goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Ti si brajko od tog emoa što slušaš malo šalabrPrvo na racunaru retko pisem velika slova mrzi me...a ti govoris o sebi da si ekstreman isto koliko i oni idioti na protestu za kosovo.....jadno...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si brajko od tog emoa što slušaš malo šalabrPrvo na racunaru retko pisem velika slova mrzi me...a ti govoris o sebi da si ekstreman isto koliko i oni idioti na protestu za kosovo.....jadno...![]()

A zasto molim te pa moramo nekog da volimo...Ti ih mrzis zbog svoje stranke i uopste nemozes objektivno da razmisljas...Ja sam stranacki ne opredeljen i moje misljenje nije optereceno ideologijom stranackog lidera...
Jesi ti svesna da Kosovo nismo dobili a NIS smo poklonili.
Mislim da si na nečijem profilu komentarisao neku svoju sliku i rekao ja sam onaj LEVI??????KO sta bre...

Dobro što levi,al to je bio neki sa kosicom,onako baš devojčicaJa ih mrzim shto su jadni, nisam chlan ni simpatizer nijedne stranke, mada je Cheda Jovanovic objektivno najposhteniji i najsposobniji politichar u nashoj zemljui.
Mislim da si na nečijem profilu komentarisao neku svoju sliku i rekao ja sam onaj LEVIDobro što levi,al to je bio neki sa kosicom,onako baš devojčica
![]()
Autor ove teme je umno bolesna osoba! Idi malo smrci i klanjaj se narkomanu a ostavi nas normalne da zive! Nisam daleko od Ruske ambasade otidcicu oko 5 da prosetam pasa ako vas bude bilo tamo najebali ste!!!!
Ma ok,sve je to za mladeNe levi je bio Celavi lik od 20 godina...TJ moj stariji brat...Ponekad se pretstavljam kao on posto je decko poznat u dosta krugova..Clan Srpske mense i tako to..
Molim vas svi zainteresovani, prijavite se na telefon 064/6770-386. Potrebno je bar 10 da bi se protest odrzhao.
Ma ok,sve je to za mlade![]()
Sta god........neznas sta je levo a sta desno...Cudime kako si onda stranacki izjasnjen...

Sad si mu rekao
Sad si mu rekao
![]()
Ovo je anti ruski protest a ne eu protest...Veruj mi dobili bi ste takve batine da je to prosto strasno...U srbiji osim LDP i G17- vecina voli ruse.....
Hvala,nisi trebaoTi mora da si genije kad tako umes da banalizujes......![]()

Kako ruzno misljenje o stanovnistvu Srbije...hoces da kazes da je vecina u Srbiji mentalno poremecena???
Hvala,nisi trebao
Učio sam pravila psihološkog i verbalnog rata od najboljihDa, to su ti sa starih tema
![]()
Kako ruzno misljenje o stanovnistvu Srbije...hoces da kazes da je vecina u Srbiji mentalno poremecena???
Emo,nEMO plakati.Jao pa ja nasao da vodim raspravu sa tobom...Posramljen sam zbog same pomisli da neko poput mene moze tako nesto...
Izbori pokazuju da je u pravu. Na srecu to je vecinom u generaciji preko 40 godina, tako da je buducnost Srbije proevropska a nadam se i proamerichka.
Emo,nEMO plakati.
O prirodi protesta na PP, ne bi da budem banovan. Ali prvo da dobijemo potvrde od bar 10 ljudi da ce doci.