Danas se osecam kao..

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mozda joj je bilo ledeno posle kupanja pa je zato i cvilela i na kraju se upiskila?
ma kakvi
besnulja
zasto je ne pustam kad hoce da udje :lol:
do malopre je lezala na otiracu pored vrata sa unutrasnje strane, nije htela da ode na njen jastuk
tek sada je ustala i premestila se
ne mozes da zamislis koliko je to posesivno i ljubomorno
zaspi, cujes je kako hrce ujednaceno, zvizem kici i kazem mu dodji kico i samo vidis kako joj se orvara krvavo oko i kako me gleda - bas da vidim da li ce da ti dodje :lol:
kad dodje sestra sa malenim, pusta nas da se igramo ako smo umereni
a cuje li da se smejemo na glas ili da sam ga uzela u narucje i da ga glasno ljubim, odmah ustaje i pravi barijeru izmedju nas - to ne mo ze! :lol:

Ne raspremaj nista,odmori.Ovi sto ne ciste i sto ih boli uvo za sve su srecnji i odmorniji.
Pusti da malo bude i krs,sta te briga.
Ja sam tako nekad bila budala,poginem cisceci,i sta...nista.Bolje da sam sjedila,pila kafu negdje i sebe sredjivala,nego kucu.
Znam,to je jace od covjeka,cistim i sad,ali sad se i stedim.Ne mora uvijek biti sve pod konac.
Evo sad bih trebala da usisam,a necu iz principa.
I ne samo iz principa,osjecam se umorno.
Bas me briga,bas me briga za sve.
Jesam ja u tom modu bila... zato mi je valjda i ovako glibavo :lol: prasina bukvalno svuda, na svemu a milion polica i knjiga i igracaka... a kad pogledas u sobu kao sve je “sredjeno”
Ja ne znam odakle tolika prasina...

Sramota me od dece koja ce doci na rodjus, pa sam morala... sad mogu slobodno da lizu pod i sve zivo...

Evo sam sad cerkinu sobu zavrsila, i kod nje je sad sve spremno... jedino je ostalo plakar skroz gore, kod sina sam i tto, sad nema ko da mi drzi usisivac dok se pentram na plakar...

Мој савет је да среди сам. Нису мали. Ти можеш само прозоре.
Slazem se. I to primenjujem i to je razlog vrvt sto je ovako :lol:
Mozda jos jednom sredim pred sinov rodjus i do leta sem usisavanja me ne zanimaju njihove sobe. Sami spremaju.
Da ne gresim dusu oni stvarno sami spreme, posloze, sklone, nameste, hoce i da usisaju i prebrisu ali to ne lici ni na sta posle :lol:

Evo sad da nisam mm opomenula da ode po dete sa rodjusa, on se ne bi setio.
Skocio i vice “Jaooooo zeno pa sto mi ne kazes!!!” :dash:
Ja vama ne mogu opisati kako sam ovde ja za sve!!!

sta cemo rucati?
Kad idemo u skolu?
Kad je rodjendan?
Kad nam dolaze gosti?
Kad krecemo?

oni se svi za sve oslanjaju na mene :aha:

Kazem muzu juce, obaveze za sutra su sledece:
-sredjivanje kuce(prvo decije sobe pa ostalo)
-sastanci
-torta
-cerka na rodjendan

Na sta on meni kaze “Jel ? Sve zenski poslovi.” :lol:

posgledam ga i kazem Biraj!!!

on ce rodjus i kupatila jer on NIKAD nije spremao decije sobe. :roll: i njega nije sramota to da izjavi!!!

Evo sad da nisam mm opomenula da ode po dete sa rodjusa, on se ne bi setio.
Skocio i vice “Jaooooo zeno pa sto mi ne kazes!!!” :dash:
Ja vama ne mogu opisati kako sam ovde ja za sve!!!

sta cemo rucati?
Kad idemo u skolu?
Kad je rodjendan?
Kad nam dolaze gosti?
Kad krecemo?

oni se svi za sve oslanjaju na mene :aha:

Kazem muzu juce, obaveze za sutra su sledece:
-sredjivanje kuce(prvo decije sobe pa ostalo)
-sastanci
-torta
-cerka na rodjendan

Na sta on meni kaze “Jel ? Sve zenski poslovi.” :lol:

posgledam ga i kazem Biraj!!!

on ce rodjus i kupatila jer on NIKAD nije spremao decije sobe. :roll: i njega nije sramota to da izjavi!!!

Ali čiči tako je i u drugim porodicama, molim te prestani da budeš kraljica drame,inače si mi slatka ali sad počinješ da me nerviraš, pošto baš ne mislim da si tupava, samo imaš pogrešna očekivanja i od života i od tvog muškarca.
Nije on tu da razmišlja, to ti radiš (i previše), on je izvršni radnik - daj mu zadatak i neka ga uradi, tako svet funkcioniše od pamtiveka.
Nabavka - spisak, klinci kod babe a vi u šoping.
Ručak - spisak za celu nedelju, oni samo da odrede šta će koji dan jesti (da se kao pitaju)
Isto tako i oko svega ostalog.
Kućne obaveze - spisak.
Ne možeš ti njega menjati, možda i možeš ali ćeš sagoreti, zato menjaj svoj pristup jer ti imaš problem u funkcionisanju, ne on.

Ali čiči tako je i u drugim porodicama, molim te prestani da budeš kraljica drame,inače si mi slatka ali sad počinješ da me nerviraš, pošto baš ne mislim da si tupava, samo imaš pogrešna očekivanja i od života i od tvog muškarca.
Nije on tu da razmišlja, to ti radiš (i previše), on je izvršni radnik - daj mu zadatak i neka ga uradi, tako svet funkcioniše od pamtiveka.
Nabavka - spisak, klinci kod babe a vi u šoping.
Ručak - spisak za celu nedelju, oni samo da odrede šta će koji dan jesti (da se kao pitaju)
Isto tako i oko svega ostalog.
Kućne obaveze - spisak.
Ne možeš ti njega menjati, možda i možeš ali ćeš sagoreti, zato menjaj svoj pristup jer ti imaš problem u funkcionisanju, ne on.
Znam znam... ali me ovaj pms rasturio... i dalje me rastura... i godine me stigle... :aha:
Danas idem na posao, od kako mi je ujak umro, svaki put kad prilazim mestu mene dusa boli, dodje mi da ridam... ali kako cu takva dolaze mi ljudi, moram da budem bas suprotno, nasmejana... pa potisni...

Malopre se setim da nisam kupila balone za sutra... mm krece do radnje, kazem mu super Ajde idi u ovu drugu pa uzmi balone. On naravno pocinje da zvoca “Kako si zaboravila?! Nisam planirao u tu! Sto nisi uzela!? Bla bla...”
Mene to uzasava!
Da ga je bilo ko drugi nazvao i pitao za bilo sta bilo bi sa osmehom Moze!!! Ali kad mu ja nesto trazim onda ga mrzi! Pritom za njegovo dete!
Ali to je MOJA obaveza!!!

Izvinajvam se! Pizdim najstrasnije!
Idem da sirim ves, pa da pravim tortu i ostale MOJE obaveze! Jer su deca MOJA obaveza!!!
:histericna:

Dodje mi da odem na vrh planine i vristim iz sveg glasa!

Dobro.
Samo se pitam kada sam i zasto pocela da radim svaku noc do 2h.
Doduse ideje i inspiracija su mi tad na najvisem nivou, nekad sam znala i da pisem pesme tada... mir tisina i lavina sama krene... i volja i elan... svet bi osvajala u ponoc...

Zato se u 8h ujutru uvek kajem :malav:

Dobro.
Samo se pitam kada sam i zasto pocela da radim svaku noc do 2h.
Doduse ideje i inspiracija su mi tad na najvisem nivou, nekad sam znala i da pisem pesme tada... mir tisina i lavina sama krene... i volja i elan... svet bi osvajala u ponoc...

Zato se u 8h ujutru uvek kajem :malav:

Ja uvek radim do kasno.
Tako, do 2h ujutru.
Dok zaspim bude i kasnije a dete me razbudi rano i onda ceo dan na nogama.
Pojevili su mi se crni krugovi, neke fleke crne sa unutrašnje strane nosa, kod suznog kanala.
Ne vidim da ritam može uopšte da se menja. Verovatno će biti još gori.

Back