dive
Legenda
- Poruka
- 61.252
kad ih raspustis, posle ti tesko i te udobne da stavis na sebe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovako i ja. Meni smeta kada nemam brus.Ма јок, боље се осећам кад ми је све упаковано.
sretan rodjendan omladinacinboks
mi smo kod njih uzeli jelku prije par godinaNe znam sta da mislim,ovo je iz kataloga amanovog.prosto mi je neverovatna gustina i cena.nisam videla uzivoPogledajte prilog 823263

ja to ne nosim skoro nikadaOvako i ja. Meni smeta kada nemam brus.
Onda sam se zeznula sto nisam uzelami smo kod njih uzeli jelku prije par godina
i jesu tako guste
al sto je to smor raskkopiti pa sklopiti![]()
oces ovu nasu da ti prodamOnda sam se zeznula sto nisam uzela

Polovnjacuoces ovu nasu da ti prodam![]()

ko nova bre!Polovnjacu![]()
Nemoj prosto.a kako cu sutra da nateram sebe da opet obucem brus...ziva nisam

Имаш сада модела као Лисцини, али без жице и нежнији. И одржавају размак. Ни ја не волим то набијени једно уз друго. Свиђају ми се модели у којима груди штрче, а као ракете. Не да изгледају обло, него уже, шпицастије и пркоснијеOvaj model bez žica koji imam ima jednu manu, ne održava mi razmak koji postoji između njih, nego ih stisne. Mrzim taj osećaj kad se dodiruju. Moraću da nađem neki drugi model, samo sada ne idem rado u prodavnice.
secam se da sam volela kao mlada bruseve koji su pravili crtuUzasИмаш сада модела као Лисцини, али без жице и нежнији. И одржавају размак. Ни ја не волим то набијени једно уз друго. Свиђају ми се модели у којима груди штрче, а као ракете. Не да изгледају обло, него уже, шпицастије и пркосније

Nekada sam spavala sa njim nosila ga po 24 sata nisam ga primećivala uopšte...ja sam se te bedastoce davnih dana resila, nosim ga samo leti
ne podnosim ga, kao u stegu da me neko stavi, stvara mi nervozu i jednostavno ocu da poludim dok ga sa vrata stana ne zavrljacim uz uzdah olaksanja![]()