Danas se osjecam II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam imala grozne noćne more, vrištala sam i plakala u snu... budila mamu u drugoj sobi. :cry2:
Onda se probudim, upalim tv, komp, sva svjetla i tako ne spavam noćima.
I otišla na salivanje strave (ono sa olovom), i iako je vjerovatno to sve u glavi, od tog dana nisam imala nijednu noćnu moru. Ne mogu ti opisati koliko je lakše... Bar spavam, za početak.

Dobro je ako ti je pomoglo. :ok:
Samo jednom sam bio na tom salivanju olova, ali bilo mi je smešno, žena je bila rodom iz Krajine, iskusna u tome, međutim kao da je osećala da joj ne verujem, i njeni komentari dobijenih figurica su bili uobičajeni, univerzalni, bilo kome je mogla da ispriča isto to, otaljala je posao, nije htela da se bakće sa mnom ovako neozbiljnim. :)

Dobro je ako ti je pomoglo. :ok:
Samo jednom sam bio na tom salivanju olova, ali bilo mi je smešno, žena je bila rodom iz Krajine, iskusna u tome, međutim kao da je osećala da joj ne verujem, i njeni komentari dobijenih figurica su bili uobičajeni, univerzalni, bilo kome je mogla da ispriča isto to, otaljala je posao, nije htela da se bakće sa mnom ovako neozbiljnim. :)

Pa da, Krajiškinje to njeguju i prenose, bile Srpkinje ili muslimanke. ;)
Hahha,da, smiješno jeste, a ja iako ne vjerujem u to, nagovorila sam se da vjerujem bar napola. :D
I dalje ne vjerujem u to,ali vidiš da ima nekog efekta na psihu, kad sam se smirila. :D

Ja sam imala grozne figurice, rogate i štajaznam kakve, uglavnom kad je komadiće drveta, uglja, čega već ubacivala u vodu, svi su potonuli,a to znači da me neko dobro urekao.
Kao, vjerovatno iz ljubomore. Ja sam bila u fazonu ":roll::roll::roll:"
Ali mi je bilo smiješno.

Pa da, Krajiškinje to njeguju i prenose, bile Srpkinje ili muslimanke. ;)
Hahha,da, smiješno jeste, a ja iako ne vjerujem u to, nagovorila sam se da vjerujem bar napola. :D
I dalje ne vjerujem u to,ali vidiš da ima nekog efekta na psihu, kad sam se smirila. :D

Ja sam imala grozne figurice, rogate i štajaznam kakve, uglavnom kad je komadiće drveta, uglja, čega već ubacivala u vodu, svi su potonuli,a to znači da me neko dobro urekao.
Kao, vjerovatno iz ljubomore. Ja sam bila u fazonu ":roll::roll::roll:"
Ali mi je bilo smiješno.

:rumenko: Meni ispadale sve neke ptice, kazala mi da to znači brak, deca, porodica.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back