Danas nam je divan dan ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ево још учесника и слављеника!

Povodom Dana nezavisnosti SAD, koji se proslavlja 4. jula, u rezidenciji Američke ambasade na Dedinju juče je organizovan svečani prijem za najviše predstavnike iz oblasti državnih, verskih,

spc.rs. (ilustacija: novinar.de)
+++

kulturnih i ostalih struktura javnog života.

Sa blagoslovom Njegove Svetosti Patrijarha Srpskog Pavla i Njegovog Visokopreosveštenstva Mitropolita Amfilohija, Srpsku Pravoslavnu Crkvu su predstavljali

Njegovo preosveštenstvo episkop bački Irinej,

Njegovo Preosveštenstvo episkop australijsko-novozelandski Irinej,

Njegovo Preosveštenstvo episkop jegarski Porfirije,

a u pratnji je bio Direktor dobrotvornog fonda Srpske Pravoslavne Crkve „Čovekoljublje”, Dragan Makojević i đakon Aleksandar Sekulić, službenik Kabineta Njegove Svetosti.

đakon Aleksandar Sekulić;

izvor: spc.rs; 3. jul 2009 - 16:53; (ilustacija: novinar.de)
http://www.novinar.de/2009/07/05/pr...ecanom-prijemu-u-ambasadi-sad-u-beogradu.html

Mislim na prave amerikance,nikakve poljake,hispanose,indijance(ko ovaj bundy,hehe),azijate i tako dalje i blize,nego na onaj englesko robijaski sljam i njihove potomke.

Oni su svi takvi,nema tu obican covek,svi su oni obicni ljudi dok se ne docepaju valasti.

A amerikanci su tada znamo kakvi.
Иста песма ти је и код нас буразеру, и код нас су на власти мафијаши. Сваког другог трећег месеца иду да већају и пресипају из шупљег у празно о трошку сиротиње у Брисел или неки локални центар окупљања. Сви они раде за истог, Мамона.

Pa znash kako... Ako bi ikada Amerika ponovo htela da napadne Srbiju, a ja imao mogucnost da to sprechim jedino tako shto cu sve da ih pobijem... Pa, u tom sluchaju bih morao da Raulu i Huanu sa zaljenjem da kazem: " Laka vam crna zemlja. " Al' poshto ne verujem da ce se to desiti... Meta je Vilijam ( Bil ) Klinton...

Pa znash kako... Ako bi ikada Amerika ponovo htela da napadne Srbiju, a ja imao mogucnost da to sprechim jedino tako shto cu sve da ih pobijem... Pa, u tom sluchaju bih morao da Raulu i Huanu sa zaljenjem da kazem: " Laka vam crna zemlja. " Al' poshto ne verujem da ce se to desiti... Meta je Vilijam ( Bil ) Klinton...

Тебра добра ти је фора.

antiamerikanizam je postao tako dosadan i gej , a jos je i posebno karakteristican za komunjare i najvece vukojebine na kugli zemaljskoj
Da ali, to što su u našoj zemlji većina mrzitelja Amerike bolidi, ne znači da ne postoje i legitimni razlozi za anti-Amerikanizam.

Ja recimo zagovaram upotrebu radiološkog i nuklearnog oružja protiv SAD, ali to nije uopšte skopčano sa razlozima koje navode degustatori Putinove semene tečnosti ovde.

Da ali, to što su u našoj zemlji većina mrzitelja Amerike bolidi, ne znači da ne postoje i legitimni razlozi za anti-Amerikanizam.

Ja recimo zagovaram upotrebu radiološkog i nuklearnog oružja protiv SAD, ali to nije uopšte skopčano sa razlozima koji navode degustatori Putinove semene tečnosti ovde.

Koji su to veci i legitimniji razlozi od onoga sto su nama radili :dontunderstand:

To ispada da si i ti bolid.......:dontunderstand:

E pa vidis jesi bolid i to tezak......ali ko priznaje pola mu se prasta.

Ja recimo zagovaram upotrebu radiološkog i nuklearnog oružja protiv SAD, ali to nije uopšte skopčano sa razlozima koje navode degustatori Putinove semene tečnosti ovde.

Ode i Raul, i Huan i sve u pi*ku materinu... :sad2: I od koga sada da zavrshavam krek? :sad2: Shalu na stranu, koji bi to mogao biti " legitiman " razlog za upotrebu takve vrste oruzija i ubistva milona nevinih ljudi? Na taj nachin mozesh samo da budesh ista kao i oni.

Чињеница је да док Америци не смркне, нама, као и великом остатку света, неће сванути.
Американцима се смркло од пре пар месеци, војска им патролира улицама. Постали су четврти рајх, од кад их је црнац преварио шареним лажама. Не може остатку света да сване, јер већина размишља ''амерички''.

Ево доказа на 4:10.

Америка је у расулу, а код нас ће тек да почне. Погледајте само колико полиције има по граду, као због олимпијаде. На сваких 100 м по двојица.

ovo je uglavnom istina , mada ja recimo smatram da je tamanjenje tvoje islamske brace po Bliskom istoku od strane SAD bas fina i cool satvar a i Gvantanamo mi je bas simpatican :D zato uskliknimo s ljubavlju za Land of the Free and Home of the Brave :super:

ovo je uglavnom istina , mada ja recimo smatram da je tamanjenje tvoje islamske brace po Bliskom istoku od strane SAD bas fina i cool satvar a i Gvantanamo mi je bas simpatican :D zato uskliknimo s ljubavlju za Land of the Free and Home of the Brave :super:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahaaaha jeeeeeeeeeeeees brate. :mrgreen: Rispekt. :worth: Jedino dobro shto je svet video od nakazne Amerike je upravo tamanjenje radikalno-islamskih elemenata... Tako da... Sit back, relax and enjoy the show. :ok: :jede: :ceka: Da je srece pa da se medjusobno potamane.

Kolatelarna shteta........vec rekoh:rtfm:

Pa dobro, ako bash mora... :mrgreen: Mada bih ja to nekako precizno, kao snajperom... Taj i taj - Pljas!... Taj i taj - Pljas! ... Bedak shto ne zivimo u nekom svetu gde to moze... :sad2: Uvek mi je najvishe zao bilo kolateralne shtete...

Podržavam.Neka završe posao pa ako postoji neko ko može da ih počisti neka to uradi.:cool:

:ok: A posle i oni da se chiste... I milina. :ok:

Josh kako su nevini... Huan iz Arizone, i Milica iz Chikaga.... Nevini su... Jer su tu doshli trbuhom za kruhom... Oni ni nisu Amerikanci... Vidish, tu cemo se potpuno sloziti... Kriv je samo anglo-robijashki shljam i njihovi ljigavi potomci... Svi ostali... Su tu samo zato shto ih je muka naterala...
jesu veruj mi , pogotovo Srbi iz Chikaga i ostatka SAD , retko se koja nacija tako brzo asimilira i postane Amerikancima kao Srbi,a dalje svi su tamo otislio trbuhom za kruhom i zato sto ih je muka naterala i Englezi , Nemci , Holandjani , Irci ,Zabari , Srbi , Jevreji ...
niko nije pre dva ,tri veka u vreme kada vecina ljudi nije u zivotu bila dalje od rodnog sela i okoline , isao rado na dug,opasan i neizvestan put u nepoznatu zemlju hiljadama kilometara daleko zato sto je voleo to

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back