Danas se osjecam..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
totalno zbunjeno.... izgubljeno... tuzno.... osecanja su mi izmesana... ne znam ni ja sama kako se osecam... sinoc sam ostavila decka, odnosno raskinuli smo.. ali ne zato sto sam ja to htela, vec zato sto sam morala....

:lol: Одувек сам волео ова женска ''морања'' :roll:

Ја се ових дана осећам бзвз јер су готова предавња, сви се нешто ложе као уче немају времена ама ни 15мин да се видимо на блиц, све обавезе одрађене тако да оно... немам шта паметније него да пишем по ЉиС-у :)

Просто реченица: ''раскинула сам са дечком, али не зато што сам хтела већ зато што сам морала'', ми је сама по себи довољно смешна да би ме изнервирала да је мени нека девојка тако нешто направила. :neutral:

Ma idiotizam.Desava se. Glupost.
Danas je bolje,spram ostalih dana,sutra ovjera semestra,cekam usmeni iz jednog predmeta,prirpemam drugi i tako,nista posebno.Bit ce bolje,jednog dana :) Samo da se rijesi uslov,pa onda polagano...
Uglavnom,mnogo sam nanerviran,neurotican i mnoge druge stvari,ali sve u svemu super :)

Шта да радим ако сам попила 7 коктела у којима је било свашта нешто, а ја не знам шта? :rumenko:
Nađi 'oma neko telo da se sexaš ;)
hehehe,kad posle 12h na poslu veceras smoki i zidarsko pivo ne mozes da se ne opustis:lol:

I ja bi se opustio sa vama, mada ti koleginice i nisu baš neke :confused:
Ali... vadiš prosek i to debelo :cool:

vrati se na mesto zlocina i naruci isto,sigurno te se secaju:lol:
ili neko lagano roze vino,stvarno leci,ja sam sve zaboravila od sinoc:mrgreen:
Како ме се не сећају.
Ја сам ноћас дошла и само махнула шанкеру, а он – ;).
Ја мислим да сам пила "плаву жабу".
Него, сад то не ради знаш. :(
Мислим да имам неко розе...
Одо да видим.
:cmok2:

Opa dobri ste,urokalo :) HeHe
Ja sam proveo tiho vece otisao na picu u jedan restorancic s djevojkom,kad ono tamo tanburice sviraju dobre srceparajuce pjesmice,poceo s jednim pivom i tako krenulo,nisam se napio,nisam mahmuran jer sam cugerio dok nisam bridnuo :)Dobro bilo,lagano a lijepo :)

Magicno!
magik.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back