Danas sam dao pojen za muski tim!

Tab ozbiljno mora da se pozabavi tvojim izrazima umesto što neke fine reči kao tucanje stavlja pod zvezdice a ovakve gadosti opušteno dozvoljava. Nikad ne prijavljujem ali sad tebe hoću konstantno i neprekidno. Vas nekoliko je urnisalo ovaj pdf, kome to ide u prilog ne znam.

Ukoliko cemo objektivno postoje nekoliko forumasica koji neuporedivo gore stvari rade, pa se samo eventualno obrise uvredljiva rec ali verovatno iz zenskog ugla to ne smeta cak se i podrzava bez obzira sto nisu prozvane cim im se ne svidja necije misljenje o musko - zenskim odnosima krece klasican repertoar uvreda slicno i nekoliko pacenika koji se snishodljivo ponasaju i osecaju potrebu da ih oponasaju. Uglavnom koriste identican nacin razbijanja tema . Takvi likovi istinski unistavaju pdf .

Ljudi neizmerno mi je drago sto sam danas iz penala dao pojen za muski tim.

Da skratim pricu:
Iako nisam nikakav smeker (mada imam mnogo potencijala samo ne znam kako ga iskoristiti) imao sam jednu nazovi prijateljicu sto se otvoreno lozila na mene.
Ne mogu vam opisati njen pogled kad sam danas pred skupinom prijatelja objavio kako je eto ona samo moja dobra prijateljica.:D

Drago mi je sto mogu da kazem jednom i ja da je vidim samo kao prijateljicu i tako se osvetim bar za jednog muskarca koji je dobio famozno : ,, Vidim te kao prijatelja``. ;)

Ebo te takav pojen, nisi ni svestan da si ubo autogol, i to na domaćem terenu.

Back