Danas se osecam kao..

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Osecam da ce mi danas biti dan bzvz...
Sanjala sam gluposti. Odem u wc sva se isflekam, kao da sam klala, da operem to i ispecem se na vrelu vodu, uzmem tel, vidim poruke od uciteljice i samo mi pritisak dignu...
Dobro je sto me stomak ne boli, i sto cu danas da izadjem iz kuce, da poplacam racune... i to je izlazak :lol:

ja nesto kao da je prosao brzi voz preko mene
prvo sam se jutros po ledu u sumi nateazala sa psom
nisam smela da je pustim da se ne uvalja u blato, i kao carli caplin sam trcala za njom dok je onjusila svaku mogucu zapisanu grancicu od njenih drugara
onda sam imala kupca, pa sam morala da usisavam jer je sezona linjanja i mitarenja, ne znam odakle ona ptica vise izvlaci perje i odakle kali ovoliko podlake
pa masazu
i sad sam stvarno umorna

Isla sam sa mm poslovno u NS.
Svadjali se pa se smejali i tako svakih pola sata... mislim ne svadje bas ali rasprave... :lol:
Kaze mm da je do jela, cim smo rucali smirila sam se... mora me prvo nahraniti :lol:
Na kraju sam ga pomilovala po guzi pred komsijama, pa smo se smejali, njemu bude jako neprijatno... :malav:

Ovako

CANS-Hamster-Ball-91226846.jpg

Kao da mi dan traje 87 sati...
Sta sam sve uradila od jutros... :lol:
Sustinski jako dobro...
Kad dan zapocnem citanjem, uvek sam zadovoljna...

Zove me svekar danas i trazi neku knjigu da ponese na zimovanje... iako realno on je celu nasu biblioteku procitao najmanje tri puta... :lol: rekoh ja imam samo strucnu literaturu, ako vas zanima dojenje... i to na engleskom... smejao se :lol: ne moze da veruje da ja nisam kupila nista novo(sem strucne) od letos... mislim se da znate koliko kostaju ove moje, bilo bi vam jasno :lol:

Nasla sam mu na kraju neke nove dve, jedna moja, jedna od mame...

Back