- Poruka
- 37.751
ovako se i ja osećam ali samo dok ne počne žica da mi se zabija u rebro...inače gde si kupila udoban brus?Ма јок, боље се осећам кад ми је све упаковано.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovako se i ja osećam ali samo dok ne počne žica da mi se zabija u rebro...inače gde si kupila udoban brus?Ма јок, боље се осећам кад ми је све упаковано.
ipak moram. radim sa muškarcima nije baš prikladno čak i kod šire i tamnije odeće...Nemoj prosto.
Ne cini nista sto ne moras i ne zelis
ja kupujem samo one Valerija Marini, msm to je njena linija, bez zice su a odlicno drze velike grudi i plus imaju fine tanke bretele, materijal je tanan i fin a bas su kvalitetni...one debele korpetine ne mogu nikakoNekada sam spavala sa njim nosila ga po 24 sata nisam ga primećivala uopšte...
u poslednjih nekoliko godina ne trpim ga na sebi ni kad sam napolju ali moram da ga nosim....ne znam da li to ima veze sa kvalitetom ali ove žice mi se zabadaju u rebra i ne mogu ni da dišem kako treba od njih...inače kupujem ih u h&m ili u woman secret a nekada sam ih kupovala kod lisce pošto je jedino lisca imala brojeve za razgaženu peticu![]()
ovako se i ja osećam ali samo dok ne počne žica da mi se zabija u rebro...inače gde si kupila udoban brus?
Isto.ja kupujem samo one Valerija Manini, msm to je njena linija, bez zice su a odlicno drze velike grudi i plus imaju fine tanke bretele, materijal je tanan i fin a bas su kvalitetni...one debele korpetine ne mogu nikako
Ma da pogledam pa ako se nađem dobro je...Оно што је за мене удобно, можда није за тебе. Радња се налази у Змај Јовиној (Земун) и имају свашта.
ja uglavnom porucim drugarici pa kad dolazi iz Italije mi donese, mada cesto vidim da imaju i na Kupindu, Limundu i kod onih devojaka sto valjaju garderobuIsto.
Gde mogu Valerija Manini da kupim?
ah tako sam i mislila da nema kod nas da se kupi...ja uglavnom porucim drugarici pa kad dolazi iz Italije mi donese, mada cesto vidim da imaju i na Kupindu, Limundu i kod onih devojaka sto valjaju garderobu
pa vidi kod onih sanera, sto valjaju robu u stanovima, onaj u Svetozara Markovica je cesto imao njen vesah tako sam i mislila da nema kod nas da se kupi...
nisam nikada kupovala sa kupinda i limunda jer ne umem da procenim da li mi je broj ok.
tako da ja volim da probam u kabini pa ako čučne nosim kući.
Najbolji brusevi se nadju u onim radnjicama sto prodaju carape, pidzame i ves i po kutijama moze da se pronadje za sve prohtjeve.
Meni su neuporedivi sa brusevima iz radnji tipa hm ili ws.
Stomacina i uznemiravaI ja sam našla neke, ws, mekane, divne, kao rukavica. Ne mogu da podnesem da mi bradavice dodiruju materijale koji se previše pomeraju preko njih, znači ili uska majica ili brus, uske majice ne podnosim, tako da eto.
Plus me nervira da mi se pomeraju previše, ko kad bih imala stomačinu i dozvolila da treska tako svugde unaokolo, ne znam, nešto me uznemirava to sve.
Lindex isto ima modele za zahtjevnije korisnike.Е ово је баш таква радња.
gde bre da ne bude napadno, kao antene za vanzemaljceTo zavisi od veličine, manje mogu da se guraju napred a da ne bude ni napadno, ni ružno. Kod većih je već drugačije.
Јесу ли од Божића бољи односи?gde bre da ne bude napadno, kao antene za vanzemaljce
zemlja zove kosmos
mene oni asociraju uvek na one brushaltere koji su se nosili pedesetih proslog veka
malopre sam se igrala sa sestricevim klincem napolju na snegu sve dok se nije smrzao
ibez brusa naravno
i samo sam pomislila kako su to lepe strane zime i hladnoce
kad dodje prolece, opet uprtace kao djaci prvaci
nikad vise nece da budu kao sto su bili pre, jer moram da drzim distancu da se ne opuste i predju granicu ponovo u nezeljenom pravcuЈесу ли од Божића бољи односи?![]()
Он је човечуљак за себе. Тако и треба, градите свој односnikad vise nece da budu kao sto su bili pre, jer moram da drzim distancu da se ne opuste i predju granicu ponovo u nezeljenom pravcu
ali nema vise one napetosti kao ranije, a to mnogo znaci
normalna je atmosfera
maleni dodje svako jutro i cujem ga kako ide niz stepenice i vice idem kod mige
sad je u fazi gi gu ga
sta god da kaze g dominira, pa ti nasluti sta hoce
imam u korpi orahe u ljusci za svrake, svaki dan im bacim nekoliko, jer uredno cekaju poredjane na drvetu preko puta kuce
on ih vidi, krene da trpa u Gepove i kaze - daj ogag![]()
znam taj stan baš sam pre nokoliko meseci svratila da vidim obuću..ok, hvala ti, kisspa vidi kod onih sanera, sto valjaju robu u stanovima, onaj u Svetozara Markovica je cesto imao njen ves