Danas se osecam kao..

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I ja sam našla neke, ws, mekane, divne, kao rukavica. Ne mogu da podnesem da mi bradavice dodiruju materijale koji se previše pomeraju preko njih, znači ili uska majica ili brus, uske majice ne podnosim, tako da eto.
Plus me nervira da mi se pomeraju previše, ko kad bih imala stomačinu i dozvolila da treska tako svugde unaokolo, ne znam, nešto me uznemirava to sve.

Meni tezina smeta.bez brusa vise ne stoje pod bradom,a da mi se muljaju po rebrima,ne podnosim ni po kuci.vec godinama kupujem od pamuka sa ojacanjima,bez zica.uopste ih ne osetim,niti imam potrebu da skinem sve do vecernjeg tusiranja

Ovaj model bez žica koji imam ima jednu manu, ne održava mi razmak koji postoji između njih, nego ih stisne. Mrzim taj osećaj kad se dodiruju. Moraću da nađem neki drugi model, samo sada ne idem rado u prodavnice.

Ovaj model bez žica koji imam ima jednu manu, ne održava mi razmak koji postoji između njih, nego ih stisne. Mrzim taj osećaj kad se dodiruju. Moraću da nađem neki drugi model, samo sada ne idem rado u prodavnice.
Имаш сада модела као Лисцини, али без жице и нежнији. И одржавају размак. Ни ја не волим то набијени једно уз друго. Свиђају ми се модели у којима груди штрче, а као ракете. Не да изгледају обло, него уже, шпицастије и пркосније

Имаш сада модела као Лисцини, али без жице и нежнији. И одржавају размак. Ни ја не волим то набијени једно уз друго. Свиђају ми се модели у којима груди штрче, а као ракете. Не да изгледају обло, него уже, шпицастије и пркосније
Uzas :lol:
Ja od takvih bezim

ja sam se te bedastoce davnih dana resila, nosim ga samo leti :lol:

ne podnosim ga, kao u stegu da me neko stavi, stvara mi nervozu i jednostavno ocu da poludim dok ga sa vrata stana ne zavrljacim uz uzdah olaksanja :lol:
Nekada sam spavala sa njim nosila ga po 24 sata nisam ga primećivala uopšte...
u poslednjih nekoliko godina ne trpim ga na sebi ni kad sam napolju ali moram da ga nosim....ne znam da li to ima veze sa kvalitetom ali ove žice mi se zabadaju u rebra i ne mogu ni da dišem kako treba od njih...inače kupujem ih u h&m ili u woman secret a nekada sam ih kupovala kod lisce pošto je jedino lisca imala brojeve za razgaženu peticu :lol:

Back