Pa jes kao ono sto bi ja mrzeo obicne ljude,ja samo mrzim njihovih petnaes politichara......nije nego.......nisu oni gadjali nase politicare bombama,nego nas obicne ljude.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nego Klinton i ostala bagra zlochinachka. 
Pa da, ali nije nas bre Raul gadjao...Nego Klinton i ostala bagra zlochinachka.
![]()
Иста песма ти је и код нас буразеру, и код нас су на власти мафијаши. Сваког другог трећег месеца иду да већају и пресипају из шупљег у празно о трошку сиротиње у Брисел или неки локални центар окупљања. Сви они раде за истог, Мамона.Mislim na prave amerikance,nikakve poljake,hispanose,indijance(ko ovaj bundy,hehe),azijate i tako dalje i blize,nego na onaj englesko robijaski sljam i njihove potomke.
Oni su svi takvi,nema tu obican covek,svi su oni obicni ljudi dok se ne docepaju valasti.
A amerikanci su tada znamo kakvi.
sta fali ? sto kaze Manu Chao- welcome to Tijuana tequila, sexo y marihuanaAha, vazi... Huan bre ne sme ni u prodavnici da kaze da su zaboravili na njegovih $ 2.17 kusura, da ga ne bi momentalo deportovali u Tihuanu...
sta fali ? sto kaze Manu Chao- welcome to Tijuana tequila, sexo y marihuana

sta fali ? sto kaze Manu Chao- welcome to Tijuana tequila, sexo y marihuana

Pa znash kako... Ako bi ikada Amerika ponovo htela da napadne Srbiju, a ja imao mogucnost da to sprechim jedino tako shto cu sve da ih pobijem... Pa, u tom sluchaju bih morao da Raulu i Huanu sa zaljenjem da kazem: " Laka vam crna zemlja. " Al' poshto ne verujem da ce se to desiti... Meta je Vilijam ( Bil ) Klinton...
Pa znash kako... Ako bi ikada imao mogucnost da da ih pobijem... Pa, u tom sluchaju bih morao da Raulu i Huanu sa zaljenjem da kazem: " Laka vam crna zemlja. " Al' poshto ne verujem da ce se to desiti... Meta je Vilijam ( Bil ) Klinton...

Чињеница је да док Америци не смркне, нама, као и великом остатку света, неће сванути.

Da ali, to što su u našoj zemlji većina mrzitelja Amerike bolidi, ne znači da ne postoje i legitimni razlozi za anti-Amerikanizam.antiamerikanizam je postao tako dosadan i gej , a jos je i posebno karakteristican za komunjare i najvece vukojebine na kugli zemaljskoj
Da ali, to što su u našoj zemlji većina mrzitelja Amerike bolidi, ne znači da ne postoje i legitimni razlozi za anti-Amerikanizam.
Ja recimo zagovaram upotrebu radiološkog i nuklearnog oružja protiv SAD, ali to nije uopšte skopčano sa razlozima koji navode degustatori Putinove semene tečnosti ovde.

Da ali, to što su u našoj zemlji većina mrzitelja Amerike bolidi, ne znači da ne postoje i legitimni razlozi za anti-Amerikanizam.
Ja recimo zagovaram upotrebu radiološkog i nuklearnog oružja protiv SAD, ali to nije uopšte skopčano sa razlozima koje navode degustatori Putinove semene tečnosti ovde.
I od koga sada da zavrshavam krek?
Shalu na stranu, koji bi to mogao biti " legitiman " razlog za upotrebu takve vrste oruzija i ubistva milona nevinih ljudi? Na taj nachin mozesh samo da budesh ista kao i oni.Американцима се смркло од пре пар месеци, војска им патролира улицама. Постали су четврти рајх, од кад их је црнац преварио шареним лажама. Не може остатку света да сване, јер већина размишља ''амерички''.Чињеница је да док Америци не смркне, нама, као и великом остатку света, неће сванути.
ovo je uglavnom istina , mada ja recimo smatram da je tamanjenje tvoje islamske brace po Bliskom istoku od strane SAD bas fina i cool satvar a i Gvantanamo mi je bas simpaticanDa ali, to što su u našoj zemlji većina mrzitelja Amerike bolidi, ne znači da ne postoje i legitimni razlozi za anti-Amerikanizam.
Ja recimo zagovaram upotrebu radiološkog i nuklearnog oružja protiv SAD, ali to nije uopšte skopčano sa razlozima koje navode degustatori Putinove semene tečnosti ovde.

Nisu nevini.
Podržavam.Neka završe posao pa ako postoji neko ko može da ih počisti neka to uradi.al bundy;10335778[SIZE="3":]ovo je uglavnom istina , mada ja recimo smatram da je tamanjenje tvoje islamske brace po Bliskom istoku od strane SAD bas fina i cool satvar a i Gvantanamo mi je bas simpatican[/SIZE]![]()

Josh kako su nevini... Huan iz Arizone, i Milica iz Chikaga.... Nevini su... Jer su tu doshli trbuhom za kruhom... Oni ni nisu Amerikanci... Vidish, tu cemo se potpuno sloziti... Kriv je samo anglo-robijashki shljam i njihovi ljigavi potomci... Svi ostali... Su tu samo zato shto ih je muka naterala...

ovo je uglavnom istina , mada ja recimo smatram da je tamanjenje tvoje islamske brace po Bliskom istoku od strane SAD bas fina i cool satvar a i Gvantanamo mi je bas simpaticanzato uskliknimo s ljubavlju za Land of the Free and Home of the Brave
![]()
Rispekt.
Jedino dobro shto je svet video od nakazne Amerike je upravo tamanjenje radikalno-islamskih elemenata... Tako da... Sit back, relax and enjoy the show.
Da je srece pa da se medjusobno potamane.Kolatelarna shteta........vec rekoh![]()
Mada bih ja to nekako precizno, kao snajperom... Taj i taj - Pljas!... Taj i taj - Pljas! ... Bedak shto ne zivimo u nekom svetu gde to moze...
Uvek mi je najvishe zao bilo kolateralne shtete... Podržavam.Neka završe posao pa ako postoji neko ko može da ih počisti neka to uradi.![]()
A posle i oni da se chiste... I milina. 
jesu veruj mi , pogotovo Srbi iz Chikaga i ostatka SAD , retko se koja nacija tako brzo asimilira i postane Amerikancima kao Srbi,a dalje svi su tamo otislio trbuhom za kruhom i zato sto ih je muka naterala i Englezi , Nemci , Holandjani , Irci ,Zabari , Srbi , Jevreji ...Josh kako su nevini... Huan iz Arizone, i Milica iz Chikaga.... Nevini su... Jer su tu doshli trbuhom za kruhom... Oni ni nisu Amerikanci... Vidish, tu cemo se potpuno sloziti... Kriv je samo anglo-robijashki shljam i njihovi ljigavi potomci... Svi ostali... Su tu samo zato shto ih je muka naterala...