Danas se osjecam..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa nego nije lako menjati poze, biti stojecki od nazad, pa gore skakati, pa sedecki skakati i ostalo........

uostalom, sta se ja vama pravdam :roll:

Srećo nema potrebe da nam se pravdaš, mi smo tvoji drugari i drago nam je kad uživaš. :)
Razumemo se. :ok:

E sad, za ovo "skakanje" moram da se našalim. :) Podsetilo me na priču jednog ortaka, video je nedavno na drumu nekog poznanika, bajkera, i čudi se njegovom položaju ruku dok upravlja čoperom, kaže "raširio ruke, kao da će da skače s mosta u Neretvu". :D
Te poze sa skakanjem odozgo su mi jasne, nije lako devojci koja je aktivna. Ali ta stojećki od nazad vam bar nije teška, tu možete da zabušavate dok se momci trude. ;):)

Srećo nema potrebe da nam se pravdaš, mi smo tvoji drugari i drago nam je kad uživaš. :)
Razumemo se. :ok:

E sad, za ovo "skakanje" moram da se našalim. :) Podsetilo me na priču jednog ortaka, video je nedavno na drumu nekog poznanika, bajkera, i čudi se njegovom položaju ruku dok upravlja čoperom, kaže "raširio ruke, kao da će da skače s mosta u Neretvu". :D
Te poze sa skakanjem odozgo su mi jasne, nije lako devojci koja je aktivna. Ali ta stojećki od nazad vam bar nije teška, tu možete da zabušavate dok se momci trude. ;):)

:lol: :lol:
znam ja da vi mene volite i malo zezate :kiss:

У последње време почиње да ми прија ово време после кише... стала киша, и даље је хладно, али се суши... некако је скроз пријатно и... има неке романтике :neutral:

Ma nikako,treba da dozavrsim ponavljanje a meni se neda da ga ebes,koji k.... :) Ali eto kisa tuce nemilosrdno samo sto nisam i grijanje aktivirao :) Zima brrr...Pored nervoze,obaveza,stresa,zime,kise, opet imam neku zelju da skoknem na neki koncert turbica da se opletem pivom :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back