Danas se osecam kao..

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam ustala sjajno raspoložena. Za sve je kriv Eutirox. Kao da se drogiram, tako to meni daje energiju.
Kada bih napisala šta sam sve juče uradila, gde sam sve stigla, vežbala, legla noćas u 1, jutros u 6 ustala čila i orna za posao. I šta sam sve odjutros uradila, i šta sam sve smislila danas da uradim, rekli biste da nisam normalna. Moja kuma kaže da se umori dok misli šta ja sve stignem. :lol:
Tako da, osećam se sjajno, i nadam se da mi ništa neće pokvariti dan.
Veruj mi da nije od eutiroksa,pijem ga 33 godine :lol:

Pijem ga 9 godina i nikad mi tako nije delovao. Treba da odem na kontrolu jer je tsh skočio pa ću baš videti ako mi povećaju dozu, sad pijem 50 mikrograma.
Ali verujte vi meni da jeste od toga. Jer drugo objašnjenje ne postoji.
Ja nisam mogla da funkcionišem bez 8 sati sna. Mogla sam da spavam preko dana kad god. Mogla sam da sedim i gledam tv, čitam, gledam u plafon...
Posle operacije i početka terapije, ja sam druga osoba. Samo s lustera što ne visim. Kakvo sedenje, kakvo čitanje. Nemam strpljenja ni novine da pročitam. Gledam seriju na internetu, tri puta prekidam da prošetam, pokupim veš, izbrišem prašinu, pijem vode, odem do prodavnice...
Od Eutiroksa sam postala neko drugi.

Ja nisam mogla da funkcionišem bez 8 sati sna. Mogla sam da spavam preko dana kad god. Mogla sam da sedim i gledam tv, čitam, gledam u plafon...
Posle operacije i početka terapije, ja sam druga osoba. Samo s lustera što ne visim. Kakvo sedenje, kakvo čitanje. Nemam strpljenja ni novine da pročitam. Gledam seriju na internetu, tri puta prekidam da prošetam, pokupim veš, izbrišem prašinu, pijem vode, odem do prodavnice...

Čitam kakva si bila pre i kao da sebe čitam, sve mi je teško, osećam se užasno tromo.
Moja štitna još uvek radi ali ja već par godina osećam da nisam ona koja sam bila.
Doduše, meni možda im veze sa tom malokrvnošću, ne znam.
Osećam se kao Ferdinand iz crtaća :lol:

Secam se i ja koliko me je podiglo kad sam pocela da pijem lekove,ali me definitivno nije provrednilo:lol:
Sa druge strane nije ti ni dobro da nisi smirena i opustena.po meni tako se covek brzo istrosi

Oduvek sam bila takva, sad sam malo usporila ali i dalje nisam normalna :lol:

Izašla sam, idem do prodavnice, vodim pse, tj jednog, danas me ne bole
Sve mi je to umor i stres, ali proći će
To je malo i mislim da bi trebala da si i sama svesna, bilo bi dobro lepi muža pid ruku pa par kilometara kad završiš posao, i psihički bi se rasteretila od tolikog stresa od posla. Dok sam radila moj posao je bio jako odgoboran, ništa me nije relaksiralo kao šetnja.

Ja sam ustala sjajno raspoložena. Za sve je kriv Eutirox. Kao da se drogiram, tako to meni daje energiju.
Kada bih napisala šta sam sve juče uradila, gde sam sve stigla, vežbala, legla noćas u 1, jutros u 6 ustala čila i orna za posao. I šta sam sve odjutros uradila, i šta sam sve smislila danas da uradim, rekli biste da nisam normalna. Moja kuma kaže da se umori dok misli šta ja sve stignem. :lol:
Tako da, osećam se sjajno, i nadam se da mi ništa neće pokvariti dan.
A pre njega?
Jesi li tesko ustajala? Razbudjivala se?

Ti si jedina osoba zbog koje bih otisla i mozda probala to da pijem ako mi prepisu.

Imam 34 godine i oduvek se tesko budim. Oduvek. Do podne sam slogirana kad god da ustanem. Zevam, dremam, spavam... nervira me to... ni telo ni mozak ujutru nece da ustanu... gledam druge kako djipe veseli raspolozeni, i ja bih tako... a meni se to desi par puta godisnje... ostalo sve na silu
inace, sad se osecam dobro, posto sam se malopre isplakala
kako mene moja majka moze da dovede do suza samo jednom recenicom
malopre me zvala da dodjem do nje, ja sam pomislila da je mozda pokupila svu postu iz postanskog sanducica pa da uzmem racune za firme koje mi stizu normalno na ovu adresu
a ona me saceka sa onom korpom koju sam joj odnela, punom naravno i kaze - uzmi ovo molim te, mi to ne jedemo
mi?
vi?
koji to mi, koji to vi?
ne jedes sta? kompot od sljiva i kruske? ne jedes ajvar i rendane dunje sa orahom?
samo sam uzela u rekla - u redu je
ali sam se osecala kao sto se osecam citav zivot sa njom
Zasto joj ne kazes?
Ne odbrusis?
Majko moja, to nije lepo, treba da te je sramota sto moj trud i ljubav vracas. Povredila si me. Zeljna cu ostati tebe i tvoje ljubavi. Pa ako bi zelela da nesto promenis, ja bi bila srecna.

Ako ne promeni, nisi nista izgubila.

Moji su se cesto svadjali pred nama, i ranije a nastavili su i kad smo odrasli... i onda je meni pukao film pre 5 godina... da da trebalo mi je 30 jbnih godina, lepo sam ih nazvala jeste kuci? Jesmo. Dolazim da razgovaramo. Otisla, zamolila za paznju i iznela sve.. tako i tako, to i to, ja zelim to i to... da li neko ima nesto da kaze?! Nema. Ok. Lepo razmislite o svemu, pa ako treba pricacemo ili necemo pricati.

Od tada imamo drugaciji i lepsi odnos. Laksi.
Doduse zanesu se pa ih ponekad malo vracamo na kolosek al to su sitnice :lol:
:heart: pa to
ja sam prosle nedelje popila antibiotike zbog prehladjene besike i tada nisam pila mg
pose 5 dana, uzmem da seckam skuvano povrce i piletinu za rusku salatu, znaci sve mekano i nije neka kolicina, tegla krastavcica, 4-5 sargarepe, 3-4krompira i krene da me hvata grc u prstima
iz momenta sma popila kapsulu :)
to je jedino sto pijem od suplemenata redovno
Meni rekose da magnezijum koji se unosi preko kapsula nakon dve nedelje gubi efekat jer menja ph zeluca.
Jedini mag koji ima efekat je u spreju(ima da se kupi u apotekama) i putem inekcija.

Zato i jesi tako vesela i raspolozena :lol:
Citam sad i ovo i ovde se pronalazim :lol:
Kad krenem da radim razbijam, prsti... obicno popodne i uvece...
Nikad mere ni u cemu :lol:
Zato i jesi lepa :heart:

Ja se danas osecam srecno. :zaljubljena: A nemam nikakav poseban razlog.

A pre njega?
Jesi li tesko ustajala? Razbudjivala se?

Ti si jedina osoba zbog koje bih otisla i mozda probala to da pijem ako mi prepisu.

Imam 34 godine i oduvek se tesko budim. Oduvek. Do podne sam slogirana kad god da ustanem. Zevam, dremam, spavam... nervira me to... ni telo ni mozak ujutru nece da ustanu... gledam druge kako djipe veseli raspolozeni, i ja bih tako... a meni se to desi par puta godisnje... ostalo sve na silu

Pre sam više volela da spavam. I mogla sam da spavam. Sada spavam maksimalno 6 sati, i to mi je sasvim dovoljno. Po ceo dan sam na nogama. I ne budem umorna, ne spava mi se.

Исто. Сто пута се дижем и радим понешто. Зато и не могу да гледам филмове код куће, само у биоскопу.
Ја у биоскопу заспим, увек! Зато ако устајем током филма код куће, устанем да се разбудим. Мени само матине одговара :zcepanje:

Ја у биоскопу заспим, увек! Зато ако устајем током филма код куће, устанем да се разбудим. Мени само матине одговара :zcepanje:

Ма нееее, мени су у биоскопу очи оволике, од детињства сам одушевљена великим платном. Само да ми нико не жваће тј шушка около.

А ја сам јутарњи тип. Ако дуже спавам имам осећај да сам пропустила дан. И највише волим јутро, да уживам у кафи сама. Увек бих уштинула од сна да ђипим из кревета, одрадим тренинг (када га радим :lol:) и позавршавам све обавезе. Не волим да се развлачим, правим паузе, једем... Волим све турбо и да сам мирна. После ми више одговара излежавање, дружење,...
Зато ме излзђује радно време и празан ход. Хајде да обавимо шта имамо и да се разилазимо. Некада 20 сати, а некада 2 сата, по потреби а не пропису.

Danas se osećam lepo
Imali smo žurku, pušila sam, pila jeger, đuskala, pokazala im moje pse, sredila se, obukla, Našminkala, stavila rogove irvasa, bilo je baš lepo
I posle radila gomilu teških stvari i super završila dan na poslu
Danas sam baš fino izgledala i zabavila se ovako kako smo mogli, a uz to i radila dosta zahtevne pregovore i rekkamacije i anekse, i sve sam stigla
A onda petak i sloboda :heart:

Back