunes
Aha, eto, ipak ima nečeg što voliš... :D
Nisam nikad probao brazilski orah, a vidim da ga ima.
gledala sam Monstrum sa Šarliz Teron
el to to?

Ne, to je onaj u kom je ona serijski ubica, a ovo je crna komedija u kojoj su Benjinija lažno optužili da je serijski ubica. :) Asocirao me tvoj post na njegovo znanje kineskog jezika. :)

na Myspace-u sam godina zbog nekih bendova,muzike i sl. i pre je bio skroz cool sajt,ali um poslednje vreme sve sami manijaci salju neke poruke,odem sad a u inboxu me ceka poruka od nekog idijota "ur dirtiest fantasy? i wanna talk" .... uzas...trebala sam da mu trazim adresu i da mu posaljem preporuceno pistolj da se ubije ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back