Danas se osecam kao..

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nekada sam spavala sa njim nosila ga po 24 sata nisam ga primećivala uopšte...
u poslednjih nekoliko godina ne trpim ga na sebi ni kad sam napolju ali moram da ga nosim....ne znam da li to ima veze sa kvalitetom ali ove žice mi se zabadaju u rebra i ne mogu ni da dišem kako treba od njih...inače kupujem ih u h&m ili u woman secret a nekada sam ih kupovala kod lisce pošto je jedino lisca imala brojeve za razgaženu peticu :lol:
ja kupujem samo one Valerija Marini, msm to je njena linija, bez zice su a odlicno drze velike grudi i plus imaju fine tanke bretele, materijal je tanan i fin a bas su kvalitetni...one debele korpetine ne mogu nikako

Оно што је за мене удобно, можда није за тебе. Радња се налази у Змај Јовиној (Земун) и имају свашта.
Ma da pogledam pa ako se nađem dobro je...
U ovim hm brusevima grudi izgledaju fantastično i od dobrih materijala su pravljeni ali im je ta donja žica loše namontirana i tu me steže
ako kupim veći broj i bude mi dobro u obimu korpe su mi prevelike i poluprazne...

I ja sam našla neke, ws, mekane, divne, kao rukavica. Ne mogu da podnesem da mi bradavice dodiruju materijale koji se previše pomeraju preko njih, znači ili uska majica ili brus, uske majice ne podnosim, tako da eto.
Plus me nervira da mi se pomeraju previše, ko kad bih imala stomačinu i dozvolila da treska tako svugde unaokolo, ne znam, nešto me uznemirava to sve.
Stomacina i uznemirava :rotf: :rotf::rotf:

To zavisi od veličine, manje mogu da se guraju napred a da ne bude ni napadno, ni ružno. Kod većih je već drugačije.
gde bre da ne bude napadno, kao antene za vanzemaljce
zemlja zove kosmos :rotf:
mene oni asociraju uvek na one brushaltere koji su se nosili pedesetih proslog veka
malopre sam se igrala sa sestricevim klincem napolju na snegu sve dok se nije smrzao
ibez brusa naravno :lol:
i samo sam pomislila kako su to lepe strane zime i hladnoce
kad dodje prolece, opet uprtace kao djaci prvaci

gde bre da ne bude napadno, kao antene za vanzemaljce
zemlja zove kosmos :rotf:
mene oni asociraju uvek na one brushaltere koji su se nosili pedesetih proslog veka
malopre sam se igrala sa sestricevim klincem napolju na snegu sve dok se nije smrzao
ibez brusa naravno :lol:
i samo sam pomislila kako su to lepe strane zime i hladnoce
kad dodje prolece, opet uprtace kao djaci prvaci
Јесу ли од Божића бољи односи? :zag:

Јесу ли од Божића бољи односи? :zag:
nikad vise nece da budu kao sto su bili pre, jer moram da drzim distancu da se ne opuste i predju granicu ponovo u nezeljenom pravcu
ali nema vise one napetosti kao ranije, a to mnogo znaci
normalna je atmosfera
maleni dodje svako jutro i cujem ga kako ide niz stepenice i vice idem kod mige
sad je u fazi gi gu ga
sta god da kaze g dominira, pa ti nasluti sta hoce :lol:
imam u korpi orahe u ljusci za svrake, svaki dan im bacim nekoliko, jer uredno cekaju poredjane na drvetu preko puta kuce
on ih vidi, krene da trpa u Gepove i kaze - daj ogag :lol:

nikad vise nece da budu kao sto su bili pre, jer moram da drzim distancu da se ne opuste i predju granicu ponovo u nezeljenom pravcu
ali nema vise one napetosti kao ranije, a to mnogo znaci
normalna je atmosfera
maleni dodje svako jutro i cujem ga kako ide niz stepenice i vice idem kod mige
sad je u fazi gi gu ga
sta god da kaze g dominira, pa ti nasluti sta hoce :lol:
imam u korpi orahe u ljusci za svrake, svaki dan im bacim nekoliko, jer uredno cekaju poredjane na drvetu preko puta kuce
on ih vidi, krene da trpa u Gepove i kaze - daj ogag :lol:
Он је човечуљак за себе. Тако и треба, градите свој однос :heart:

Сн.jpg

Back