Danas se osecam kao..

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moj muž je u garderobi 21 godinu, sa kratkotrajnim vodama u kafiću i odgajivačnici. Privatnik je 21 godinu. Sada mu je korona malo omela posao, ali kad prođe korona vraća se u posao sa garderobom. Pre 15 godina imali smo tri butika u tri različita grada, jedan na Sajmu, i aktivno smo bili u tome do 2015. Nakon što prođe korona vraća se u taj posao, sad nije trenutak.
sad je to isto mogao da radi, samo da organizuje on line prodaju
i treba mu samo centalno mesto kao magacin za tu robu

Јуче к`о тигар, данас к`о змај!

БЗ.jpeg

sad je to isto mogao da radi, samo da organizuje on line prodaju
i treba mu samo centalno mesto kao magacin za tu robu

Slažem se
Ali o tom potom
Kako ono kažu pare nisu problem :lol:
Svejedno, ja očekujem da će u dogledno vreme da se skupi za biznis kakav planira, u današnje vreme sve je cifra, a tu je i rizična prodaja, tako da stvar sazreva, kako i treba, pa dao Bog da bude onako kako smo zamislili.
Hvala vam na lepim željama :heart:

Isfrustrirano.
Ceo dan sam sredjivala sinovu sobu.
cao dan jedna sobica.
gde i kad cu ostatak ne znam
Kad umrem. :aha:
Imam osecaj da nemam vremena ni za sta, ne stizem, ne uspevam ...
zacarani krug
Ne raspremaj nista,odmori.Ovi sto ne ciste i sto ih boli uvo za sve su srecnji i odmorniji.
Pusti da malo bude i krs,sta te briga.
Ja sam tako nekad bila budala,poginem cisceci,i sta...nista.Bolje da sam sjedila,pila kafu negdje i sebe sredjivala,nego kucu.
Znam,to je jace od covjeka,cistim i sad,ali sad se i stedim.Ne mora uvijek biti sve pod konac.
Evo sad bih trebala da usisam,a necu iz principa.
I ne samo iz principa,osjecam se umorno.
Bas me briga,bas me briga za sve.

Сито и пијано.
Ишли у скитњу, па кувано вино, па на ручак уз вино... Права субота по мојој вољи. Када нам не дају да живимо слободно, лекше је цврцнут!
:)

meni je nesto tempo od jutros malo dinamicno nametnut
psa sam stigla samo kratko da prosetam, posle sam je ubacila u kadu da je okupam
onda sam se setila da nisam stavila neoprenski pojas, a treba mi kad sam sa njom
pa sam izasla iz kupatila, a ona je onako puna vode, nasamponirana izletela za mnom
pa se rastrcala po celom stanu
naravno uz ono psece rastresivanje
prvo sam je opsovala, posle sam od muke pocela da se smejem
kad sam je okupala, izabacila sam je napolje, prebrisala sve podove da pokupim vodu, pa da kad se osusi mogu da usisavam
onda sam bezobrazno sebi napravila sendvic sa nekim domacim vratom i veliku ciniju zelene salate sa njim
i neko divno crveno organsko italijansko vino, koje je mnogo dobro
ja sam jela, a ona je grebala po vratima, cvilela, pevala, zavijala, kukala, lajala, arlaukala i pomerala se sa jednog prozorkog okna na bastenskim vratima na drugo..i tako naizmenicno na sva cetiri :lol:
i posto je uzasnuta videla da jedem, a sa njom ne delim, onda se ucutala
tako sam ja mislila, jer se vise nije oglasavala
kad sam otvorila vrata, vidim da se ispisala na otirac, sto nikad ne radi
a i 10min pre toga sam je izvela i ispiskila se
a sad se ispisala ohoho :rotf: od ljutnje i besa :rotf:
ne znam samo odakle je izvukla onoliku ovdu iz sebe
imam posesivnu, ljubomornu, dominantnu kucnku :heart:

Back