Danas se osjecam..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Фантастично. Негативна енергија исчилела у теретани и сад сам као нова.
Приближава се петак кад ми долазе пријатељи. :)

Bravo... idem i ja sada malo da se osećam na znoj ;)
p013.gif

a nije niko...
girl_to_take_umbrage2.gif

razumijem da sam tužna i melanholična i nostalgična i šmrljava kad sanjam nešto isto takvo...
ali kad sanjam nešto lijepo i neke mnogo drage ljude, što sam ovakva? :(

A Miliću, ko zna zašto je sve tako... :)
I meni se u zadnje vreme dešava da me neka tuga pritisne, vrlo bezrazložna... a opet.. ko zna.. dopusti ako te boli nešto... nek boli... proći će..
Možda si zato i tužna.. jer si sanjala nešto lepo... ja sam uglavnom najsetnija posle najlepših dana nekih i nekih lepih događaja... kad prođu... pa ostane ta neka prazninica...
Ponekad mislim da se osećam gore nego da se desilo ne znam ni ja šta ružno...

I ne znam zašto sam sad ovo napisala kad baš i nema neke veze sa tim da je tebi dan šmrljić... evo ti jedna bar lepa pesmica... meni je mnogo mnogo fina i vesela i sve :heart: Nadam se da ćeš se oraspoložiš bar malkice :)

A Miliću, ko zna zašto je sve tako... :)
I meni se u zadnje vreme dešava da me neka tuga pritisne, vrlo bezrazložna... a opet.. ko zna.. dopusti ako te boli nešto... nek boli... proći će..
Možda si zato i tužna.. jer si sanjala nešto lepo... ja sam uglavnom najsetnija posle najlepših dana nekih i nekih lepih događaja... kad prođu... pa ostane ta neka prazninica...
Ponekad mislim da se osećam gore nego da se desilo ne znam ni ja šta ružno...

I ne znam zašto sam sad ovo napisala kad baš i nema neke veze sa tim da je tebi dan šmrljić... evo ti jedna bar lepa pesmica... meni je mnogo mnogo fina i vesela i sve :heart: Nadam se da ćeš se oraspoložiš bar malkice :)

:) fajaaaaa :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back