Zak
Iskusan
- Poruka
- 6.408
Jel "one" pecurke?E pa srecan mu rodjendan
@tema...ja sam happy...narucila sam decku poklon za rodjendan...jedva cekam da stigne....
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel "one" pecurke?E pa srecan mu rodjendan
@tema...ja sam happy...narucila sam decku poklon za rodjendan...jedva cekam da stigne....
![]()

Jel "one" pecurke?![]()

Ceoooo daaaan...
Zlo i naopako.Neeee,ali dobra idejasad ce nam druga godishnjica =) taman mu corbicu spremim
...sat sam narucila
popodne na kafu sa drugaricama, pre toga ucenje,,,

Blago tebi... ja sam za 48h sklopio, ali bukvalno, 7h spavanja
Izgledam kao džanki
A, zašto...? Igram već 2 večeri igrice do sitnih sati, pa u jutro na posao![]()

mozak mi je na stendbaju
i nece da reaguje ic

neispavano

Neispavano i shodno tome nervozno.

Moramo to da promenimo
Tema: Pospano![]()
Smoreno.

Ceoooo daaaan...
Zlo i naopako.

bezveze sam...

i ja....samo nek mi vec rese tu kanalizaciju....odlepicu

Dobro sam,jos da sutra nije ponedeljak![]()

Necuuuu da ucim anatomijuuuu...
necuuuu....
a moram....![]()
Želim već danima nešto da zaboravim ...ali nikako mi ne ide....i zato sam s vremena na vreme tužna....![]()

shebano samo tako...prijao bi mi razgovor s nekom iskusnijom damom, uz kafucino, u basti lepog kafica u parku

shebano samo tako...prijao bi mi razgovor s nekom iskusnijom damom, uz kafucino, u basti lepog kafica u parku
![]()
@tema...

Ja nisam dama ali kao prijatelj mogu da ti ponudim u ovom trenutku samo saosećanje i kafu ovako na daljinu....
Sve nas tešiš...![]()
![]()
![]()

Hvala vam, pilici moji
mislio sam na stariju damu, a prijateljski razgovor. Da imam kome da se jadam kad mi je najteze![]()
Godine starosti nisu uopšte važne kada je potrebno saslušati nekoga kada mu je teško...
Važno je da taj neko zaista sasluša, da čuje i razume ono što govoriš...

pa, meni je bitno, da bude par godina starija, koja je prosla takve stvari. Dzaba pricam drugarici, kad je imala vezu od 2 meseca max![]()