Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 31.395
Ja bih u svakom slučaju više volio pronaći naftu.Danas je lakse pronaci naftu nego normalnu zenu?
Pronalaskom nafte, došle bi i žene, ali pronalaskom žene, nafti ne bi bilo ni traga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih u svakom slučaju više volio pronaći naftu.Danas je lakse pronaci naftu nego normalnu zenu?
Je l ih to Lapsi ženi il bi bilo ok da pročitam neko muško mišljenje? Pod uslovom da ih ima..mišljenja i muškaraca![]()
Ili, ko želi da pobedi, on ne sme da izgubi, pravo muško mišljenjeJa bih u svakom slučaju više volio pronaći naftu.
Pronalaskom nafte, došle bi i žene, ali pronalaskom žene, nafti ne bi bilo ni traga.
Ovo sa zvedicama je stvar libida žena a ne normalnostiPrvo da definišemo šta znači normalna žena?
Normalna osoba?
-Skoro svaka žena je u tom pogledu normalna. Kod nas ima i ludaka i genija, velike su oscilacije, dok su žene po normalnosti onako - "ravnija linija" na grafikonu.
Ukoliko se pod normalna žena smatra žena koja.. ..nije laka, koja je ženstvena, ljubomorna, descentna, skromna, porodična, komunikativna, željna pažnje, ljutkasta, kulturna, mrsko joj je da ga ******, a još mrskije da ga primi u dupe - odgovor je da ih ima dosta.
Dobro si rekao. Negde daleko, se sigurno može naći.Mislim da je danas daleko lakse naci normalnu zenu.
Dobrih, koliko hoćeš. Normalnih, teško.Nope.
Normalnih zena koliko hoces.
Mogao bih jos 1000 put da se ozenim, koliko ima dobrih zena.
Prije se zivjelo po nekom pravilu,zene zivjele kako je neko drugi rekao da treba ,sad im ima daleko vise koje zive kako zele, pokazuju svoje kvalitete, interesantnije su, malo vise nerviraju ali jbgDobro si rekao. Negde daleko, se sigurno može naći.Ovde, teško.
Ti misliš da nama izgledaš normalno.?Dobrih, koliko hoćeš. Normalnih, teško.
Zena koja te svaki dan nasmijeprvo da definiramo normalnu ženu![]()
to bar nije problemZena koja te svaki dan nasmije
Ja sam se u patnera zaljubio jer moze bez ruku da eksira malo pivo,samo ga zubima drzi, ne radi to vise jer je pukla casa jednom u ustimaprvo da definiramo normalnu ženu![]()
Nisam mlad. Relativno! Pregurao 40-tu,pre 4 godine.Ti misliš da nama izgledaš normalno.?
Predpostavljam da si mlad. U suprotnom....biće dobro ako i čvrknutu nađeš.
Nisi li napisao da ovdje nema normalnih žena? Zašto tako misliš?Nisam mlad. Relativno! Pregurao 40-tu,pre 4 godine.Svašta nešto iskusio. Neke stvari i dosadile. Nalazio sam ja, i normalnih i čvrknutih. I brak pregurao, i decu dobio. Tako da, dobro znam, šta pričam. Ali eto, tebi nisam normalan. Pa, hvala ti, na iskazanoj misli.
![]()
shibariJa sam se u patnera zaljubio jer moze bez ruku da eksira malo pivo,samo ga zubima drzi, ne radi to vise jer je pukla casa jednom u ustimai kad eksira zescu tekilu ili tako nesto odma trazi nesto u kafani da visi na plafonu neku gredu kuku, koliko puta su me ismjiavali ,eno opet Salko skida zenu sa plafona, trenirala gimnastiku na viskom nivou i valjda joj nedostaje gimnastika i kad eksira tekilu gotovo.
Za mene normalna![]()
Bježite od Salkana.Ja sam se u patnera zaljubio jer moze bez ruku da eksira malo pivo,samo ga zubima drzi, ne radi to vise jer je pukla casa jednom u ustimai kad eksira zescu tekilu ili tako nesto odma trazi nesto u kafani da visi na plafonu neku gredu kuku, koliko puta su me ismjiavali ,eno opet Salko skida zenu sa plafona, trenirala gimnastiku na viskom nivou i valjda joj nedostaje gimnastika i kad eksira tekilu gotovo.
Za mene normalna![]()
Nazalost neshibari![]()
Takođe i ja se opustam i zabavljam. I, mogu ti reći, da vas nema, trebalo bi vas izmisliti. I žene, a i forum. Znaš li šta je sarkazam? Ako ne znaš proguglaj. I, kad saznaš, koristi ga što češće. U tome je sva poenta. I ne ljutim se uopšte.Nisi li napisao da ovdje nema normalnih žena? Zašto tako misliš?
Ja sam sasvim normalna žena, ali ovdje se opustim i zezam.
Kad me vidis ,gace ovlaze u sekundi pa ti bjezi.Bježite od Salkana.![]()
Znam li šta je sarkazam?!Takođe i ja se opustam i zabavljam. I, mogu ti reći, da vas nema, trebalo bi vas izmisliti. I žene, a i forum. Znaš li šta je sarkazam? Ako ne znaš proguglaj. I, kad saznaš, koristi ga što češće. U tome je sva poenta. I ne ljutim se uopšte.![]()
aaa da probašNazalost neali je veoma elasticna sto ima svoje prednosti .
Salko bombaš.Kad me vidis ,gace ovlaze u sekundi pa ti bjezi.
Malo sam proucavao tehniku ali kako sam smotan velika vjerovanoca je da cu je objesiti,bolje da ne diram nista.Zamisli naslova u novinama ,Bosnjo hoce shabari i objesio zenuaaa da probaš![]()
hahaha neozbiljan siMalo sam proucavao tehniku ali kako sam smotan velika vjerovanoca je da cu je objesiti,bolje da ne diram nista.Zamisli naslova u novinama ,Bosnjo hoce shabari i objesio zenu