neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
slozeno: neko mi nedostaje a on nece da budemo samo prijatelji a ja ne mogu da pruzim vise.....smrc.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slozeno: neko mi nedostaje a on nece da budemo samo prijatelji a ja ne mogu da pruzim vise.....smrc.....

Muskarcu je tesko sa lijepom zenom biti prijatelj![]()
pa i meni se li svidja ali ne mogu biti sa njim....mnogo je mladji i to mi uzasno smeta.....pa i meni se li svidja ali ne mogu biti sa njim....mnogo je mladji i to mi uzasno smeta.....
A ruku na srce,super izgledas. 
Ebiga,sta da ti kazem,mislim nemam pojma ja volim mlade i lijepe zene,to se isto vjerovatno odnosi i na zene da vole mladje muskarce. E mala,nisi ti stara 36 godina, pa to su najbolje godineA ruku na srce,super izgledas.
![]()
.....i eto, nece da se druzimo.....sr,anje
....jos viseda za svoje godine....i to tako treba da bude.....ali, bas me briga da nekom dobro izgledam ko je klinac za mene......
p.s. e hvala za kompliment, cu se uobrazim........jos vise
.
pa i meni se li svidja ali ne mogu biti sa njim....mnogo je mladji i to mi uzasno smeta.....

e pa...nema i jare i pare...i uvek tvrda patka i iskustvo...
...ondak nađi poluizraubovanog frajera, kod kojeg nemaš garant da će da funkcioniše svaki put kad se tebi prohte...![]()

ja sam citave noci sanjaa neke uzasne snove
u prvom mi je decko poginuo...
u drugom su mi odsjekli ruku... do ramena... aaaaa
nakon sto se oglasio alarm, ja nastavim da spavam i do drugog oglasavanja sam vec pala u san... i to za devet minuta... kako je moguce da za devet minuta vec upadnes u stanje snova
ali, i pored toga, dan je poceo savrseno![]()
brufen je meni spas za glavobolju, ramenobolju, prehladu.....

...pa onako..ne bas najsjajnije..
..teško sam stigla na posao..a jos se teže sa njega vratila..
..jos plus sunce sija..a hladno da i pingvini padaju u nesvest..
..mada je peglica najavila drugacije..nikome vise danas covek ne moze da veruje..
..cemu ta navlacenja..cemu..
..sreca, pa me jako cesto bas briga..i samo me ponekad brinu ovu trenuci..
..bice svega..
na memlu...

naspavanooooo...

Bezveze,umorno,iscrpljeno,katastrofa,pfffffffffff :I

pa i meni se li svidja ali ne mogu biti sa njim....mnogo je mladji i to mi uzasno smeta.....

da za svoje godine....i to tako treba da bude.....ali, bas me briga da nekom dobro izgledam ko je klinac za mene......
p.s. e hvala za kompliment, cu se uobrazim........jos vise

boli me glavaaa, treći dan za redom![]()

ja ga već roknula odavno....i blažena milina...sva utrneš...

tužnjikavo fino...

Ubijeno dosadom.