gost 107590
Buduća legenda
- Poruka
- 42.249
Takođe.Ma jasno,sad smo u trendu
Odoh Dacice,radovi zovu
Lepo provedi dan

Biće jurnjave danas.
Spavanje je dobro kad je od umora a ne od dosade.![]()
Spavanje je dobro i kad imaš priliku da spavaš.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takođe.Ma jasno,sad smo u trendu
Odoh Dacice,radovi zovu
Lepo provedi dan

Spavanje je dobro kad je od umora a ne od dosade.![]()

osjecam se kao da me ceka mnoooooogo ucenja....a ne...stani.....pa i ceka me![]()

jao divno taman da mu damo moju kevu, pa ce oboje valjda da prekinu da dvanjkaju...usput i ja dobijem dvoriste
![]()

Takođe.![]()
Biće jurnjave danas.
Spavanje je dobro i kad imaš priliku da spavaš.![]()

Ja sam cuo da se zene kad uce napale i da moraju drkati. To mi je rekla jedna cura sto sam se sa njom ranije druzio.![]()

ja kad puno ucim,ja malo poludim pa samo moram da se poshteno kresnem....
shto bih se dirala kad me ima ko dirati![]()

Meni je sad dobro za spavanje, a dok sam bio u centru Zemuna probudi me buka milion puta.![]()
Samo sto tvoja keva nije ko baba, ona i jeeeeste baba, hahaha
Izvinjavam se ako je mlada, il bar mladja nego sto pretpostavljam, al ako je usla u kasne cetrdesete zna se sta to znaci. :]

Samo sto tvoja keva nije ko baba, ona i jeeeeste baba, hahaha
Izvinjavam se ako je mlada, il bar mladja nego sto pretpostavljam, al ako je usla u kasne cetrdesete zna se sta to znaci. :]

ma kako su to babe bre?
meni je "baba" sinonim za one žene od 70 i više ... seda kosa, bore, štap, marama na glavi itd ... a čak i za njih kažem - baka
baba mi zvuči grubo...
žena u kasnim četrdesetim je starija žena, nikako baba

kukuuuuuuuu samo da se nadovezem na tvoj post...zene u kasnim cetrdesetim su zene u nejlepsim srednjim godinama...kako bwe Monika Beluci starija zena
...gde bwe starija...auuuuuuuuuuu...bakutanerke pred vratima, smirite se malo, zena postaje baba kad joj dupe dotakne patos,
Monika se super drzi, al Monika je jedna u milion, nit ste vi Monika, nit ste udate za Kasela, a Monika ce isto ovako da bude nebaba i za deset do petnaest godina , dok postoje slike od pre deceniju i kusur da gledamo online. Ko sto nije ni ursula anders, brizit bardo, sofija loren, zaza gabor, neda arneric, tanja boskovic, ove mrtve ajde necu da nabrajam.

aha,ja bar nikoga ne zovem babo...zapravo ja sam u srednjim dvadesetim ali "brate" nije red da zene u cetrdesetim nazivamo babama...ne ide draga...