- Poruka
- 51.813
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

e isto tako se osecam i ja. mozda zato sto znam da sutra radim.Danas se osećam prilično loše
Bole me vrat i leđa, muka mi je i spopala me neka kijavica, uz to se osećam umorno i bezvoljno.
Tu je i ono užasno osećanje sutra ponovo na posao
e isto tako se osecam i ja. mozda zato sto znam da sutra radim.
mozda je psihosomatski ali neprijatno je kao da je stvarno

ja nisam znala da onako moze da me izmori cuvanje obicnog stenetae isto tako se osecam i ja. mozda zato sto znam da sutra radim.
mozda je psihosomatski ali neprijatno je kao da je stvarno

Probudi je! Valjda si toliko zasluzila!svima sam se vec pozalila i stvarno im je tesko palo sto se lose osecam
skuvali su mi caj
ostalo mi je jos macki da ispricam, ali ona spava vec satima.
А ја што више спавм то ми се више спава. Као шлогирана.
nece kad bude u svom stanu, zasigurnoja nisam znala da onako moze da me izmori cuvanje obicnog steneta
jutros sam ustala kao prebijena macka
cerka je spavala kod drugarice, ja lepo sredim ceo stan, sredim njenu sobu kompletno, izmenjam joj posteljinu, operem prekrivac koji stoji preko kreveta, ono mekano cebence kojim se prekrije kad u toku dana legne da odmori oci od posla
skuvam divnu supu i sednem da jedem
pre toga sto kaze cicak operem tri masine vesa, ma kakvi tri - cetiri
i sednem
a da, pre toga uzmem da opeglam odmah carsave koje koristim za masaze, ako ih ostavim da se osuse do kraja kad ih izvadim poluosusene iz masine - ostanu poguzvani i ne mogu im nista
a ja volim da su vojnicki ispresovani sa ostrim ivicama
i sednem napokon
i dodje cerka
i udje u sobu i zgazi na parket u cipelama u kojima je bila napolju
cucne da se izljubi sa psom, a ja ne znam sa koje strane da pocnem da je grizem od nervoze
naravno iza nje ostaje trag od sare sa cipela jer je napolju mokro od snega
i tako
malo sam nervozna
a u sebi se mislim, da li ces tako i kad budes u svom stanu
prava sam vestica![]()
ja sam se te bedastoce davnih dana resila, nosim ga samo letia kako cu sutra da nateram sebe da opet obucem brus...ziva nisam

i ja sam drugarice raspustilaja sam se te bedastoce davnih dana resila, nosim ga samo leti
ne podnosim ga, kao u stegu da me neko stavi, stvara mi nervozu i jednostavno ocu da poludim dok ga sa vrata stana ne zavrljacim uz uzdah olaksanja![]()