skriboman
Iskusan
- Poruka
- 5.484
kaze meni ova brate napravi mi nesta ja jedino sam joj reko da joj mogu napisat pjesmu od krativnoga opusaШто се посла тиче имам муку како да им кажем да ми купе ваучер за Вулкан а не ДМ![]()
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
kaze meni ova brate napravi mi nesta ja jedino sam joj reko da joj mogu napisat pjesmu od krativnoga opusaШто се посла тиче имам муку како да им кажем да ми купе ваучер за Вулкан а не ДМ![]()
pa kako sutra, osmi mart je tek sledeće sredesutra je izvodim na rucak u soping ponudio joj i spa ne znam sta bi vise
Po plan, krenulo unapred, volim te, videcu cime cu te castiti za 8,9,10. martsutra je izvodim na rucak u soping ponudio joj i spa ne znam sta bi vise
matori odo posle preko arbajt zove gledam sto vise ih uklopiti za kratkoga vremena sto sam ovdjepa kako sutra, osmi mart je tek sledeće srede
ako se ne pokacimo veceras ionako sam cirkaoPo plan, krenulo unapred, volim te, videcu cime cu te castiti za 8,9,10. mart
Alkohol, pesme, I kuvacu, naravno, prosli put je bilo ok, ja pojela pola, sad je Uskrs hi, pa ces ti sve.
Nema veze, pozdravi je, ti kad pijes si blazi. Ti bi kontra Milenu I onda da je zadivis time, kao da I neka ko zna koja u tebi nece videti viseako se ne pokacimo veceras ionako sam cirkao
Kulturno uzdizanje, Nice.Што се посла тиче имам муку како да им кажем да ми купе ваучер за Вулкан а не ДМ![]()
Poy mekflajOva fascinantna bića možemo prepoznati po dugoj kosi gore, puslici dole i paru sisa u sredini.
za sve zeneSledeće nedelje je veliki praznik, Osmi mart, Dan žena!
Ova fascinantna bića možemo prepoznati po dugoj kosi gore, puslici dole i paru sisa u sredini.
Šta znate o 8. martu i kako obeležavate ovaj praznik?
Da li ćete svojim koleginicama darivati karanfil, emotivnoj partnerki bombonjeru i slično?
Jesu li radni sindikati slavljenicama pripremili vaučere za šoping, hoće li biti koktela, odlaska u restoran?
Neću joj dati baš ništa.8. Mart je s.ranje.Jadna je ona ako ima svoj jedan dan u godini.A i ja sa njom.Dan ko i svaki drugi.
Pa muskarcima zena ne poklanja spec paznju ni na 1 dan i jos se bunite sto imate 8 martLično, ne pridajem mnogo značaja nijednom posebnom datumu.
Svi dani su podjednako bitni
i ako neko, voljenoj ženskoj osobi(žena, devojka, majka, sestra...) poklanja pažnju samo par dana u godini, taj nije vredan pažnje.
NetačnoPa muskarcima zena ne poklanja spec paznju ni na 1 dan i jos se bunite sto imate 8 mart