just men
Ističe se
- Poruka
- 2.212
I feel good....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jaaooooo kako folira...
Jaaooooo kako folira...

Devojka najverovatnije govori istinu, ako se unela u tu akciju, ono dala sve od sebe, i ako je potrajalo, onda je moguće da je iscrpljena; umor, upale mišića, otežano kretanje i pomeranje delova tela i tako to nisu retka pojava.![]()
pa nego nije lako menjati poze, biti stojecki od nazad, pa gore skakati, pa sedecki skakati i ostalo........
uostalom, sta se ja vama pravdam![]()

Podsetilo me na priču jednog ortaka, video je nedavno na drumu nekog poznanika, bajkera, i čudi se njegovom položaju ruku dok upravlja čoperom, kaže "raširio ruke, kao da će da skače s mosta u Neretvu". 

Srećo nema potrebe da nam se pravdaš, mi smo tvoji drugari i drago nam je kad uživaš.
Razumemo se.
E sad, za ovo "skakanje" moram da se našalim.Podsetilo me na priču jednog ortaka, video je nedavno na drumu nekog poznanika, bajkera, i čudi se njegovom položaju ruku dok upravlja čoperom, kaže "raširio ruke, kao da će da skače s mosta u Neretvu".
Te poze sa skakanjem odozgo su mi jasne, nije lako devojci koja je aktivna. Ali ta stojećki od nazad vam bar nije teška, tu možete da zabušavate dok se momci trude.![]()

Zamisli pozu "skok u Neretvu"...lasta![]()

Volimo te![]()
![]()
znam ja da vi mene volite i malo zezate![]()
, ali te ne zezamo. Malo smo se šalili. 

Razbudjeno

.....i svima smorenima od sexa preporucujem rad na kondiciji....
Ali eto kisa tuce nemilosrdno samo sto nisam i grijanje aktivirao
Zima brrr...Pored nervoze,obaveza,stresa,zime,kise, opet imam neku zelju da skoknem na neki koncert turbica da se opletem pivom