Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 70.919
U Cicevcu....zar ima tajnih izvora nafte danas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Cicevcu....zar ima tajnih izvora nafte danas
Da li se slazete, muskarci?
Mitar Mirić?Na ovom forumu ne volim zene....a na chatu ne volim nigde zene..
Ali ne na svim forumima....nego to zavisi od moderacije i administracije....
Recimo na forumu natasa miljkovic sam voleo zene, emisija kljuc, puno razumnih zena, cak i kad se ne slazes sa njima, svi kulturni , one i oni....bas ugodna razmena suprostavljenih misljenja...
Evo setio sam se i foruma gde su svi voleli zene..
A i zene njih ...
Karike su npr forum , sajt, gde su bile obavezne ili nisu bile obavezne slike, ali se desavalo da me masa devojaka presretne u BG i zeli da se upozna, samo da mi daju podrsku , ili da idemo na isto mesto , da se druzimo to vece, neki su bili otvoreniji neki su bili uzdrzani , ali komunikativni...
Neke sam odbio da se rostilja, tj da se nadjemo na izletu , u drustvu 20 , ili kafani ili ovako , neke nisam, a kazem desavalo se puno puta da mi pridju u tramvaju , busu i pitaju , jesi li ti taj...i ja kazem jesam, i onda kulturno kratko pozdravljanje, iskazivanje licnog utiska i nenametljivo upoznavanje..
Pisao sam eseje, pesme i psihoanalize , tako da je to bio razlog popularnosti...naravvno suprotno od ovog foruma, ...
Kaže se Mile KitićMitar Mirić?
Nešto ti se razvuklo to traženje?Ne slažem se.
Ima normalnih žena dosta, samo mi njih tražimo tek kad nam dosade nenormoralne..![]()
Nije. Što te to zanima?Jel imala Fibi Bufe seks u seriji?
Vidi je što je važna,našo se slijepac i za nju.Nešto ti se razvuklo to traženje?![]()
Pitaj lapsi.A šta fali nenormalnim ženama?![]()
Ko? Ti? Pa valjda si svjestan da bih te tukla svaki dan.Vidi je što je važna,našo se slijepac i za nju.![]()
Šta je uopšte normalnost u današnjem vremenu?Pitaj lapsi.![]()
Bolje ti leži tema gutanje antibiotika.Ko? Ti? Pa valjda si svjestan da bih te tukla svaki dan.![]()
Simo, jesi li ti to stidljiv?Bolje ti leži tema gutanje antibiotika.![]()
Nope.Da li se slazete, muskarci?
Ne.Samo nisam zainteresovan za babe.Simo, jesi li ti to stidljiv?![]()
Hoćeš lješnjaka?Ne.Samo nisam zainteresovan za babe.![]()
Ovde su valjda normalne .Da li se slazete, muskarci?
Iz velike Milke sa lješnjacima.Одакле ти љешњаци?![]()
Je l ih to Lapsi ženi il bi bilo ok da pročitam neko muško mišljenje? Pod uslovom da ih ima..mišljenja i muškaracaPitaj lapsi.![]()
Što im sa tim ,,mišljenje muškaraca,, pumpaš ego? Neka se sami koprcaju.Je l ih to Lapsi ženi il bi bilo ok da pročitam neko muško mišljenje? Pod uslovom da ih ima..mišljenja i muškaraca![]()