Danas se osjecam..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ebiga,sta da ti kazem,mislim nemam pojma ja volim mlade i lijepe zene,to se isto vjerovatno odnosi i na zene da vole mladje muskarce. E mala,nisi ti stara 36 godina, pa to su najbolje godine :) A ruku na srce,super izgledas. :)

:confused: da za svoje godine....i to tako treba da bude.....ali, bas me briga da nekom dobro izgledam ko je klinac za mene......:zcepanje:.....i eto, nece da se druzimo.....sr,anje

p.s. e hvala za kompliment, cu se uobrazim....:)....jos vise

boli me glavaaa, treći dan za redom
31_sd.jpeg

ja sam citave noci sanjaa neke uzasne snove
u prvom mi je decko poginuo...
u drugom su mi odsjekli ruku... do ramena... aaaaa
nakon sto se oglasio alarm, ja nastavim da spavam i do drugog oglasavanja sam vec pala u san... i to za devet minuta... kako je moguce da za devet minuta vec upadnes u stanje snova
ali, i pored toga, dan je poceo savrseno:heart:

Sigurno da je savrseno kad se probudis sa jednom rukom vise i svjeze zaljubljena.

...pa onako..ne bas najsjajnije..
..teško sam stigla na posao..a jos se teže sa njega vratila..
..jos plus sunce sija..a hladno da i pingvini padaju u nesvest..
..mada je peglica najavila drugacije..nikome vise danas covek ne moze da veruje..
..cemu ta navlacenja..cemu..
..sreca, pa me jako cesto bas briga..i samo me ponekad brinu ovu trenuci..
..bice svega..

:mazi:
naspavanooooo...
Bezveze,umorno,iscrpljeno,katastrofa,pfffffffffff :I
slozeno: neko mi nedostaje a on nece da budemo samo prijatelji a ja ne mogu da pruzim vise.....smrc.....
:( pa i meni se li svidja ali ne mogu biti sa njim....mnogo je mladji i to mi uzasno smeta.....
:confused: da za svoje godine....i to tako treba da bude.....ali, bas me briga da nekom dobro izgledam ko je klinac za mene......:zcepanje:.....i eto, nece da se druzimo.....sr,anje

p.s. e hvala za kompliment, cu se uobrazim....:)....jos vise
boli me glavaaa, treći dan za redom
31_sd.jpeg
ja ga već roknula odavno....i blažena milina...sva utrneš...
tužnjikavo fino...
Ubijeno dosadom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back