QueenOfClubs
Veoma poznat
- Poruka
- 10.064
Као и ових дана. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

danas sam poslovno bila u kontaktu sa jednim predivnim stvorenjem.....opet mladji....e koji usud.....a svidjam mu se i sladak je i trudi se.....a necu mladjeg, lepo sam kazala.....e ebem ti zivot....![]()
danas sam poslovno bila u kontaktu sa jednim predivnim stvorenjem.....opet mladji....e koji usud.....a svidjam mu se i sladak je i trudi se.....a necu mladjeg, lepo sam kazala.....e ebem ti zivot....![]()
...i oko drugarice i mene se sinoć na žurci vrtela samo neka piletina...al vrhunska

ma hocu nekog mojih godina

kad već pomenu...i oko drugarice i mene se sinoć na žurci vrtela samo neka piletina...al vrhunska
![]()
ovaj nije vrhunski u klasicnom smislu ali ima dushu....davno ne sretoh nekoga ko je toliko drag....a i zgodaaaaan.....
.....195 cm, 95 kg misicaaaaaaa.....glava nis posebno ali nema veze.....svidza mi se i napalila sam se....i eto sve za dz.....Od izbirača nema j.e.bača
Šala mala![]()
istina, ali to mi je sto mi je...nedam lako ovu moju.....
ma hocu nekog mojih godina
istina, ali to mi je sto mi je...nedam lako ovu moju.....
![]()
ni za 100 maraka?
ako si ti tvog procenio na 100 maraka dozvoli da ostali imaju drukcije kriterijume.....ako si ti tvog procenio na 100 maraka dozvoli da ostali imaju drukcije kriterijume.....