Danas se osjecam..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo sto tvoja keva nije ko baba, ona i jeeeeste baba, hahaha :)
Izvinjavam se ako je mlada, il bar mladja nego sto pretpostavljam, al ako je usla u kasne cetrdesete zna se sta to znaci. :]

:eek:
ma kako su to babe bre?
meni je "baba" sinonim za one žene od 70 i više ... seda kosa, bore, štap, marama na glavi itd ... a čak i za njih kažem - baka
baba mi zvuči grubo...

žena u kasnim četrdesetim je starija žena, nikako baba

:eek:
ma kako su to babe bre?
meni je "baba" sinonim za one žene od 70 i više ... seda kosa, bore, štap, marama na glavi itd ... a čak i za njih kažem - baka
baba mi zvuči grubo...

žena u kasnim četrdesetim je starija žena, nikako baba

...:eek::eek:kukuuuuuuuu samo da se nadovezem na tvoj post...zene u kasnim cetrdesetim su zene u nejlepsim srednjim godinama...kako bwe Monika Beluci starija zena:dash:...gde bwe starija...auuuuuuuuuuu...

bakutanerke pred vratima, smirite se malo, zena postaje baba kad joj dupe dotakne patos,
Monika se super drzi, al Monika je jedna u milion, nit ste vi Monika, nit ste udate za Kasela, a Monika ce isto ovako da bude nebaba i za deset do petnaest godina , dok postoje slike od pre deceniju i kusur da gledamo online. Ko sto nije ni ursula anders, brizit bardo, sofija loren, zaza gabor, neda arneric, tanja boskovic, ove mrtve ajde necu da nabrajam.

bakutanerke pred vratima, smirite se malo, zena postaje baba kad joj dupe dotakne patos,
Monika se super drzi, al Monika je jedna u milion, nit ste vi Monika, nit ste udate za Kasela, a Monika ce isto ovako da bude nebaba i za deset do petnaest godina , dok postoje slike od pre deceniju i kusur da gledamo online. Ko sto nije ni ursula anders, brizit bardo, sofija loren, zaza gabor, neda arneric, tanja boskovic, ove mrtve ajde necu da nabrajam.

...zapravo ja sam u srednjim dvadesetim ali "brate" nije red da zene u cetrdesetim nazivamo babama...ne ide draga...

Pa dobro, ja imam sedamnaest, ti si mi tetka, mogla si da budes i starija sestra al gotovo sad kad mi nisi simpaticna, a one su babe, jasno, sta ja sad tu mogu i ja cu da budem jednom.
Saaaaalim se zene, pa moj cale ima skoro pedeset, kako mogu ja vas da nazivam babama kad mozete macehe glat da mi budete, :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back