- Poruka
- 8.889
Ai ajde jel moze neko da kaze zbog cega je protest? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Izbori pokazuju da je u pravu. Na srecu to je vecinom u generaciji preko 40 godina, tako da je buducnost Srbije proevropska a nadam se i proamerichka.
Ai ajde jel moze neko da kaze zbog cega je protest?![]()

Kod mene tek drugu, jer mi prikazuje 50 postowa, po stranitziZbog toga sto je tema za manje od sat vremena otvorila vec i trecu stranu na pdf-u...![]()
Svi koji nisu rusofili su LDPovci izdajnici,cijaši.Kako ruzno misljenje o stanovnistvu Srbije...hoces da kazes da je vecina u Srbiji mentalno poremecena???
Takva je istinaKod mene tek drugu, jer mi prikazuje 50 postowa, po stranitzi![]()

Nije tacno...Nove generacije su vecinski rusofilske.....A ako ti smatras ove od 5 oktobra mladim to je vec tvoj problem...
Ai ajde jel moze neko da kaze zbog cega je protest?![]()
Mislim na generaciju koja trenutno ima od 18 do 30 godina. Dece zasita ima dosta rusofilne, govorim iz lichnog iskustva, ali kad postanu punoletni obichno shvate. Neki nazhalost ne.
Pa nije tacno..Generacije su pre svatale zbog secanja na Slobino vreme i paranoje da se ono nevrati...Cist primer da nikad i niste bili u pravu je sto LdP propada....A sps raste...Klinci se ne secaju slobe a radi ih kosovo....

Nisu izbori apsolutni pokazatelj, pogotovo ako uzmes izlaznost u obzir. Druzim se uglavnom sa ljudima od 40 i vise godina i ne znam nikog ko ima bilo kakve simpatije prema ruskoj bagri. Doduse, to su skoro iskljucivo obrazovani i pristojni ljudi...
Bolje nemoj da se shalish Ugo...![]()
Ali sps je reformisan...
A ldp je manje wishe patoloska opcija![]()
Danas ce biti odrzhan protest ispred ruske ambasade u 17 chasova. Svi zainterosovani, dodjite.
Pa nije tacno..Generacije su pre svatale zbog secanja na Slobino vreme i paranoje da se ono ne vrati...Cist primer da nikad i niste bili u pravu je sto LdP propada....A sps raste...Klinci se ne secaju slobe a radi ih kosovo....

Koji je povod protesta?
LDP propada?
Pa nisu oni radikali, bre.![]()
![]()
Pa propadaju...Ljudi svataju koliko su njihovi stavovi ekstremni i pridruzuju se Tadicu isto to se desava i sa SRS om samo oni idu kod Tome..Nadam se da ce se politicka scena iscistiti i da ce ostati dva bloka koja ce saradjivati...
Kakve patike?![]()
Ma kakaw ldpI ja se to nadam. A ta dva bloka da budu okupljena oko DS odnsono LDP.