Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Ne provociram.
Iznosim svoj stav.
Pri kojem ostajem.
Iznosim svoj stav.
Pri kojem ostajem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi imaju u ponudiI jos ovo ,cicak,zaboravih reci,kad pomenusmo moju babu,ti rece njen izbor bilo toliko djece koliko je imala.
Ma,tek njen izbor nije bio nista.Udali su je za mog djeda,nije ga ni poznavala,a kamo li birala.
Doduse njen otac joj je rekao da ima izbor...da se uda za njega ili da skoci u Savu.
Djeca isto nisu bila nikakav izbor,nego koliko se zadesilo,zadesilo.Ili ako nije,nije.
Tezak je to zivot bio,sa malo mogucnosti izbora.
Razunijem ja tebe,sta pokusavas reci...sve zavisi od nas kako izaberemo...zavisi...ali zavisi i sta imas kao mogucnost izbora.
Neko jednostavno nema nista "u ponudi",pa da moze da bira.
Ali nemaju svi istu ponudu.Nije isto izabrati izmedju "dva dobra" ili "dva zla".Svi imaju u ponudi
Samo je ponuda drugacija
I svi pravimo izbore, veruj
I kad nesto prihvatis I mislis da nemas izbor, napravila si izbor

ma ne, ona je mrtva ozbiljna. meni sad cudno da je bas ti nisi ozbiljno shvatila, a kolko malopre si postavila video bas na temu licnog izboraОна то намерно ради, провоцира па ко се упеца.
ma ne, ona je mrtva ozbiljna. meni sad cudno da je bas ti nisi ozbiljno shvatila, a kolko malopre si postavila video bas na temu licnog izbora
sad mi je jasnije zasto sam nekompatibilna za diskusiju na ovom pdf-u pa cak ni sa tobom: ja pisem o sadrzaju napisanog, vi analizirate plemenite il manje plemenite porive nika, tj osobe koja stoji iza napisanog. ko dva smo skupa bez tacke preseka.Зна она који ефекат изазива, немој бити наивна.
Pa ovde ni ne pricamo o ponudi, nego o izboruAli nemaju svi istu ponudu.Nije isto izabrati izmedju "dva dobra" ili "dva zla".
Pa ovo ti spada i u ono "ustati ili ne iz kreveta".Pa ovde ni ne pricamo o ponudi, nego o izboru
Izbor je I izmedju dva zla I izmedju dva dobra
Ti si izabrala da studiras ono sto ti se nudi, neko drugi bez sredstava se izborio za stipendiju I otisao na neki od prestiznih svetskih univerziteta
Tvoja baba je odabrala da izabere poslusnost, neka njena vrsnjakinja je odabrala drugacije
Ti si sa svojom pokornoscu verovatno nasledila babine gene I delom karakter
Svi imamo izbor
Kad je najbolje biramo od ta dva I kad je najgore isto biramo da li zelimo manje ili vece zlo
Dve majke, dve zene, pre dva dana su izabrale da 3kg zivog mesa koje dise bace u kontejner
A mogle su da izaberu da ako ga ne zele, deteta se odreknu I daju ga na usvajanje
Izborom su htele da sakriju svoju "sramotu"
A sad ce zbog svog zlocina pred ocima sveta, uz novinske natpise da bude osudjena na zatvorsku kaznu
A imala je izbor
I izabrala je id najgoreg najgore
I sad gledano sa dalje distance, da je njena cerka koristila kondom ili neku drug zastitu protiv trudnoce, ona danas ne bi bila u zatvoru
Glupo je l da
Nije je u zatvor doveo cerkin seks, nego njen los izbor I odluka
Svi imaju izbor.
Gde sam rekla da je dovoljno da nesto zelis i ostvarice ti se?I da...ja nisam htjela da kazem da mi nemamo izbora,nego da taj izbor i kad ga imamo nije uvijek onakav kakav bi mi htjeli,kao sto cicak govori.
Po njenom,dovoljno je samo nesto da zelimo i ostvarice nam se.
A nije tako u zivotu i ne zavisi sve od nas.
Vidi, to sa tezinom izbora je vrlo diskutabilnoI da...ja nisam htjela da kazem da mi nemamo izbora,nego da taj izbor i kad ga imamo nije uvijek onakav kakav bi mi htjeli,kao sto cicak govori.
Nisam ni jaako ćutiš da prodje, to će zaista i proći
tako su nas mame učile,
ali će doći nešto drugo gde će se opet od tebe očekivati da ćutiš i trpiš...
i tako unedogled dok te ne preoblikuju u nešto što nisi ti.
nisam pristalica dizanja stvari na borbeni nivo za svaku sitnicu, ali kada nečije ponašanje direktno počne da utiče na mir i spokojstvo i da ga ruši ćutanje i trpljenje nije opcija.
To jeste tacno. Ali mi mozemo dvojako da gledamo.Gde sam rekla da je dovoljno da nesto zelis i ostvarice ti se?
Napisala sam da je samo smrt sigurna a sve ostalo su nasi izbori.
I dalje stojim iza toga.
mislim da gresis. ko je vlasnik tvog tela i umada bi od njega zavisilo bilo sta sto ima veze sa tvojim odlukama?I da...ja nisam htjela da kazem da mi nemamo izbora,nego da taj izbor i kad ga imamo nije uvijek onakav kakav bi mi htjeli,kao sto cicak govori.
imaI jos ovo ,cicak,zaboravih reci,kad pomenusmo moju babu,ti rece njen izbor bilo toliko djece koliko je imala.
Ma,tek njen izbor nije bio nista.Udali su je za mog djeda,nije ga ni poznavala,a kamo li birala.
Doduse njen otac joj je rekao da ima izbor...da se uda za njega ili da skoci u Savu.
Djeca isto nisu bila nikakav izbor,nego koliko se zadesilo,zadesilo.Ili ako nije,nije.
Tezak je to zivot bio,sa malo mogucnosti izbora.
Razunijem ja tebe,sta pokusavas reci...sve zavisi od nas kako izaberemo...zavisi...ali zavisi i sta imas kao mogucnost izbora.
Neko jednostavno nema nista "u ponudi",pa da moze da bira.

To je bilo receno figuratuvno vjerovatno.Da shvati da mora da ode iz kuce i da nema gdje da se vrati.ima
Da skoci u Savu valjda da bi ga drugi ozbiljno shvatili.
Mislim ja bih skocilla ,kao sto i jesam, a vi kako hocete![]()
mislim da gresis. ko je vlasnik tvog tela i umada bi od njega zavisilo bilo sta sto ima veze sa tvojim odlukama?