Danas se osecam kao..

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Не знам...
Јутрос чистим кола и прилази ми бивша комшиница, она због чијег сам мужа звала полицију када је нешто лупало, он урлао а деца плакала.
Не живе ту неко време, али изгледа да су близу јер је виђам повремно. Она не зна да сам га ја пријавила, али ми се још давно пожалила. Нити смо биле блиске, нити смо кафу попиле, али оно када си очајан... Још тада сам јој рекла своје мишљење.
И прилази данас, каже да ме се често сети и да је пресекла. А видим страх, све шапуће, као да он чучи иза жбуна и слуша. Боже, грозног ли осећаја. Али, проћи ће...

Vrlo dobro... takoreci odlicno :zaljubljena:
-Ustala u 8h (konacno rano dizanje-skola zivela skola)
-Odradila vezbe
-Citala
-Odvezla decu u skolu
-Obavila nabavku
-Stavila rucak da se kuva, sredila sudje i ves
-Pogledala seriju Streberi, ismejala se
-Bila nezna prema sebi
-Zvala tatu na rucak, rucali svi zajedno
-Tata odveo decu na eng a mm i ja :zper:
-Pokupili decu, prosetali, popili kafu u gradu, kupili svasta u knjizari
-Gledala seriju
-Vozili na karate i nazad tj.mm, usput obavio nesto sa moje liste i kupio mi nesto lepo :heart:
-Napravila veceru
-Pod tus
-Citala
-Napravila spisak ciljeva
-Citala
-Napisala i poslala kritike jednoj divnoj zeni

Super dan, kad ovako pogledam... lagano :zaljubljena:

Lepi Čičak...I treba da budeš fina prema sebi...

Kod nas je situacija već mučna.
A stvarno izbegavam da se žalim...mojima nisam ni rekla, da ne plašim baku od 90 godina.
Najpre se razboleo svekar, pre 18 dana i čoveka više nema. Prepolovio se.
Ali on je žilav čovek i ja verujem u njega.
Onda je razboleo zenu a onda se razbolela ćerka koja im je pomagala.
I to zvuči do sada kao...okej, korona je...

Juče skener pokaže baki upalu, nakon dve nedelje lečenja. Dok su našli jadni doktora da im pročita skener jer je isti bio u šest uveče privatno, ono je bila već noć, kaže im doktor idite sutra na infektivnu za trijazu zbog upale pluća i taman legnu da odmore baki naraste pritisak na 230! Hitna ne dodje. Još uvek nisu došli. Tri puna sata.
Ne mogu da se dogovore da li je potreban smo transport ili lekar sa transportom. I tako tri sata, sada skoro četiri.
Mislim, neka dodje ko god samo neka teraju zenu u bolnicu, umreće im u stanu, zaboga...a da čovek kaže nije se javlja lekaru ili neki nepismeni ljudi, prodefilovalo je njih desetoro lekara i svi su bili dobro se držite, uzimajte terapiju...zar nije bilo logično da žena koja ima leukemiju ide odmah u bolnicu, čim je test bio gotov i cim je tri dana imala stalno 39 temperaturu. Pustiti zenu da 14 dana ima 37, 5 do 39, 6 i kazati pa dobro, bori se telo a onda žena dobije upalu i ovo noćas šta god bilo sa pritiskom...I takve stvari kao doktor potpisati pa još ovi vecaju da li da šalju transport sa ili bez lekara...dok se oni dogovore, bogme, nju će infarkt da dokrajči.

A stvarno izbegavam da se žalim...mojima nisam ni rekla, da ne plašim baku od 90 godina.

Juče skener pokaže baki upalu, nakon dve nedelje lečenja. Dok su našli jadni doktora da im pročita skener jer je isti bio u šest uveče privatno, ono je bila već noć, kaže im doktor idite sutra na infektivnu za trijazu zbog upale pluća i taman legnu da odmore baki naraste pritisak na 230! Hitna ne dodje. Još uvek nisu došli. Tri puna sata.
Ne mogu da se dogovore da li je potreban smo transport ili lekar sa transportom. I tako tri sata, sada skoro četiri.
Mislim, neka dodje ko god samo neka teraju zenu u bolnicu, umreće im u stanu, zaboga...a da čovek kaže nije se javlja lekaru ili neki nepismeni ljudi, prodefilovalo je njih desetoro lekara i svi su bili dobro se držite, uzimajte terapiju...zar nije bilo logično da žena koja ima leukemiju ide odmah u bolnicu, čim je test bio gotov i cim je tri dana imala stalno 39 temperaturu. Pustiti zenu da 14 dana ima 37, 5 do 39, 6 i kazati pa dobro, bori se telo a onda žena dobije upalu i ovo noćas šta god bilo sa pritiskom...I takve stvari kao doktor potpisati pa još ovi vecaju da li da šalju transport sa ili bez lekara...dok se oni dogovore, bogme, nju će infarkt da dokrajči.
Frejo,
Nazalost ne mozes nikako pomoci, sem da zoves, pitas, budes pozitivna, optimisticna, nasmejana i nadas se da ce ih sto pre proci.
:zag:
Saljem podrsku.

isto tako je bilo i s..mojom majkom.. drustvo ne zeli one od 60 plus..kao nesto rade oko pacijenta a zapravo ne rade..ono ovako rezoniraju..teret su za penzioni fond, za zdravstveni..a ne pridonose bas puno . eliminirati ih pod hitno sporoscu i nebrigom..pa u pm..jesu li clanovi porodica koji ih vole..moguce da konkretno njena penzija pridonosi familijarnom fondu..izvinite ova izjava iznad bas me dirnula..

Danas ok...
Bez setnje, umesto setnje dremka...
Danas nam je Ljubica napunila godinu dana... deca su kupila balone i poklon(neke kolacice za nju)...
Druzili smo se...

Volim kad imam opcije...
Moj dobri muz, od kako ne radim, cim vidi da mi je dosta kuce, vodi me, ne bi li izasla malo... bar jednom nedeljno do NS, uz posao, posle malo prosetamo, ispricamo se itd...
Sutra idemo ali... moraju i deca sa nama, uz to ce propustiti engleski privatno... ali mami je devojacka slava i nismo je videli dugo, pa taman kod nje na rucak...
Gledam fruske terme... ne rade, pise Ne primaju goste. Verujem da ni bazeni ne rade cim ne primaju goste. Ali poslah upit...
Gledam klizaliste na Spensu... imaju samo dva termina, prepodne ne mozemo, popodne je kasno... a i za vikend ih je tata vodio dva dana, nisu uspeli da udju, prevelika guzva... kad bi i uspeli sin bi propustio trening...
Gledam Arenu... imaju neka dva filma... koje nismo gledali... ako bas jako brzo rucamo mozda i stignemo :lol:

Sve u svemu osecam se nekako uslovljeno... volim opcije... volim da biram sta cu a ne sto moram...

Idem da citam...

Bravo! Tvoj muz radi nesto sa garderobom? Pricala si da on uvek ume da ti izabere lepo

Moj muž je u garderobi 21 godinu, sa kratkotrajnim vodama u kafiću i odgajivačnici. Privatnik je 21 godinu. Sada mu je korona malo omela posao, ali kad prođe korona vraća se u posao sa garderobom. Pre 15 godina imali smo tri butika u tri različita grada, jedan na Sajmu, i aktivno smo bili u tome do 2015. Nakon što prođe korona vraća se u taj posao, sad nije trenutak.

Danas je dan da mi svi pokidaju zivce a onda se osmehnu i odu. :lol:
I to bi bilo ok, da moje unutrasnje ja nije toliko osetljivo, tacno osetim njihove histerije i cim se nasmeju meni sve potaman. Sundjer sam. I to ne volim.
Ako je neko nasmejan veseo i ja sam takva.
Ako je ljut besan i ja isto.

To me jako nervira kod mene i sa tim se borim vec dugo.

Cerka jutros nece uzinu da nosi vec hoce da kupi.
I plac histerija suza suzu stize, ja kazem Ne.
Cim je ugledala drugaricu, osmeh. Odlazi, okrece se i sa osmehom vice “Cao mama” :heart:

Mm mi jutros kaze da ne moram ici u vinariju, obavice on razgovor umesto mene(nema ko decu da nam cuva), ja ga ispitam sve, on zna. Zove me posle sastanka, sve naopako je rekao, histerisem najstrasnije , spusti mi slusalicu... a sama sam kriva!
Srecom on normalan covek, ispravi sve greske.
Ali mene to podseti na sve i jedan put kad mi se deda umesao i uvek napravio komplikacije i probleme. Neverovatno koliko sam puta morala njegove greske i ideje da ispravljam.
Kao da imam dete u vrticu, pa kad trcis za njim da ne padne... :lol: e tako i ja(mi)... trcimo samo da on ne pocne da pregovara(i progovara) jer mi posle samo muku imamo...

Danas sam se setila kako je nicim izazvan, slucajno sreo klijente, nisam bila tu i naravno odlucio se da im on licno obezbedjuje pagode :lol: a mi to ne radimo. Nikad! Zvao coveka, insistirao, pritiskao... i taj covek pristane i nadje i obezbedi, i klijenti odustanu dan pred svadbu. Covek me je zvao i psovao, besan kao ris... zahvaljuje se i ludi sto je pristao... :lol: sta ja da kazem :lol: posle zvao da se izvinjava :lol:
A sve iz njegove potrebe da ucini... sto mm kaze “Samo sedi i nemoj vise da pomazes molim te.” :malav:

Kao dete...

Moj muž je u garderobi 21 godinu, sa kratkotrajnim vodama u kafiću i odgajivačnici. Privatnik je 21 godinu. Sada mu je korona malo omela posao, ali kad prođe korona vraća se u posao sa garderobom. Pre 15 godina imali smo tri butika u tri različita grada, jedan na Sajmu, i aktivno smo bili u tome do 2015. Nakon što prođe korona vraća se u taj posao, sad nije trenutak.
To je super

Back