Danas protest

Izbori pokazuju da je u pravu. Na srecu to je vecinom u generaciji preko 40 godina, tako da je buducnost Srbije proevropska a nadam se i proamerichka.

Nisu izbori apsolutni pokazatelj, pogotovo ako uzmes izlaznost u obzir. Druzim se uglavnom sa ljudima od 40 i vise godina i ne znam nikog ko ima bilo kakve simpatije prema ruskoj bagri. Doduse, to su skoro iskljucivo obrazovani i pristojni ljudi...

Mislim na generaciju koja trenutno ima od 18 do 30 godina. Dece zasita ima dosta rusofilne, govorim iz lichnog iskustva, ali kad postanu punoletni obichno shvate. Neki nazhalost ne.

Pa nije tacno..Generacije su pre svatale zbog secanja na Slobino vreme i paranoje da se ono ne vrati...Cist primer da nikad i niste bili u pravu je sto LdP propada....A sps raste...Klinci se ne secaju slobe a radi ih kosovo....

Nisu izbori apsolutni pokazatelj, pogotovo ako uzmes izlaznost u obzir. Druzim se uglavnom sa ljudima od 40 i vise godina i ne znam nikog ko ima bilo kakve simpatije prema ruskoj bagri. Doduse, to su skoro iskljucivo obrazovani i pristojni ljudi...

Pa zbog izlaznosti i govorim, ali ipak imati trecinu stanovnishtva rusofilnom je vrlo opasno i tuzhno. Poshtujem tvoje godine, ali mislim da je tvoja generacija znatno zatrovanija tom bolesti.

Back