Jedinicaa
Poznat
- Poruka
- 9.230
A šta ti znači to ‚‚elitno‚‚?![]()
pa znači da su mi napisali da sam elita.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A šta ti znači to ‚‚elitno‚‚?![]()
pa znači da su mi napisali da sam elita.
...hebo te prava sam plavuša
...ispričaš mi vic a ja se sutra smejem.
A to!...hebo te prava sam plavuša
...ispričaš mi vic a ja se sutra smejem.
![]()

pa to mu dođe isto...![]()
ma pukla sam ko lajsna i oću dumrem,
čoeka ću se dočepati tek sutra i sad me drma kriza,
al dobro se držim, el da da se ni ne vidi na prvi pogled.

...odlično ti ide...a gore imaš nejebicu, pa slobodno pristupi...ulaz besplatan...

...odlično ti ide...a gore imaš nejebicu, pa slobodno pristupi...ulaz besplatan...

E nikad mi nije bila jasna ta tema...šta kao dođu da kukaju kako se nisu hebali po 2 godine?!![]()
ma ****** nisu...nego čisto zajebavanje...
...ko i sve ovo uostalom...
...msm šta koga boli ***** kad sam i s kim sam se seksala..a još gore da se hebem i idem da kukam kako to nisam radila 100 godina....msm veći si paćenik ako imaš redovni sex a prosipaš priču o tome kako ga nisi upražnjavao dugo...pa makar to bila i zahebancija- malo je mizerna zahebancija.

ma ****** nisu...nego čisto zajebavanje...
...ko i sve ovo uostalom...
Pa meni je to malo glupo...msm šta koga boli ***** kad sam i s kim sam se seksala..a još gore da se hebem i idem da kukam kako to nisam radila 100 godina....msm veći si paćenik ako imaš redovni sex a prosipaš priču o tome kako ga nisi upražnjavao dugo...pa makar to bila i zahebancija- malo je mizerna zahebancija.
![]()
meni bre ovde više ništa nije čudno niti neobično,
mogu da se tripujem da sam reinkarnacija kraljice Drage i boli me tuki,
da sam svecka ili belosvecka, yebena il suva....kako god....
da sam slatka il kisela....vidiš da ovde veze s vezom nema...
U svakoj shali ima pola shale, ovde mi se cini da u mnogim stvarima ima i manje od pola shale, sad shto je neku svoju muku lakshe profurati kroz neki "ma samo se zezamo" fazon druga je prica!

U svakoj shali ima pola shale, ovde mi se cini da u mnogim stvarima ima i manje od pola shale, sad shto je neku svoju muku lakshe profurati kroz neki "ma samo se zezamo" fazon druga je prica!
Zvocko neje da ti se slihtam (ono malo), ali u prvu si![]()
...e hvala ti što si me obavestio.

Pa i ne treba ovde shvatati sve zdravo za gotovo ali ipak ti je na umu da s druge strane sedi živ čovek.![]()