Danas se osecam kao..

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mom starom je istekla registracija
i vec dve godine stoji ispred parkiran
tuzno gledam kako mu polako jedna po jedna guma ispusta vazduh, kao da zivot istice iz njega
i mnogo mi je tesko da pozovem nekog i prodam ga, bilo kao stari auto bilo kao auto otpad
sta smo sve prosli
gde smo sve bili
sta se sve u njemu desilo
kakve mi je sve lepe trenutke omogucio
najlepsi deo svog zivota sam podelila sa njim
i nikad me nije izdao
kako sad da ga bacim
lako :)))

mom starom je istekla registracija
i vec dve godine stoji ispred parkiran
tuzno gledam kako mu polako jedna po jedna guma ispusta vazduh, kao da zivot istice iz njega
i mnogo mi je tesko da pozovem nekog i prodam ga, bilo kao stari auto bilo kao auto otpad
sta smo sve prosli
gde smo sve bili
sta se sve u njemu desilo
kakve mi je sve lepe trenutke omogucio
najlepsi deo svog zivota sam podelila sa njim
i nikad me nije izdao
kako sad da ga bacim
A što ga ne registrujete?

Mamurno...
Ajde sto sam popila bocu vina sinoc... nije mi prvi put ali sam popusila kutiju cigareta a nisam zapalila nedelju dana... dosla kuci legla sve ok...
Kad sam se probudila u 5, ne znam sta mi je (definitivno klimaks) i pocinjem da se znojim... obicno se probudim mokra ali ovaj put u budnom stanju... fuj, izbija znoj a ti ne mozes da kontrolises to, odvratan osecaj, samo gledas kako se natapas... pa se presvukla i onda hladno i konacno zaspem a alarm u 6:45h ... jedva ustala i vratila se...
Pa ja ovako mamurna nisam bila ne pamtim...
I tacno znam da mi je od dima i cigareta... u kombinaciji sa hormonima... ispala sam iz forme...

Климакс? Не лупај, Чичак, молим те :lol:
Да ли ти је мука уз то, малаксалост?
Мени се дешава већ неколико година, можда на 2 месеца да ме мучнина пробуди, одгегам се у вц, некад успем да повратим ређе не, само се измучим. И онда невероватна немоћ, малаксалост, знојим се а хладно ми је. Вратим се у кревет и сваки пут помислим, нема шансе да се одвучем на посао, а одвучем се. И чим изађем напоље будем боље.
Мислим да ми је то на психичкој бази.
Никада нисам попила ништа за смирење, увек сам била у фазону да удахнем и идемо даље, а било је стварно свега.
Тек сада сам се опустила па се и жалим и плачем и дам одушка.

Nocas sam zaspala tek u 3..probudila se u 6 I jos sam u krevetu..razmenila mailove u vezi posla na hotmailu, na gmailu jos imam problem, zabagovao je pre dva dana I ne stizu mi..vidim po izvodu koji banka ne moze da posalje, a bilo je prometa
Spolja cujem grlatu svraku kako me doziva :lol:

Климакс? Не лупај, Чичак, молим те :lol:
Да ли ти је мука уз то, малаксалост?
Мени се дешава већ неколико година, можда на 2 месеца да ме мучнина пробуди, одгегам се у вц, некад успем да повратим ређе не, само се измучим. И онда невероватна немоћ, малаксалост, знојим се а хладно ми је. Вратим се у кревет и сваки пут помислим, нема шансе да се одвучем на посао, а одвучем се. И чим изађем напоље будем боље.
Мислим да ми је то на психичкој бази.
Никада нисам попила ништа за смирење, увек сам била у фазону да удахнем и идемо даље, а било је стварно свега.
Тек сада сам се опустила па се и жалим и плачем и дам одушка.
Meni se ovo desava zadnje dve godine.
10/12 menstruacija godisnje. Nekad svaku.
Nekad jednom nekad dva tri dana. Obicno pre dobijanja, sad evo u toku. A i menst mi dolazi 3 dana ranije od kako sam skinula taj neki polip.
I pms je bas izrazen.
Nije mi muka ni malaksalost, samo se probudim u lokvi vode.

Stitnu sam pregledala nedavno UZ i dr kaze da je ok. Nisam vadila hormone. Bojim se ako nisu ok uvesce mi dozivotno neke lekove a ja to necu.

Moj pokojni ujak se tako znojio nocu stalno.
Uvek peskire imao na jastucima.

Зар на штитну не утиче највише секирација?
Utice.
Ali sam ja trenutno u fazi bolikurca za sve.
Bukvalno.
Sve sam ih postavila na svoje mesto.
Juce kazem muzu kako sam zadovoljna sa postignutim u zivotu. Zelela sam decu, jbala sam sebi mater i rizikovala zivot ali sam uspela. Zelela sam muza, cekala sam pravog i dobila ga, ma koliko kukala on je ono sto sam htela. Za mene je to sustina. Ostalo su sitnice... posao, materijalno... to mozes uvek... a imam zivot pred sobom, da padnem i da uspem i tako dok ne ispunim i tu zelju... a hocu da uzivam u putu... dosta sam se trosila

Utice.
Ali sam ja trenutno u fazi bolikurca za sve.
Bukvalno.
Sve sam ih postavila na svoje mesto.
Juce kazem muzu kako sam zadovoljna sa postignutim u zivotu. Zelela sam decu, jbala sam sebi mater i rizikovala zivot ali sam uspela. Zelela sam muza, cekala sam pravog i dobila ga, ma koliko kukala on je ono sto sam htela. Za mene je to sustina. Ostalo su sitnice... posao, materijalno... to mozes uvek... a imam zivot pred sobom, da padnem i da uspem i tako dok ne ispunim i tu zelju... a hocu da uzivam u putu... dosta sam se trosila
Сагласна.
Поготово за то уживање у путу. Само нешто чекамо а време прође. У чекању. А могли смо и уживати чекајући.
На страну што ја нисам амбициозан тип, нисам гладна ни новца ни потврде и похвале, признања. Ни за ситнице, ручак рецимо. Док некоме то јако значи. Само ми дај мир. Спокој је суштина живота за мене.
А када то немам, тај осећај мира саме са собом, е онда се кидам, распадам.

Сагласна.
Поготово за то уживање у путу. Само нешто чекамо а време прође. У чекању. А могли смо и уживати чекајући.
На страну што ја нисам амбициозан тип, нисам гладна ни новца ни потврде и похвале, признања. Ни за ситнице, ручак рецимо. Док некоме то јако значи. Само ми дај мир. Спокој је суштина живота за мене.
А када то немам, тај осећај мира саме са собом, е онда се кидам, распадам.
Ja jesam sto sam starija... treba da usisam, ja se sa samom sobom takmicim da bude sto pre :lol:
I tako za sve, za posao isto... kome se dokazujem? Sebi. I onda ocekujem pohvale, potvrde, priznanja... to mi znaci vise od novca... a ni sam imuna ni na novcana priznanja... nikad nisam bila skromna...
Vise mi znaci pohvala od novca, jer ja umem sa novcem i nisam materijalista i ona klasicna zena koja sopinguje... ja obucem majicu koju je moja snaja bacila i svi se oduseve Jao kako je lepa kako ti stoji. Al zaista ... nemam cak ni problem sa samopouzdanjem... samo zelim da se ceni moj rad i ja kao osoba, a to krece od mene, kad sam naucis da cenis sebe, cenice te i drugi...

A i mir sam nasla, kad sam shvatila koliko je sve promenljivo... danas si ovde, sutra ko zna gde... ne postoji sigurnost i garancija ni za sta na svetu...

I nista se ne mora u zivotu sem umreti!
Sve drugo su nasi izbori.

Осећам се овако:

Због овога:

Мсм, јест да ме се не тиче шта они раде у свом дворишту, ал` брате што је много, много је.

Ебала их "нова нормалност".

Danas sam fifti fifti
Noge su me ponovo bolele, ali su me prošle, od posla sam crkla kao i uvek, ne mogu više ali ne mogu stvarno, čekam vikend i čekam da prođe ova zatrpanost poslom
Strašan umor i stres vučem cele godine, i kad dođe dan da sam veseli patuljak to mi je praznik
Mada i kad sam shebana radim nešto što mi prija pa popodne se uglavnom oporavim koliko mogu od posla u toku dana
A danas šta znam, ni nešto vesela ni nešto loše, onako odmaram se i to je to

Back