Danas sam dao pojen za muski tim!

Arkania

Poznat
Poruka
9.069
Ljudi neizmerno mi je drago sto sam danas iz penala dao pojen za muski tim.

Da skratim pricu:
Iako nisam nikakav smeker (mada imam mnogo potencijala samo ne znam kako ga iskoristiti) imao sam jednu nazovi prijateljicu sto se otvoreno lozila na mene.
Ne mogu vam opisati njen pogled kad sam danas pred skupinom prijatelja objavio kako je eto ona samo moja dobra prijateljica.:D

Drago mi je sto mogu da kazem jednom i ja da je vidim samo kao prijateljicu i tako se osvetim bar za jednog muskarca koji je dobio famozno : ,, Vidim te kao prijatelja``. ;)

Da skratim pricu:
Iako nisam nikakav smeker (mada imam mnogo potencijala samo ne znam kako ga iskoristiti) imao sam jednu nazovi prijateljicu sto se otvoreno lozila na mene.
Ne mogu vam opisati njen pogled kad sam danas pred skupinom prijatelja objavio kako je eto ona samo moja dobra prijateljica.:D

Drago mi je sto mogu da kazem jednom i ja da je vidim samo kao prijateljicu i tako se osvetim bar za jednog muskarca koji je dobio famozno : ,, Vidim te kao prijatelja``. ;)

Blagiš tebi kako si ti zablistao. : )))

Iskreno nista posebno, nit gadna da kazes nit riba.

Al ****** i kao takva je poslala par likova u frend-zonu.
Dosao veci igrac od nje i nju posao na isto mesto.

Sigurno si se pohvalio "PUA" drugarima. : ))
Kakav stil pisanja. :D

Možda joj se oni nisu jednostavno svidjali a ti jesi. Sad je kučka jer joj se ne svidja svako.?
Izgleda da nije tako loša riba kako je predstavljaš čim je više drugara pokušalo nešto.
Što opet vodi ka tome da si izgubio dobru žensku kojoj se baš ti svidjaš da bi ispao šmele pred drugarima.
Što opet vodi ka tome da nemaš svoje ja. : ))

Poslednja izmena:

Možda joj se oni nisu jednostavno svidjali a ti jesi. Sad je kučka jer joj se ne svidja svako.?
Izgleda da nije tako loša riba kako je predstavljaš čim je više drugara pokušalo nešto.
Što opet vodi ka tome da si izgubio dobru žensku kojoj se baš ti svidjaš da bi ispao šmele pred drugarima.

Izgleda da se ovde svakome sviđa neko ko je "van njegove lige" što bi se reklo. Njegovim drugarima ta devojka a Arkania toj devojci.

Poslednja izmena:

Da skratim pricu:

Arkania, stvarno ispada da nemas svoj integritet i da si samo sluga tih svojih drugara ili ko zna kakvih drugih tipova.

Ako odbijas devojku odbij je zbog toga sto ti se ne svidja i ne mozes da budes sa njom, nekompatibilni ste, ali ovo je bas glupo.

Ispada da si odbio i ponizio svoju prijateljicu da bi dobio neki lazni orden u drustvu.

Pa gomila tih tvojih ortaka bi ti zabilo noz u ledja zbog nje, smem da se kladim.:kafa:

A i to famozno "Vidim te kao prijatelja" uopste nije lose, ako doticna nije flertovala i davala lazne nade. Biti posten i korektan je jako bitno.

Da skratim pricu:

:lol: U mom selu je to izraz za opaljivanje ribe zguza.

Arkania, stvarno ispada da nemas svoj integritet i da si samo sluga tih svojih drugara ili ko zna kakvih drugih tipova.

Ako odbijas devojku odbij je zbog toga sto ti se ne svidja i ne mozes da budes sa njom, nekompatibilni ste, ali ovo je bas glupo.

Ispada da si odbio i ponizio svoju prijateljicu da bi dobio neki lazni orden u drustvu.

Pa gomila tih tvojih ortaka bi ti zabilo noz u ledja zbog nje, smem da se kladim.:kafa:

A i to famozno "Vidim te kao prijatelja" uopste nije lose, ako doticna nije flertovala i davala lazne nade. Biti posten i korektan je jako bitno.
Sad će neki od drugara da pokuša da je teši i da mu zarije nožekanju u ego. : ))

Ako odbijas devojku odbij je zbog toga sto ti se ne svidja

a šta ako je jeste odbio zato što mu se ne sviđa?

- - - - - - - - - -

A mora neko da se bori i za musku stvar.
Ne mogu svi biti kliktaci lajkova na fejsu.

čekaj, jesi je odbio zato što ti se ne sviđa ili više voliš da se boriš za mušku stvar?

a šta ako je jeste odbio zato što mu se ne sviđa?
Pa onda je okej, ali mozda bi trebao malo da ima vise postovanja prema njoj...
Ipak se lozi na njega sto je kompliment, ne? Narocito kada se uzme u obzir da je previse komplex tipova koji misle da ne mogu da imaju ribu bez BMW.:kafa:

Surova odbijanja mogu da budu okej da bi se brze zaustavile emocije, ali onda nema druzenja.

Ama covek se cuva za brak, za seks iz ljubavi, i zato odbija nasrtljive cure koje samo zele da ga iskoriste, da ga na vulgaran i prizeman nacin poseduju, a potom odbace, ne zeli da im postane zrtva, jos jedna recka, moneta za potkusurivanje, vec hoce dublji, ozbiljniji, angazovaniji, kvalitetniji i sadrzajniji odnos sa izabranicom srca... :zcepanje:

Srdacno ti se zahvaljujemo svi mi ratnici koji smo posrnuli u Frendzonu.

giphy.gif

Salu na stranu, ne moras bas javno da pravis od toga spektakl, ako se devojka lozi na tebe i ovako joj je verovatno bedak u cetiri oka a kamoli javno.
Kapiram ja sve, "ukus svog otrova i sl." ali steta ako ti je stvarno drugarica da je tako spustas (javno).

čekaj, jesi je odbio zato što ti se ne sviđa ili više voliš da se boriš za mušku stvar?
Za musku stvar, dosta je bilo kliktaca i komentatora na fejsbucima.

Ja sam zato resio da imam fit liniju i da se nabudzim fizicki dokle je moguce + imacu veoma perspektivno zanimanje pa cu se boriti sa vetrenjacama.

- - - - - - - - - -

Srdacno ti se zahvaljujemo svi mi ratnici koji smo posrnuli u Frendzonu.

giphy.gif

Salu na stranu, ne moras bas javno da pravis od toga spektakl, ako se devojka lozi na tebe i ovako joj je verovatno bedak u cetiri oka a kamoli javno.
Kapiram ja sve, "ukus svog otrova i sl." ali steta ako ti je stvarno drugarica da je tako spustas (javno).

E mora da vidi jednom kako to izgleda.

Uostalom ona sama nije nevina po tom pitanju kao sto sam vec reko.

- - - - - - - - - -

Sta fali da ti je mala prijateljica, ako svejedno daje, onako solidarno frendovski.
Ja sam imao u planu da je nazovem prijateljicom, da muvam ostale a ovu ipak da imam sa strane.

- - - - - - - - - -

Ma kakvi Pua drugari i bakraci.

Ja ne mogu imati sta ja hocu, ona ne moze imati sta ona hoce i niko nece imati sto hoce.
Ali mislim da cu ipak biti sa njom sa strane onako.:D

- - - - - - - - - -

Izgleda ovde svakome sviđa neko ko je "van njegove lige" što bi se reklo. Njegovim drugarima ta devojka a Arkania toj devojci.
Tacno tako, mozda postavim neku svoju slicicu da ne misle forumasi da sam neki ko zna......

Slazem se Arkaniji se takodje svidjaju neke samo Arkanija njima nikad prici nece.

Da skratim pricu:

Ако, само тако настави.

Back