Butterfly effect
Elita
- Poruka
- 15.196
umorno 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sta ti je?
samo sad je stvarno loshe,ukucam moju tezinu na netu i ima smrtnih slucajeva
opet ti se vratilo?![]()
...i sad neću moći da zaspim.
zato hejtujem praznike,samo zderi,krkaj,trpaj...Uh sad sam jela kolače...a nije trebalo.... a baš su mi se jeli....i sad neću moći da zaspim.
![]()
zato hejtujem praznike,samo zderi,krkaj,trpaj...
posle na 3 meseca omrznem hranu...

ma ja sam svega strpala,jaja koja ne jedem,kolace koje ne jedem,cak sam i cokoladu jela,a to su sve namirnice koje jedem par dana u toku godine...Ma pazi, ne jedem ja mnogo, samo me sahrani ovo večernje ždranje jer ne mogu da zaspim.

Ma pazi, ne jedem ja mnogo, samo me sahrani ovo večernje ždranje jer ne mogu da zaspim.

umorno .... sat cu da spavam jer na oci vise ne vidim![]()

ma da,ja sam eliminisala sve ljude koji mi ne prijaju i odbijam da mislim na bilo sta sto mi oduzima pozitivnu energijuNije lose....ali kad pomislim na njega moje raspolozenje se pogorsa....![]()

ma da,ja sam eliminisala sve ljude koji mi ne prijaju i odbijam da mislim na bilo sta sto mi oduzima pozitivnu energiju![]()
...recimo...zasto!?Ja sam jedan od "eliminisanih"...recimo...
e hebi ga,ja ti lepo kazem...to sto sam tada iskulirala dalje pisanje na temu,bla bla bla,je samo zato sto sam uvidela da nikada neces shvatiti o cemu ja govorim,kao sto ni ja tebe necu shvatiti...i cemu dalje pisanje na datu temu....ja mogu do sutra da se raspravljam dok ne istrosim strpljenje,a znam kakva sam kad ostanem bez istog...i onda preventive radi,prekinem lepo...Osecao sam se nekako...eliminisan...