Danas protest

A zasto molim te pa moramo nekog da volimo...Ti ih mrzis zbog svoje stranke i uopste nemozes objektivno da razmisljas...Ja sam stranacki ne opredeljen i moje misljenje nije optereceno ideologijom stranackog lidera...

Ja ih mrzim shto su jadni, nisam chlan ni simpatizer nijedne stranke, mada je Cheda Jovanovic objektivno najposhteniji i najsposobniji politichar u nashoj zemljui.

Jesi ti svesna da Kosovo nismo dobili a NIS smo poklonili.

Pa za kosovo si upravu ali su se oni opet potrudili..Mi u rusiji imamo mnogo vece interese u sledecih 10 godina nego u prethodnih 10 tako da moramo da im cinimo usluge za buduca vremena....Mi imamo dva gospodara..Problem je sto 20 posto srba ne voli ruse i 40 posto ne voli zapad ostali podnose obe strane prikloni se sredini...

Ja ih mrzim shto su jadni, nisam chlan ni simpatizer nijedne stranke, mada je Cheda Jovanovic objektivno najposhteniji i najsposobniji politichar u nashoj zemljui.

Rekao si sve o sebi...Tadic i Nikolic su jedini politicari koji treba da postoje na Srpskoj politickoj sceni jer su oboje umereni i svataju sta je politika...A sto se cede tice...Poltrone ne volim

Autor ove teme je umno bolesna osoba! Idi malo smrci i klanjaj se narkomanu a ostavi nas normalne da zive! Nisam daleko od Ruske ambasade otidcicu oko 5 da prosetam pasa ako vas bude bilo tamo najebali ste!!!!

Back