Danas se osjecam..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko to :lol:

O cemu picate :rumenko:
Neki tamo tip, nisi video to, zatreskao se u neidentifikovanu forumašicu, a ne zna kako da joj priđe i da pokuša to da materijalizuje u duhovnoj sferi, mislim ne pitaj kako, to je nešto u vezi CERN-ovog eksperimenta, ma nindže, masoni, reptili, bozoni... :rumenko: Sve... :ok:
hahahaha
daco,:cmok2:
nesto sam happy veceras...
dobio sam novi sjaj za usne,kao karmin,ali je sjaj:think:haha i jako sam srecan ceo dan,i ceo dan se mackam :)

:D Lepo, lepo. I treba da se sija. :)
Da se nisi i ti zaljubiškio? ;) Izlazilo se, a u gradu svašta može da se pronađe. :)

Neki tamo tip, nisi video to, zatreskao se u neidentifikovanu forumašicu, a ne zna kako da joj priđe i da pokuša to da materijalizuje u duhovnoj sferi, mislim ne pitaj kako, to je nešto u vezi CERN-ovog eksperimenta, ma nindže, masoni, reptili, bozoni... :rumenko: Sve... :ok:

:D Lepo, lepo. I treba da se sija. :)
Da se nisi i ti zaljubiškio? ;) Izlazilo se, a u gradu svašta može da se pronađe. :)
pa jesam,ali ne u gradu...zaljubio sam se u nekoga koga poznajem vec dugo...:)
a i ovo prolece,lepo vreme,sunce....sve to utice na raspolozenje ;)

Sećanje je ono što je najbolje u svemu tome... :rumenko:

I njemu je trebalo vremena da to shvati, ili samo tebi? :)
e,pa ne znam da li je on shvatio,ali meni je trebalo vremena...
mozda on nije zaljubljen u mene...
ne mogu ja nekoga naterati...
msm,na njegov 'nagovor' smo se videli,ali ne znam sta on misli...
mozda je njemu samo do sexa...
a mozda ni ja nisam zaljubljena,nego sam samo srecna,pa mi sve ukupno deluje lepo i sareno :)

e,pa ne znam da li je on shvatio,ali meni je trebalo vremena...
mozda on nije zaljubljen u mene...
ne mogu ja nekoga naterati...
msm,na njegov 'nagovor' smo se videli,ali ne znam sta on misli...
mozda je njemu samo do sexa...
a mozda ni ja nisam zaljubljena,nego sam samo srecna,pa mi sve ukupno deluje lepo i sareno :)

Videćeš, šareno je korisnije od sivog, dok vam je tako nema razloga da ne budete zajedno. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back